2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Canim yanliş hatirlamiyorsam randevun vardi senin galiba?
Evet canım gittim dün doktorum çok şükür normal dedi bebek yine önde çıktı iki hafta ama suyunun karın çevresinin boyuyla kilosuyla uyumlu olduğunu söyledi endişe edecek birşey yokmuş şekerle ilgisi olduğunu düşünmüyorum genetiğinizle ilgili tamamen dedi ben de eşim de uzunuz içim rahatladı

Kızlar bugün saat 12de ücretsiz gebe eğitimi varmış benim gittiğim hastanede central hospitalda. Kozyatağında hastane ben gideceğim eğitime katılım ücretsizmiş evi yakın olan müsait olan arkadaşlarımıza söyleyeyim diyim

Günaydın herkese hayırlı cumalar bol bol duamdasiniz bende brzdan sağlık ocağına gidip kan vercem hemoglobin umarm yukselmistir dua edin bana:). Duamdasnnz canlar
Gunaydin canim
Bende saglik ocagindan geldim kan verdim
Benimde hafif kansizligim vardi ilac kullandim suan kac bilmiyorum
Senin ogleden sonra sonuc cikiyor mu?

Geçmiş olsun cnm tansiyonun çok yükselmiş cidden 140/ 90 olursa acil gel demişti doktor bana protein kaçağı dan dolayı insllh sende yokturda bi doktora gideydin tansiyonun icin
Canim evet yuksek
Ama dun cok uzulmuştum ondan olabilir
2 ay once idrarda protein yoktu
Simdi bilmiyorum olmuşsa?

Sevindim canim
Kac haftaliksin ve kac cikiyor ultrasyonda

Merhaba TANSİYON takibi yapan anneler. İki koldan olctugunuzde tansiyonlar aynı mı çıkıyor. Farklı mı. Örnek verebilir misiniz

Geçmez canım bana doktorum bebek baskı yaptığı için de oluyor demiş di ne kadar doğrudur bilemiyorum

Aynı durum bende de var hiç birşey yapamsim bile yok yatarken artık uzanırken zorluyor dier iki gebeligimde böyle birşey hiç yoktu
aynen benimde bu gebelik öncekilere göre baya zorladı oturunca helede yatınca hiç kımıldayamıyorum ayakta duurmak zaten işkence bakalım napıcaz
kayısı hoşafı iyi olur canım bağırsakları çalıştırır hatta varsa kuru dutta koyabilirsin çok iyi olur
Benim ilk gebeligimde kan sulandırıcı kullaniyordum aniden suyum geldi acil alindim yine. Bir şey olmadı.. bundada kullaniyordum yine acil seseryana alindim yine bir şey olmadı canim merk etme sorun olmiyor
bende kullanıyorum canım normal foğumdu önceki sıkıntı olmamıştı doktor hatta sancın grlene kadar kullanıcaksın diyodu bundada eğer sezeryana dönerse ne der bilmiyorum ama sorun olmuyosa çok iyi baya zaten sıkıntı yaptım ya sezeryan olursa diye en azından bunu füşünmem tabi inşallah gerek kalmaz sezeryana

Aramızda hiç tetanoz vurulmayan var mı arkadaşlar ben korktuğum için vurulmamıştm ebemlede tek doz vurulurum bari diye konuşmuştuk 32ye kadar vuruluyor diye doktoruma da vurulmadgmı söylememiştim dün sağlık ocağına gittim tek doz olym diye 31+5im diye başka ebe vurmak istemedi sorumluluk alamyz kadın doğumcna sor geç kalmışsın dedi bugün doktoruma gdicm ama kadınla da yıldızım pek uyuşmuyor şimdi vurulmadm zamanında desem ne tepki verck bilemyrm 32lerde vurulan veya hiç vurulmayan var mı acaba

Doktorum vurulman şart olan bir aşı değil zaten piyasada zor bulunuyor sana bırakıyorum dedi. Bende vurulmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…