2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ben de vurulmadim cnm. Hemsire aramisti vurulacakmisiniz diye yok dedim. Doktor da zaten vurul falan demedi.

Canim bizim bebişler hemen hemen ayni sende 32 de 2000 kilo cikmiş benimde 32 2000 cikti 34 olcam pazartesi ayni gun randevumuz var
Evet canım 32 de 2065 dedi doktor erkek bebek. Pazartesi ben 35 olcam bakalm ne dicem inşallah sende güzel haberler alırsın canm seninde gebeligin zor geçti duamdasn inan

Kızlar 34-35 haftaliklari görünce ah diyorum benim daha cok var ona ama zaman geciyor bi bakiyorum ben de gelmisim. Eminim benim haftama diyen de vardir. 31+5 im. Bu hamileligimde sanki zaman gecmek bilmedi. Zor gectigi icin neredeyse 7 ayın 5 ayını yatmisimdir. Bugün rahatsiz vucudum baya. Parmagimi kimildatacak halim yok. Sikayet edince de kendimi suclu hissediyorum. Bu gecici bir durum bili yorum. Rabbim tüm hastalara sifa versin gercekten.

31+6 gelince direk Nstye aldılar beni bundan sonra her muayene öncesi nst sonra muayene dedi sekreter biraz erken gibi ama hayırlısı

Korkma canım sıkıntı olmuyor. Olsa bu sezeryanimda olurdu cok kan kaybettim plazanteden dolayı..endis etme. Hamileligin tadini cikar insan özlüyor

Ben hic vurulmadim canim dogum da yaptım sikikti yok

Çok haklısın hepimiz yaşıyoruz ben sonra diyorm ki aman hamileliğinin tadını çıkar inan benimde aşırı zor geçti dört ay kalkamadm sonra deprem oldu evime hep ailem geldi burdadq deprem vardı ama oralara göre daha iyiydi tam onlar gitti kaza yaptık sağ çıktığımızda şükrediyorum sonra plasenta aşağıda dedi doktor riskli gebeliğe girdim. Şimdi 35 haftadaym korku heyecan hepsi var bosveriyorum artık ve şunu diyim dokuz aydır ağzımın tadı bozuk benim gibi olan varmıdır blmyrm. Ağzımda metalik tat geçmedi hiç sakız cigniyorm bazen o tat değişsin diye neler yaptım duzelmedi

Kontrolden ciktim simdi sukur her sey yolunda 2.5 kg 45 cm bir bambam azicik koca kafaliAllah yardimcim olsun

Ben hatırlatma dozu vuruldum, sonra sancı yan etkisi yaptı bana sonra sağlık ocağındaki ebeler ben olsam senin yerinde vurulmazdım neden vuruldun ki dedi

(vuruksak dert vurulmasak dert)

Kizlar şaka gibi
Sonuclarima almaya gittim
Kanimi kaybetmişler hemogram olan
Pazartesi tekrar kan vermem gerekiyormuş
Biyokimya degerlerim nasil doktor kalkmişti gormedi sonuclarimi

Eklentiler

• 20230526_165345.webp
    77,6 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…