2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Benimde bir aylık hala hafif sarılık var kafaya takma canım uyku hali devam etmiyorsa kilo alımı da güzelse tamamdır rengi düzelecek elbet artık rutin sarılığa giriyor zamanla pembiş yanaklara kavuşuruz
İnşallah canım öyle gördükçe canım sıkılıyor ama geçecek bi süre sonra hepimizinki

Bi an önce düzelir inşallah hepimizinki kan verdik biz 13 çıktı dün doktora gittik tedavi gerektirmeyen bir düzey dedi sanırım anne sütü sarılığı dedi Ankara’ya bir kan yolladı haftaya çıkacakmış o temiz gelirse sorun yokmuş bekleyip takip ediyoruz

Yedim vallahi ayyyyni ayni dun sirf emdikten sonra gazi cikmadi onun derdiydi butun gun. Ben ayaklarima corap giymeye basladim artik ben usutuyorun heralde dene sende
Emdikten sonra ne kadar uğraşırsam uğraşayım gazını çıkaramıyorum, doktor ben sana göstereyim bak dedi o da çıkaramadı o kadar vurdu ki elini vakum yapıp, onun gösterdiği gibi yapıyorum koluma koyup yapıyorum bacağıma koyup yapıyorum çok çok nadir çıkıyor, midedeki gazı çıkaramayancı sancı oluyor işte, çorap bende giyiyorum ama arada çıkarıp atıyorum

Kızlar bebeklerinizi her gün banyo yaptırırken şampuanlama lifleme yapıyor musunuz ? Biz bugün sağlık ocağına gittik her banyoda yapma suya sok çıkar dedi ebemiz
Ben elime döküyorum şampuanı elimle yıkıyorum vücudunu ve saçını lifleme yapmıyorum, suya sokup çıkarmakta mantıklı hergün olunca, tabi kusunca boğazının altına girip kokmamışsa

Bu 2 saatte bi emzirme isi beni de bebegi de cok yoruyor. Uyanmak istemeyince imkani yok uyandiramiyorum. Meme alsa da 3 dk da uyuyor tekrar. Siz nasil yapiyorsunuz acaba
Ben 2 saatte bir emzirme yapmıyorum. Bebeğim artık acıkınca kendi uyanıyor. Bazen saatte bir emiyor bazen 2 bazen 3 saat sonra emiyor. 3 saati geçirmiyorum

Benimde öyle anne sütü sariligi yiyor içiyor kaka var ama sarılık oluyor yinede hani yememe ile ilgisi yok bu durumun

Bu 2 saatte bi emzirme isi beni de bebegi de cok yoruyor. Uyanmak istemeyince imkani yok uyandiramiyorum. Meme alsa da 3 dk da uyuyor tekrar. Siz nasil yapiyorsunuz acaba
Ben iki saat yapmyrm açıkçası. Çoğunlukla. Çocuğun talebine göre ama dört saati geçirmeden veriyorm üç saat normal bazen iki saat

Uyanmazsa sağıp veriyorum ki belli bir saat aralığım var orada az emdiğini fark ettim o saat aralığında emzirebildiğim kadar emziriyorum üstünü biberonla sağdığım sütle tamamlıyorum o zaman rahat uyuyor benimde içim rahat ediyor lansinoh biberonunu kullanıyorum meme reddi sorunu yaşamadım sarılık olduğunda onunla vermek zorunda kalmıştım çok şükür sıkıntı olmadı kaşık biberonla da verilebilir sıkıntı olacağı düşünülüyorsa benim durumum böyle

Benimkide gündüz hiç uyumuyor canım yalnız değilsin çoğumuz gaz ile boğuşuyoruz uyku dinlenme yok sinir kat sayıları tavan ki benimki kolik sancısı oluyor bizde insanız sabır bir yere kadar yine de güçlü anneleriz bazen ne yaparsan yap susmuyor uyumuyor ilk zamanlar zor bunu da atlatırız inşallah bütün annelere sabır diliyorum

Allah allah kuzum gaz olunca cok kasiyo demek ki. Valla benimkinin cikmazsa gazi kusmasinida goze alarak evirip ceviriyorum gazoz sisesi gibi

İnşallah temiz sonuçlarınız olsun

emzirme araliklariyla alakali izle mutlaka umut olsun bir saat bir saattir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…