2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ben kimyon çayı yapmıyorum, bir çay kaşığı kimyon atıp üstüne su içiyorum

Merhaba kızlar kilo verme süreciniz nasıl gidiyor ben toplamda 23 kilo almıştım , 15 günde 10 kilo verdim ama artık kilo vermem çok yavaşladı sizde durumlar nasıl
Ben 13,5 kilo almıştım toplam 10 kilo verdim. Benim kilo vermem durdu bir haftadır aynı kilodayım

Merhaba kızlar kilo verme süreciniz nasıl gidiyor ben toplamda 23 kilo almıştım , 15 günde 10 kilo verdim ama artık kilo vermem çok yavaşladı sizde durumlar nasıl
78 ile doğuma girdim 80 ile hastaneden çıktım şuan 72 kiloyum ama kilo vermek için hiç bişey yapmadığım gibi çok yedim içtim eylüle kadar müsaade verdim kendime lohusalığımın emzirme sürecimin keyfini sürerken diyet yapmak istemiyorum, Eylülde sütüm etkilenmeyecek şekilde başlıcam 56 kilo ile hamile kalmıştım hedefim eski kiloma dönmek olacak zira eski kıyafetlerime girmem lazım

Aile hekimliğinde aşımızı olduk hemşire ateş düşürücü yazdıralım doktor beye rahatsızlık hissedersen evde bulunsun dedi, neyse yazdığı kodla eczaneye gittim calpol yazmış 67 lira dedi ücreti çok şaşırdım doktor yazmasa ne kadardı diye sırf meraktan sordum 104 liraymış eczacı açıklama yaptı şaşkınlığımı görünce devlet calpolün 56 tl lik kısmını hiç karşılamıyormuş fark çıkarıyormuş yani en çok kullanılan çocuk şurubu olunca hala şaşkınım

Mızmızlanıyor muydu sıcakta? Benim kızda öyle bu aralar. Karnı tok ama bir huzursuzluğu var belli ki. Sanırım sıcaktan.
eğer ki karnı tok gazı yok uykusu yoksa yüksek ihtimal sıcaktandır. Havalar o kadar sıcak ki çok haklılar. Benimki uykuya dalamıyor sürekli ağlıyordu, bu sabah güzel uyudu şükür

eğer ki karnı tok gazı yok uykusu yoksa yüksek ihtimal sıcaktandır. Havalar o kadar sıcak ki çok haklılar. Benimki uykuya dalamıyor sürekli ağlıyordu, bu sabah güzel uyudu şükür
Aynen sicagin cok etkisi var
Mesela benim bebiş klimali odada kaliyor gunduz 14 saat uyuyor bazende 4 saate kadarda uyanik kaldigi oluyor

Kızlar ben doğurdum şu an 16 günlük olduk toparlandık biraz. 3560 kg ve 56 cm oğlum maşallah zaten söylemiştim 8 temmuzda pembe lekelenmem olmuştu 9 Temmuz da yine devam etti ve sürekli ama azar azar geceye doğru sancım vardı dakika tuttum 15-16 dakika da bir olacak şekilde bi kaç saat sürdü ve gece suyum patladı inanılmaz ilk bu deneyimi yaşamış oldum resmen içimde bişey patladı(herhalde o sesi ömrüm boyunca unutmayacağım ) bebeğim doktorun söylediği tarihi bekledi 10 Temmuz da gece gelmiş oldu
Darısı diğer güzel annelerime bi sancıda doğurursunuz sağlıkla huzurla kucağınıza almanız dileğimle

Benimki de sezaryen ondan galiba

Hay masallah boya bak beraber ogrenmistik hamilelegimizi dun gibi hatirliyorum senden gaza gelip negatif gorucem ama olsun diye diye test yaptigimi ve pozitif cikmasini hayirli ugurlu uzun omurlu olsunlar

Maşallah paşa boyu benim kadar var nerdeyse anne baba uzun boylu mu

Çook sıcak bebeğim sıcaktan baygınlık geçiriyo galiba hep uykuda yavrum.sürekli emmek istiyor
Biz dayanamadık göbek bağı düşmeden bugün yıkadık ilk defa nerdeyse üç saate yakındır uyuyor. Duş aldırmak iyi geliyor çocuklara resmen ben kendimden geçtim sabaha kadar altı yedi kere atlet değişir oldum her yerim sut oldu resmen birinden emse dieri akıyor. Sudyen dayanmaz oldu

Kızlar aşıdan sonra huzursuzluk oldu mu sizde oğlum aşı olduğundan beri uyumadı 12 saati geçti çok huzursuz dalacak dalamıyor memede bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…