2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Allah allah kuzum gaz olunca cok kasiyo demek ki. Valla benimkinin cikmazsa gazi kusmasinida goze alarak evirip ceviriyorum gazoz sisesi gibi
Zaten çok uğraşınca kusuyor beninkide, gazı çıkarabilsek çok iyi olacak, bugün 1 aylık aşısı vardı kilo almıyor gibi gelmişti ama 1 kilo almış boyuda 53 cm olmuş sanırım minyon yapısı var yada büyük oğlum çok büyük olduğu için bu çok minnak geliyor

Ay masallah subhanallah ne guzel kilo almis aynen evde baska cocuk olunca oyle gelir. Benimde arkadasimin kizi var bizim bebegimiz oydu simdi cocuk cocuk geliyo 2.5 yasinda halbuki

Merhaba kızlar kilo verme süreciniz nasıl gidiyor ben toplamda 23 kilo almıştım , 15 günde 10 kilo verdim ama artık kilo vermem çok yavaşladı sizde durumlar nasıl

Kızlar bu kimyon cayini nasil yapiyorsunuz ne kadar atiyorsunuz bi bardaga. Bazi yerlerde nette kaynatin yazmislar emin olamadim. Bi de ben de şu an toz kimyon var.
Bebislerim de 3 gündür cok gazlandi. 15 günden sonra gaz sancilari baslar demisti bi arkadasim sanirim hakli. Alttan pat pat cikariyorlar ama devamli geliyor ardi arkası yok

Bu 2 saatte bi emzirme isi beni de bebegi de cok yoruyor. Uyanmak istemeyince imkani yok uyandiramiyorum. Meme alsa da 3 dk da uyuyor tekrar. Siz nasil yapiyorsunuz acaba
Benim de öyle tam bunu yazmaya girdim buraya. Asla uyanmıyor. Bazen tam doyunca 3 saat 4 saat uyuyor. Doktorlar o tokluktan değil şekeri düştüğünden uyuyordur diyor. Ne yapacağımı şaşırdım ya

Bu 2 saatte bi emzirme isi beni de bebegi de cok yoruyor. Uyanmak istemeyince imkani yok uyandiramiyorum. Meme alsa da 3 dk da uyuyor tekrar. Siz nasil yapiyorsunuz acaba
Ben de yapamıyorum nerdeyse bir saat emziriyorum sütüm az durarak emiyo aktif emdiği zaman artsın diye uzun tutuyorum üstüne mama veriyorum onu da vermesi gaz çıkarması yarım saat oluyo kalıyo yarım saat uykusuna o yüzden süre uzuyo genelde 3 saatte bir besliyorum uyursa uyumazsa zaten mamadan 15 dk sonra emmeye geri dönüyoruz döngü baştan başlıyo eskiden hep uyurdu şimdi eskisi kadar uyumuyo

Merhaba kızlar kilo verme süreciniz nasıl gidiyor ben toplamda 23 kilo almıştım , 15 günde 10 kilo verdim ama artık kilo vermem çok yavaşladı sizde durumlar nasıl
Ben 8 kilo almıştım hamilelikte şimdi 6 kilosunu verdim ama asla vücudum hamile kalmadan önceki gibi değil 2 kiloyla nasıl bu kadar göbek kaldı anlamış değilim eskiden hiç göbeğim yoktu çok canımı sıkıyo bu durum bı de ben 6 7 aylık hamileyken alyansımı takabiliyodum ama şu an takamıyorum parmağıma olmuyo niye olmuyo çok merak ediyorum benim gibi olan var mı

Oo maşallah çok iyi az almışsın benim daha haliyle çok fazlalığım var benim sezeryandem sonra parmağım bir tık daha şişti bana da malesef olmuyor şuan heralde bu ödemden dolayı bir 40 gün geçmesi zaman alıcak gibi duruyor

Bende 26 kilo almistim dogumdan 2 hafta sonra 12kg gitmisti simdide haftada 1 kg gidiyo gibi kosturmadan yemege vakit olmuyo yapiyorumda yiyemiyorim

Benim de aklıma o geldi benimkilerde sütüm sulu ve mama vermeyimce araliksiz agliyorlar. Doymuyorlar cünkü.
Canim ikiz oldugun icin yetmiyordur sutun
Benimde oyleydi 3 aydan sonra sutum kesildi full mama verdim 8 ayliken ken ek gidaya gectik benim erken dogduklari icin doktor 8 ayda baska ek gidaya dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…