2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Dolmak uzere bi deneyelim dedikte can yanmasi falan olmadi hic birazcik kanama oldu oda cok az iliski kalitesi sorundu genisleme olmus dogal olarak henuz toparlanmamis ama bi panik etmedim degil boyle mi kalicak acaba diye
Eskisi gibi olmaz ama toparlanir
Normal dogum yapan arkadaşlarim oyle diyolardi ama her vucutta ayni degil

Eskisi gibi olmaz ama toparlanir
Normal dogum yapan arkadaşlarim oyle diyolardi ama her vucutta ayni degil
Yaa tabi eskisi gibi olmaz ama bu kadarda beklemiyodum yada ben abartiyorum kafamda bi beklentiye girmissem. Aman toparlasinda yeter ki bide bunun estetik kismi olmasin. Alt tarafla isim bitti bi sure

Yaa tabi eskisi gibi olmaz ama bu kadarda beklemiyodum yada ben abartiyorum kafamda bi beklentiye girmissem. Aman toparlasinda yeter ki bide bunun estetik kismi olmasin. Alt tarafla isim bitti bi sure
Yooo canim daha rahim bile toparlanmamiş biraz zaman ver kendine
Bide lohusa kafasi herseye aliniyor insan
Bende kendimi aynada gorunce cok cirkin buluyorum o gobekle

Yooo canim daha rahim bile toparlanmamiş biraz zaman ver kendine
Bide lohusa kafasi herseye aliniyor insan
Bende kendimi aynada gorunce cok cirkin buluyorum o gobekle
Ayyyynen oyle vallahi 40gunde bitiyo diyolar lohusalik falan fisman yalan bence baya bir sure devam ediyo. Benimde aliskin oldugum bisey degil hayatimda hic kilolu olmadim. Gobekten mobekten gectim dizim agriyo cok cabuk odem topluyorum falan tamamen fazla kilo etkileri. Sukur ama haftada 1 kg gidiyo gibi gorunuyo suan.

Hanimlar bişey sorucam bu konu benim icin çok önemli de . doğum yaptınız da Bebek kilosu ultrason kilosu ile uyumlu muydu arada ne kadar fark çıktı en son ki ultrason kilosuyla lütfen cevap verebilir misiniz ?????

Yooo gec degil canim
İlki sezeryan olunca 40 alanlar bile var

Benim ikinci gebelik ya ne bileyim sanki aklımda öyle kalmış, birde nst de beni çok hareket ettirdiler bugün hatta hava da taktılar ne oluyor dedim, sonra üzerine hastanenin yoğunluğundan dolayı 1 hafta daha sezeryan gününü atınca doktor panik yaptım sanki

Hanimlar bişey sorucam bu konu benim icin çok önemli de . doğum yaptınız da Bebek kilosu ultrason kilosu ile uyumlu muydu arada ne kadar fark çıktı en son ki ultrason kilosuyla lütfen cevap verebilir misiniz ?????
2.900 ultrason 3.500 dogum kilosuydu 600 gram oynama normal kabul ediliyo

Yok canim 39 haftada almasi gec degil
Sıkıntı yapma kendine zaten bi sorun varsa doktor soyler sana

Kızlar her gün oğlumu emzirirken karşımda dolabın aynası var kendime bakıp bakıp hayatım ve eşimle düzenim asla eskisi gibi olmayacak diye hüzenlenip ağlıyorum lohusa depresyonuna girdim sanırım nasıl çıkarım

4200 usg de tahmin edilen, 3350 doğum kilosu
Doktor kafadan atsaydı tahmini kiloyu daha çok tutma ihtimali varmış

Aynaya bakıp evet hiç bişey eskisi gibi olmayacak çünkü daha güzel olacak demeyi denermisin

Lohusalık biyolojik olarak 40 gün ama annelik olarak bir ömür boyu devam eden hormonal bir durum bence

Ya maşallah tosuncuk ya. Bizimki 20lik mama zor yiyordu sütüm yetmezken bile hiç anasına çekmemiş azıcık şeyle doyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…