- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
- 198
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #26.541
Benim bebiş çok şükür iyi canım. Evet rop muayenesi oldu sorun yok. Senin bebiş nasıl norolojiye goturcem mi demistin ne oldu şuan durum ?Canim senin bebiş nasil rop muanesine goturuyormusunuz?
Son ultrasonda çıktığı kilosundan 50 Gr fazla doğdu 3250 görünüyodu 3300 doğdu arada 4 gün vardı o arada almıştır benceHanimlar bişey sorucam bu konu benim icin çok önemli de . doğum yaptınız da Bebek kilosu ultrason kilosu ile uyumlu muydu arada ne kadar fark çıktı en son ki ultrason kilosuyla lütfen cevap verebilir misiniz ?????
Sevindim iyi olmasinaBenim bebiş çok şükür iyi canım. Evet rop muayenesi oldu sorun yok. Senin bebiş nasıl norolojiye goturcem mi demistin ne oldu şuan durum ?
Doğumdan 2 gün sonra 200 gram vermişti benim bebeğimde. Doktor mamaya başlattı. Emzirme+mama 3 saatte bir yapıyordum bazen tam olmasa da yapmaya çalışıyordum. Genelde günde 2-3 kez mama verdim. Mamayı 2 gün sonra bıraktım. Süt sağmaya başladım. Dün doktora gidince 150 gram aldığını öğrendim. Şu şekilde yapıyorum. Mochi pompa aldım. Emzirirken diğerini sağıyorum. 15-20 dk emzirip üstüne sağılan sütü içiriyorum. 3 saat kadar uyuyor. Demek ki faydalı da olmuş ki kilo alm
Benim ultrasonda 3300 gr çıktı ertesi gün doğum yaptım bebek 3500 gr doğduHanimlar bişey sorucam bu konu benim icin çok önemli de . doğum yaptınız da Bebek kilosu ultrason kilosu ile uyumlu muydu arada ne kadar fark çıktı en son ki ultrason kilosuyla lütfen cevap verebilir misiniz ?????
Benim doktorum hep bastırıyodu valla baya canım acıyoduDoğuma gitmeden önce bayağı bastırarak ölçtü dr 3990 sen bunu doğurursun diye tam o kadar çıktı. Yani şunu anladım doğru ölçmek biraz dr un elinde ama normal şartlarda öyle bastırsa hasta itiraz eder
İnşallah güzel haberler alırsınız canimSevindim iyi olmasina
Goturdum eeg cekildi onu bekliyoruz
20 gun sonra bdlli olcak
Demek benim doktorum çok kibarlıktanDoğuma gitmeden önce bayağı bastırarak ölçtü dr 3990 sen bunu doğurursun diye tam o kadar çıktı. Yani şunu anladım doğru ölçmek biraz dr un elinde ama normal şartlarda öyle bastırsa hasta itiraz eder
Maşallah bambama bundan sonra çok hızlı büyüyecekler 6.aya kadar, boylu poslu olacak demekkiBugun 40 gun kontrolu olduk kalca ultrasonu cekildi sorun yokbambam 4800 olmus 58cm boyuda coook cabuk buyuyolar yaa 19unda 4300 kilo 56 boydu saka gibi 3.ay sunnet dedi doktorumuz daha erken odemden yapmak istemiyodum simdide asilari bi atlatalim rahat olsun dedi rota salgini varmis aman dikkat hanimlar 2.ay kontrolunde yapilacak oda. Bizden havadisler booyle. Ha bide doktor gece 2 saatte bir emzirme artik 3 4 saati bulabilir kan sekeri dusmez dedi. Ama 2.ay bitene kadar ayni sekilde devam edicem gibi gorunuyo.
Valla aynen öyle neyse o çıktıDemek benim doktorum çok kibarlıktanküsuratıda mı tuttu 3990nın haklı bir merak benim ki
Oh oh maşallah fındık hanımaValla aynen öyle neyse o çıktıtabi beni biraz yırttı çıkarken dr ben sana güveniyorum diyor ben kendime güvenmiyorum diyorum neyse geldi geçti şimdi evimizde fındık hanım
Maşallah bambama bundan sonra çok hızlı büyüyecekler 6.aya kadar, boylu poslu olacak demekki3.ay da mı karar verdiniz sünnete genel cerrah mı üroloji mi yapacak, biz çok kararsız kaldık hem olsun kurtulsun istiyorum hemde kafam karışık, koca herif oldu bunların daha kan şekeri mi düşer ama 2 gündür gece aralıksız emiyor benimki çok huzursuz aşı ve sıcaktan dolayı birde 5.hafta atağı olabilir tabi bu gece emmesi nin sonucu gündüz belirgin olarak sütte artış oldu, ama uykusuzluktan kafamı zor taşıyorum evet gece prolaktin hormonu daha çok çalıştığı için gerçekten sütte artış yapıyor ama uykusuzda olmuyor gündüz de emzirecek altını üstünü değiştirip bakımlarını yapacak bir anne lazım
Gündüzde sürekli emerek uyumak istiyor sıkıntısı var bugünlerde inşallah geçici bir durumdur normalde sakin bir bebekti, bide 2.çocuk ve 2.annelik mağduriyeti yaşıyoruzEvet cerrah doktorumuz o yapicak yaa su donem hem aci esigi cok yuksek hem kontrol etmesi kolay hemde kucuk oldugu icin islem kolay niyetlendik nasipse bakalimm. Kuzum napsin sıkıntı aninda tek bildikleri emmek emiyor oda. Allahim sifa versin hepsine asi ve atak haftasi kombo olmus. Kesinlikle gece emzirmesi sutu arttiriyo. Gunduz uyumuyo mu sende devril yanina? Uyumuyosa eger gece sutunden sagip gunduz icir. Uyur bak gor.
Pek fazla giremiyorum sisteme bebişim çok yaramazEvet cerrah doktorumuz o yapicak yaa su donem hem aci esigi cok yuksek hem kontrol etmesi kolay hemde kucuk oldugu icin islem kolay niyetlendik nasipse bakalimm. Kuzum napsin sıkıntı aninda tek bildikleri emmek emiyor oda. Allahim sifa versin hepsine asi ve atak haftasi kombo olmus. Kesinlikle gece emzirmesi sutu arttiriyo. Gunduz uyumuyo mu sende devril yanina? Uyumuyosa eger gece sutunden sagip gunduz icir. Uyur bak gor.
Ay ikinciyse zaten kolayliklar diliyorum eminim mucadele halinde geciyodurGündüzde sürekli emerek uyumak istiyor sıkıntısı var bugünlerde inşallah geçici bir durumdur normalde sakin bir bebekti, bide 2.çocuk ve 2.annelik mağduriyeti yaşıyoruzbüyüğü rahat vermiyor
Sünnet konusunda benimde karar vermem lazım ya 3.ayında yaptıracam yada kendi büyüyünce istediği zaman olacak
Yaa evet ne kadar kucukse o kadar kolay oluyo islem hayirli olsun sizedePek fazla giremiyorum sisteme bebişim çok yaramazsünnet konusunu görünce yazmak istedim bende doğumdan önce kendi doktorumla ve üroloji doktoruyla görüşmüştüm doğumun ertesigünü yada doğumdan 2 hafta sonra yapabiliriz demişti. Acı olarak hissetmiyorlar pek fazla demişti doktor. ilk haftalar sarılık olma olasılığı olduğu için 2 hafta sonra yapılabilir demişti. Özel hastane de doğum olunca ve hastane de çıkmadan sünneti de yaptırınca doğum paketi gibi maliyeti de makule geliyordu bizde doğumun ertesigünü yaptırdık sünneti öyle çıktık. Çok rahat geçti hatta sünnet olurken bile ağlamadı minik adam. Sonrasında da hiç hissetmedi acısını desem yeridir. İki gün boyunca teramisin krem sürmemizi istemişti doktor öyle yaptık ve çabucak iyileşti miniğim.Ne kadar erken o kadar iyi
kullanmıyorum şimdilik .Ailemiz yanımızda olsa bile bizlerde buraya sormaya devam ediyoruz, şu an birbirimizi en iyi biz anlıyoruzHangi damlayı kullanıyorsun? Gazı her seferinde çıkıyorsa ve kakasını da yapıyorsa sorun gaz olmayabilir. İstersen bir doktora git canım
Bende gündüzleri yatmıyor . Her saat emmek istiyor . Sabırlıyım ona hissettirmemek için ama zorlanıyorum . Yemek bile yiyemiyorum yardım eden de yok. Neyi yanlış yapıyorum bilmiyorumBenimkide gündüz hiç uyumuyor canım yalnız değilsin çoğumuz gaz ile boğuşuyoruz uyku dinlenme yok sinir kat sayıları tavan ki benimki kolik sancısı oluyor bizde insanız sabır bir yere kadar yine de güçlü anneleriz bazen ne yaparsan yap susmuyor uyumuyor ilk zamanlar zor bunu da atlatırız inşallah bütün annelere sabır diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?