2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Hanimlar bişey sorucam bu konu benim icin çok önemli de . doğum yaptınız da Bebek kilosu ultrason kilosu ile uyumlu muydu arada ne kadar fark çıktı en son ki ultrason kilosuyla lütfen cevap verebilir misiniz ?????
Son ultrasonda çıktığı kilosundan 50 Gr fazla doğdu 3250 görünüyodu 3300 doğdu arada 4 gün vardı o arada almıştır bence

Hanimlar bişey sorucam bu konu benim icin çok önemli de . doğum yaptınız da Bebek kilosu ultrason kilosu ile uyumlu muydu arada ne kadar fark çıktı en son ki ultrason kilosuyla lütfen cevap verebilir misiniz ?????
Benim ultrasonda 3300 gr çıktı ertesi gün doğum yaptım bebek 3500 gr doğdu

Benim doktorum hep bastırıyodu valla baya canım acıyodu

Bugun 40 gun kontrolu olduk kalca ultrasonu cekildi sorun yok bambam 4800 olmus 58cm boyuda coook cabuk buyuyolar yaa 19unda 4300 kilo 56 boydu saka gibi 3.ay sunnet dedi doktorumuz daha erken odemden yapmak istemiyodum simdide asilari bi atlatalim rahat olsun dedi rota salgini varmis aman dikkat hanimlar 2.ay kontrolunde yapilacak oda. Bizden havadisler booyle. Ha bide doktor gece 2 saatte bir emzirme artik 3 4 saati bulabilir kan sekeri dusmez dedi. Ama 2.ay bitene kadar ayni sekilde devam edicem gibi gorunuyo.

Demek benim doktorum çok kibarlıktanküsuratıda mı tuttu 3990nın haklı bir merak benim ki

Maşallah bambama bundan sonra çok hızlı büyüyecekler 6.aya kadar, boylu poslu olacak demekki 3.ay da mı karar verdiniz sünnete genel cerrah mı üroloji mi yapacak, biz çok kararsız kaldık hem olsun kurtulsun istiyorum hemde kafam karışık, koca herif oldu bunların daha kan şekeri mi düşer ama 2 gündür gece aralıksız emiyor benimki çok huzursuz aşı ve sıcaktan dolayı birde 5.hafta atağı olabilir tabi bu gece emmesi nin sonucu gündüz belirgin olarak sütte artış oldu, ama uykusuzluktan kafamı zor taşıyorum evet gece prolaktin hormonu daha çok çalıştığı için gerçekten sütte artış yapıyor ama uykusuzda olmuyor gündüz de emzirecek altını üstünü değiştirip bakımlarını yapacak bir anne lazım

Demek benim doktorum çok kibarlıktanküsuratıda mı tuttu 3990nın haklı bir merak benim ki
Valla aynen öyle neyse o çıktı tabi beni biraz yırttı çıkarken dr ben sana güveniyorum diyor ben kendime güvenmiyorum diyorum neyse geldi geçti şimdi evimizde fındık hanım

Valla aynen öyle neyse o çıktı tabi beni biraz yırttı çıkarken dr ben sana güveniyorum diyor ben kendime güvenmiyorum diyorum neyse geldi geçti şimdi evimizde fındık hanım
Oh oh maşallah fındık hanıma doktoru tebrik etmek lazım 3900 tamam ama 3990 bravo
Benimki 4200 ve üzeri ona göre küçük kıyafet alma diye bile demişti yeni doğan az almıştım 3 ay ve üzeri aldım doğduğu ki minnak bişey kıyafetleri çuval gibi bol oldu hep

Evet cerrah doktorumuz o yapicak yaa su donem hem aci esigi cok yuksek hem kontrol etmesi kolay hemde kucuk oldugu icin islem kolay niyetlendik nasipse bakalimm. Kuzum napsin sıkıntı aninda tek bildikleri emmek emiyor oda. Allahim sifa versin hepsine asi ve atak haftasi kombo olmus. Kesinlikle gece emzirmesi sutu arttiriyo. Gunduz uyumuyo mu sende devril yanina? Uyumuyosa eger gece sutunden sagip gunduz icir. Uyur bak gor.

Gündüzde sürekli emerek uyumak istiyor sıkıntısı var bugünlerde inşallah geçici bir durumdur normalde sakin bir bebekti, bide 2.çocuk ve 2.annelik mağduriyeti yaşıyoruz büyüğü rahat vermiyor
Sünnet konusunda benimde karar vermem lazım ya 3.ayında yaptıracam yada kendi büyüyünce istediği zaman olacak

Pek fazla giremiyorum sisteme bebişim çok yaramaz sünnet konusunu görünce yazmak istedim bende doğumdan önce kendi doktorumla ve üroloji doktoruyla görüşmüştüm doğumun ertesigünü yada doğumdan 2 hafta sonra yapabiliriz demişti. Acı olarak hissetmiyorlar pek fazla demişti doktor. ilk haftalar sarılık olma olasılığı olduğu için 2 hafta sonra yapılabilir demişti. Özel hastane de doğum olunca ve hastane de çıkmadan sünneti de yaptırınca doğum paketi gibi maliyeti de makule geliyordu bizde doğumun ertesigünü yaptırdık sünneti öyle çıktık. Çok rahat geçti hatta sünnet olurken bile ağlamadı minik adam. Sonrasında da hiç hissetmedi acısını desem yeridir. İki gün boyunca teramisin krem sürmemizi istemişti doktor öyle yaptık ve çabucak iyileşti miniğim.Ne kadar erken o kadar iyi

Biz sünnetti 3 aylik oldugunda yapmayi dusunuyoruz
Hatta eşime 40 ciksin yapalim dedim
Esim pek sicak bakmadi
Havalar biraz serinlesin oyle sünnet ettirelim dedi

Ay ikinciyse zaten kolayliklar diliyorum eminim mucadele halinde geciyodur komsunun oglu sunnet oldu yakin zamanda 6 yasinda ve dunyayi yikti biraz da cani tatli. O halini goze alamiyorim bende

Yaa evet ne kadar kucukse o kadar kolay oluyo islem hayirli olsun sizede bizim doktor odemleri gecmeden istemedi bende yenidogan sunneti istemistim ama uygun gormedi demek ki ama en kisa ne zamanda yaptiricamrahat edelim valla

kullanmıyorum şimdilik .

Bende gündüzleri yatmıyor . Her saat emmek istiyor . Sabırlıyım ona hissettirmemek için ama zorlanıyorum . Yemek bile yiyemiyorum yardım eden de yok. Neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…