- 5 Şubat 2015
- 88
- 43
- 98
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #26.561
Maşallah ne güzel kilo almış, neler yaptın sütünü yağlandırmak için. Benim minnoşun yavaş gidiyor kilo alımı.Bugun 40 gun kontrolu olduk kalca ultrasonu cekildi sorun yokbambam 4800 olmus 58cm boyuda coook cabuk buyuyolar yaa 19unda 4300 kilo 56 boydu saka gibi 3.ay sunnet dedi doktorumuz daha erken odemden yapmak istemiyodum simdide asilari bi atlatalim rahat olsun dedi rota salgini varmis aman dikkat hanimlar 2.ay kontrolunde yapilacak oda. Bizden havadisler booyle. Ha bide doktor gece 2 saatte bir emzirme artik 3 4 saati bulabilir kan sekeri dusmez dedi. Ama 2.ay bitene kadar ayni sekilde devam edicem gibi gorunuyo.
Benimki de öyle gündüz sürekli emmek istiyo asla uyumuyo gece neyse ki uyuyo emzirme aralarında. Yemek ben de yiyemiyorum çoğu zaman unutuyorum dolapta olan yemeği bile ya da tabağa koyuyorum ağlıyo tekrar emziriyorum yemek kalıyo sütüm çoğalsın diye hemen emzirme moduna geçiyorum ben ama o da yanlış mı bilmiyorum artıkBende gündüzleri yatmıyor . Her saat emmek istiyor . Sabırlıyım ona hissettirmemek için ama zorlanıyorum . Yemek bile yiyemiyorum yardım eden de yok. Neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum
Mutlaka cig ceviz badem findik olsun bir avuc ye gunluk. Bir yemek kasigi tahin ye. Dereotlu rokali ispanakli bi salata mumkunse gunluk tuket. Hem sut yagi hem kalitesi icin. Ben geceden salatayi hazirliyorim 2 3 gunluk olacak sekilde digerleri zaten hali hazirda. Ha bide mumkunse proteine dikkar et. Gunde iki yumurta aksam etli bir yemek veya baklagilli biseyler. ,Maşallah ne güzel kilo almış, neler yaptın sütünü yağlandırmak için. Benim minnoşun yavaş gidiyor kilo alımı
Benimde kullandığım bir ürünün içinde var çemen otu baya kokutuyor pastırma gibiSut arttirmak icin biseyler denicem demistim kizlar arttigini gordum su ucuyle deneyin. Gece emzirmesi net arttiriyor emziremiyosaniz kalkin sagin ama bisey yapin. İkincisi isirgan otu cayi gunde bir bardak yeterli. Ucuncusu cemen otu tohumu. Rezeneyle karistirdim oyle iciyorum gunde bir bardak. Bi tik kokuyo tabi hatta bebisin cisinide kokutuyo
Çemen otu benim yaptığım bı çayda da var çemen otunu bir bardak kaynar suda 3 saat bekletiyorum başka bir bardakta anason ve ısırgan bekletiyorum 15 dk sonra ikisini birleştirip kimyon ekleyip 1.5 litre su limon tarçın ekleyip içiyorum her gün bir emzirme danışmanı önerdi ise yaradı gibi bende de.Oğlum canı isteyince güzel emiyo ama çoğu zaman sütü bitirmiyo sağınca emmeden sonra hep 30 40 süt çıkıyo emdiği o kadar yoktur bile gibi geliyo bana inşallah miniğim öyle pipet gibi çeker kısa süredeŞuan
Benimde kullandığım bir ürünün içinde var çemen otu baya kokutuyor pastırma gibi
Bebişlerin emmesi kuvvetlendi galiba emdiği göğsü sağınca çıkıyordu süt şimdi kökünü kurutuyorgittikçe emme süreside azalacak pipet gibi çekecekler memeyi
Bende bazen demliyorum anlattığın gibi bazende hazıra kaçıyorum fırsat bulamıyorum mamsel still tea veya milkin tablet kullanıyorum. Benimde son günlerde tamamen boşaltmaya başladı son 5 gün diyebilirim öncesinde emse bile 30-40 ml çıkıyordu,sanırım büyüdükçe çene kasları kuvvetlendiği için sizinde aynı olacak emin ol. Günde bir kere merakımdan sağıyorum kontrol etmek içinÇemen otu benim yaptığım bı çayda da var çemen otunu bir bardak kaynar suda 3 saat bekletiyorum başka bir bardakta anason ve ısırgan bekletiyorum 15 dk sonra ikisini birleştirip kimyon ekleyip 1.5 litre su limon tarçın ekleyip içiyorum her gün bir emzirme danışmanı önerdi ise yaradı gibi bende de.Oğlum canı isteyince güzel emiyo ama çoğu zaman sütü bitirmiyo sağınca emmeden sonra hep 30 40 süt çıkıyo emdiği o kadar yoktur bile gibi geliyo bana inşallah miniğim öyle pipet gibi çeker kısa sürede
Sizin bebiş ne kadarlık şu an benimki 22 günlük oldu ben üstüne mama da veriyorum sütüm yetmediği için o yüzden çıkan süte daha bı üzülüyorum onu da emseydin de mama yemeseydin o kadar diyorumBende bazen demliyorum anlattığın gibi bazende hazıra kaçıyorum fırsat bulamıyorum mamsel still tea veya milkin tablet kullanıyorum. Benimde son günlerde tamamen boşaltmaya başladı son 5 gün diyebilirim öncesinde emse bile 30-40 ml çıkıyordu,sanırım büyüdükçe çene kasları kuvvetlendiği için sizinde aynı olacak emin ol. Günde bir kere merakımdan sağıyorum kontrol etmek için
Sizin bebiş ne kadarlık şu an benimki 22 günlük oldu ben üstüne mama da veriyorum sütüm yetmediği için o yüzden çıkan süte daha bı üzülüyorum onu da emseydin de mama yemeseBende bazen demliyorum anlattığın gibi bazende hazıra kaçıyorum fırsat bulamıyorum mamsel still tea veya milkin tablet kullanıyorum. Benimde son günlerde tamamen boşaltmaya başladı son 5 gün diyebilirim öncesinde emse bile 30-40 ml çıkıyordu,sanırım büyüdükçe çene kasları kuvvetlendiği için sizinde aynı olacak emin ol. Günde bir kere merakımdan sağıyorum kontrol etmek için
Biz de 4den beri aralıksız memede ya da mama yemedeyiz yine bı başladı mı dura dura bir saat emiyo kaç kere uyuyo geri uyandırıp emmesini sağlıyorum bazen doydu heralde diyip yatağına koyuyorum hemen o gözler açılıyo4 ten beri aralıksız emiyor sütmü kalır gelen damlayı bekliyor nöbet tutuyorbide genleşiyor meme ağzındayken jelibon gibi uzuyor bırakınca ağlıyor aslında memeyi emzik etmesine izin vermek istemiyorum ama sıkıntısı var kesinlikle aç değil meme ağzında gözümün içine bakıyor
Evet yaa rezeneyle karistirinca hafifledi koku en azindan ben kokmuyorum da bebisin cisi kokuyoBenimde kullandığım bir ürünün içinde var çemen otu baya kokutuyor pastırma gibi
Bebişlerin emmesi kuvvetlendi galiba emdiği göğsü sağınca çıkıyordu süt şimdi kökünü kurutuyorgittikçe emme süreside azalacak pipet gibi çekecekler memeyi
Cok teşekkür ederimMutlaka cig ceviz badem findik olsun bir avuc ye gunluk. Bir yemek kasigi tahin ye. Dereotlu rokali ispanakli bi salata mumkunse gunluk tuket. Hem sut yagi hem kalitesi icin. Ben geceden salatayi hazirliyorim 2 3 gunluk olacak sekilde digerleri zaten hali hazirda. Ha bide mumkunse proteine dikkar et. Gunde iki yumurta aksam etli bir yemek veya baklagilli biseyler. ,
34 günlük olduk biz 1 gün bile fark ediyor benimki uyanık bekliyor memede 5.hafta atağı mı nedir 4 gündür bir güncelleme geldiSizin bebiş ne kadarlık şu an benimki 22 günlük oldu ben üstüne mama da veriyorum sütüm yetmediği için o yüzden çıkan süte daha bı üzülüyorum onu da emseydin de mama yemese
Biz de 4den beri aralıksız memede ya da mama yemedeyiz yine bı başladı mı dura dura bir saat emiyo kaç kere uyuyo geri uyandırıp emmesini sağlıyorum bazen doydu heralde diyip yatağına koyuyorum hemen o gözler açılıyoaşırı uykusuzum ya yine doydu ama hıçkırık tuttu yarım saat içinde yine isteyecek emmek
Isırgan otunu denemedim netten sipariş verdim şimdi teşekkür ederimEvet yaa rezeneyle karistirinca hafifledi koku en azindan ben kokmuyorum da bebisin cisi kokuyodigerlerini de dene bak emdikten sonra iki gogusten 80le 100cc arasi cikiyo bosaltiyorum gogusleri bir saat sonra cocuk uyandiginda yine dolu ki doyuyoda kilosu iyi cisli bez sayisi iyi
Ever iste bende o yuzden biraz arayisa girdim emdikce emiyodu bide meme bos denk gelsin vay halime musteri her zaman haklidirIsırgan otunu denemedim netten sipariş verdim şimdi teşekkür ederim
aslında süt miktarım iyi oburcuk daha çok istiyor ama
Ben 2 gün mama kullanıp bıraktım. Her bebek farklıdır tabii ama önce emzirme sonrası sağdığım sütü verdim. Sonra doymazsa diye mama vermeye çalıştım. Genelde mamayı almadı. Doymuş yani. Sizin yerinizde olsam önce sağdığım sütü veririm 30-40 ne kadarsa sonra üstüne mama veririm. Mamayı yese bile daha az yiyecek böylece. Ne kadar az o kadar iyi. Hatta aynı oranda mama yese bile yine de anne sütünü daha çok içmiş olacak. Her türlü faydasına olacak bir şey.Sizin bebiş ne kadarlık şu an benimki 22 günlük oldu ben üstüne mama da veriyorum sütüm yetmediği için o yüzden çıkan süte daha bı üzülüyorum onu da emseydin de mama yemeseydin o kadar diyorum
Gunaydin hanimlar
Bebisle hayat nasil geciyor
Yine de istiyo evet bı kere bı öğün sagılmış süt verelim dedik eşim beni dinlendirmek için ben emzirmeden 100 anne sütü vermiş doymamış üstüne kısa süre sonra yarım saat falan 60 mama yemiş öyle uyumuş eşim sütüm doyurmuyo diye düşünüyo o yüzden doktor da öyle şey olmaz diyo ikidir başımıza geliyo bu çok nadir sadece anne sütü yetiyo bugün bı öğünü mamasiz geçirdik çok uzun emdi sonra uyudu inşallah artar yavaş yavaş mamasız öğün34 günlük olduk biz 1 gün bile fark ediyor benimki uyanık bekliyor memede 5.hafta atağı mı nedir 4 gündür bir güncelleme geldi
Emzirdikten sonra sağdığını içirsende mama istiyor mu yine
Tüm zorluklara rağmen çok keyifli geçiyorGunaydin hanimlar
Bebisle hayat nasil geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?