2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Büyük oğlumda aynı şeyi yaşadım biberon dolusu anne sütü verirdim illa azda olsa o mamayı içmeden uyumazdı onun verdiği tokluk hissini arıyor olabilir, inşallah yavaş yavaş artar dediğin gibi mamasız öğün, ama illada istiyorsa bebek yapacak bişey yok mamada bir besleme yöntemi sonuçta bebek anlamaz ki mecbur vereceksin

100 ml anne sütüne rağmen doymuyor olamaz illa mama istiyor demekki

Bir gün harika bir gün çok yorucu, ama iyi ki var tüm hayatım oldu sizinde bebeklerinizin günü gününü tutmuyor mu? Dün çok güzel uyudu bende iyi dinlendim bugün çok zor uyuttum
Bizimki tam zamanini biliyor
Yemek zamaninda uyanik sabah oglen aksam
Saat sabahin 6 sinda uyanik bide gece 2 de uyanik
Tabi ara ara degisiyor ama genelikle boyle

Günü gününü bırak saati saatini tutmuyor ya çok tatlılar ama
Bizimki tam zamanini biliyor
Yemek zamaninda uyanik sabah oglen aksam
Saat sabahin 6 sinda uyanik bide gece 2 de uyanik
Tabi ara ara degisiyor ama genelikle boyle
Benimkinin sadece geceleri düzeni var sabahları hep farklı. bir gün bakmışım mis gibi uyuyor bütün işimi yapıyorum bir gün tam zıttı bana bir iş yaptırmıyor

Bu mesaj bana umut oldu. Biz de henuz meme bitiremiyoruz

Benim de ayni sekilde bi gogsumden 60 cc cikarken digerinden 20 cikiyor mesela. O yuzden acsa buyugu veriyorum toksa keyif icinse öburunu
Benimde birinden daha çok çıkarken diğerinden daha az çıkıyor.Çocuk birinde her defasında boğazına kaçırıyor korkuyorum kurtaramıcak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…