2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Yaa patlamaz bee sat dolapta falan veya terziye ver baska biseye donustur 2 tog elyafli mi 2.5lar baya kalin biliyorumda 2yi arastirmadim hic
2 tog elyaflı ama döşemesi ince ve kumaş dokusu aldığımın yumuşaktı mesela başka 2 tog olanda vardı çok kalındı o, bizim yatak odamız biraz serin oluyor kışın o zaman giydiririm, bide yıkadıkça dahada inceliyor gibi oluyor sanırım elyaf yapışıyor, şuan önceki aldığım 1 tog idealdi ama ne mümkün

Bende e bebekten bakayim o zaman banada o tarz bisey lazim 2.5 fazla gelicek sanki.

Emerken tık sesine memeyi bırakıyordu bu ay hiç kilo almamış gibi geliyordu ama çok şükür gayet normal dedi malum zaten çok kilo almakta istemiyoruz ama annelik içgüdüsü beslenemiyor mu diyede dürtüyor içten içe, emmeye ilgisi azalmıyor aslında dedi 4. Ayın özelliği etrafa ilgisi arttığı için tık sesine bakıyor bırakıyor emmeyi dedi, yeni bir güncelleme geldi emerken kimse kimseyle konuşmuyor artık konuşmuyoruz diye yine bırakıp yüzüme bakıyor ne oldu niye sustunuz dercesine

Bende e bebekten bakayim o zaman banada o tarz bisey lazim 2.5 fazla gelicek sanki.
Şuan buraya atmak için siteden bakarken farkettim ki oğluşuma kız uyku tulumu almışım ya

Eklentiler

• Screenshot_20231006_001934_com.solidict.ebebek.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 92
  • Screenshot_20231006_001928_com.solidict.ebebek.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 74
Bir doz sabır alabilir miyim acaba kızlar uyumayan çocuk yapmışız 10 dan beri uyutmaya çalışıyorum kucağımda uyuyo koyunca uyanıyor hala gözler yarı açık kıprasıyo
Benimkide son günlerde 12 den önce uyumuyordu bugün 11 de uyudu bolca sabır diliyorum geç saat oldukça uyuması daha zor oluyor, uyku uykunun mayası derler ya uykusuzlukta uykusuzluğun mayası

Cins bu bebeler valla bak bi gunleri bi gunlerini asla tutmuyo. Evet ya 4.ay en beter ay diyolar ataklarin sancilarin zirt pirt olaylarin yasandigi insallah kolaylikla bitiririz ben anladim ki annelik yaz gunu belki kar yagar ihtimalini kafaya takmakmis ciddi osuruktan nem kapiyoruz ama olsun mutluyum mesela manyakca
Şuan buraya atmak için siteden bakarken farkettim ki oğluşuma kız uyku tulumu almışım ya
Ay cokta tatli bende alirim bunu kiz tulumu gibi degil kiiii

Bu 6 doz aşıyı anlamadım nette araştırdığım genelde 2 bexsero 1 nimerix veya sizin gibi 3 bexsero 1 nimerix ama hep 1 nimerix. Bugün bize söylenen ikisinden de 3 er doz aynı anda 3, 5 ve 13.ayda. 6 doz duyunca tedirgin olduk birde tamamlayıcı sağlık sigortası var keşke özel sağlık sigortası yaptırsaydık tüm özel aşıları karşılıyordu, tamamlayıcı karşılamıyor

Hadi yaa bide sacma sapan asiri pahali asilar keske oyle yapsaymissiniz yani bende 4 doz duydum en fazla ilerleyen zamanlarda hatta doz sayisi dusuyo gec yaptirirsan 1 yasindan sonra gibi... Ama 6 asi duymamistim. Tanidik bildik doktor varsa danis istersen veya kendi doktorunuza sor aciklasin. Bende 3. Ay kontrolunde asiyi yaptirmicam diyerek gittim 7 9 ve 13te yaptiricaktim ama doktorum anlatti neden erken yapmak istedigini acikladi karari bize birakti tabi yine ama aciklama mantikli gelince yaptirdik.

Annelik tam bir delilik 2.kez anne olmak bile bile zır delilik
Tulumu kız erkek anlamadım ki elimle elleye elleye dokusuna kumaşına elyafına kalınlığına bakayım derken kız tulumunu alıp gelmişim ya ama diğerlerinden farklıydı bakınca karşılaştır anlarsın. Şuan için kalın gelebilir eviniz soğuk olmuyorsa ama kış için güzel zaten içine ona göre giydirip ayarlayınca güzel oluyor. Sebi bebenin kapitone uyku tulumu vardı büyük oğluma hep ondan alırdım denk gelirse o çok ideal oluyordu elyaf yok onda. Ama kalın bir kapitone üşütmüyor terletmiyorda.

Evet ne kadar erken o kadar iyi koruyucu olur o anlamda açıkladı ama orda şaşkınlıktan 6 dozu sormayı akıl edemedim önce kabul ettik, o arada göz muanemizde vardı oraya gidip beklerken vazgeçtik sadece rotayı istedik, gözdede 3 kere 5 şer dk arayla damla damlatıp 30 dk sonra gözün arkasındaki damarlara bakıyorlarmış çok şükür bir sıkıntı yok 1 yaşında tekrar kontrol önerdi o zaman da göz tembelliği vs var mı ona bakılıyor

Ahahahah ay ornek olun boyle evet ikinciyi aklima getirince acip okuyayim gerci bende cok saglam kafa degilim yaparim hemen ikinciyi O zamam kapitone daha mantikli yaa arastirayim bakalim elyaftan iyidir her halikarda.

Bize hic goz muayenesi bahsetmediler bile bende onu sorayim. İyi sukur sevindim normal cikmasina sor yaa mutlaka arastirilmasi ve icine sinen bir karar verilmesi gereken konu bu asi meselesi

Asla sallamam beşiğine koyacam kendi uyuyacak bıdı bıdı bıdılarını yaptıktan sonra benim eşgal kayınca şöyle bir hamak alıp salonun ortasına koydum altındaki ip çıkıyor oturduğum yerden sallarken çayımı içiyorum uykuya geçerken şuanlık kolaylık sağlıyor ama bu bebelerin işi belli olmaz böyle derim yarın ondada uymayabilir bebelerin işine kimse karışamaz

Eklentiler

• Screenshot_20231006_005238_com.solidict.ebebek.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 65
Ahahahah ay ornek olun boyle evet ikinciyi aklima getirince acip okuyayim gerci bende cok saglam kafa degilim yaparim hemen ikinciyi O zamam kapitone daha mantikli yaa arastirayim bakalim elyaftan iyidir her halikarda.
Elyaf ilk defa begendim işte bugün o da kız uyku tulumu çıktı işte sebi bebe bulabilirmiydim o kadar kafa basmıyor işte uykusuzluktan netten bulurdum belki mağaza mağaza gezemem diye düşündüm nedense

Elyaf ilk defa begendim işte bugün o da kız uyku tulumu çıktı işte sebi bebe bulabilirmiydim o kadar kafa basmıyor işte uykusuzluktan netten bulurdum belki mağaza mağaza gezemem diye düşündüm nedense
Kiz zarada h&m de bile varmis

Kiz zarada h&m de bile varmis
Kapitone mi bak benim dediğim fotosunu buldum ama satışta değil fermuarı göğüs hizasında bitiyordu boğazın orayı çıt çıtçıtlı ama metal değil değişik bir aparat vardı neden böyle kullanışlı bişey üretimden kalkar ki hm ile zaraya bakayım bende merak ettim bir tane de öyle almak istiyorum şimdi giydirmek için yoksa eline ne gelse kafaya çekiyor şapşik

Eklentiler

• Screenshot_20231006_010808_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 83
Aynen benziyo buna allah korusun gecen okudum o citcit biraz yerinden cikmis jilet gibi keser valla helede boynuna bogazina yakin yerdeyse kontrol etmek lazim

Israrla sallamak isteyen kaynanama ısrarla sallatmadım bi gün ağlıyordu gazdan sallayalım işte sende sallıycaksın illa ki sonunda dedi yok sallamıycam dedim inşallah sallamak zorunda kalmam bak ben demiştim der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…