2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Aynen benziyo buna allah korusun gecen okudum o citcit biraz yerinden cikmis jilet gibi keser valla helede boynuna bogazina yakin yerdeyse kontrol etmek lazim
Daha yeni kullanıcı yorumlarında okudum bende görseli de vardı çıt çıtın sivri kenarı açılmış, benim dediğim metal değildi plastik içinden dikiliydi zaten yakası boğaza kadar gitmiyordu sebi bebenin tulumunun v yaka gibi de kalıyordu çocuk uyurken bunalır ya ben baktıkça bunalıyorum valla hiç sıcağı sevmeyen biri olarak

Israrla sallamak isteyen kaynanama ısrarla sallatmadım bi gün ağlıyordu gazdan sallayalım işte sende sallıycaksın illa ki sonunda dedi yok sallamıycam dedim inşallah sallamak zorunda kalmam bak ben demiştim der
Umarım sallamak zorunda kalmazsın ama olurda kalırsan kolda sallamak zor oluyor ayaklarda uyuşuyor bu hamağı tavsiye ederim kaynanandan gizlice sallarsın bunda

Ya bende 3. Ayda yaptırmak istedim ama benim doktorum 6. Aydan sonraya bırak zaten ilk 6 ay aşı takvimi çok kalabalık dedi ama bir içime sinmedi

1 yaşından küçük olunca nimenrixde 3 doz oluyor. Bende hala yaptırmadım 5.ayda başlamayı düşünüyorum ama bexsero yapıcam sanırım önce, 1 yaşında olunca nimenrix tek doza düşüyor onu o zaman yapmayı düşünüyorum ama hala kararsızım. Bu arada maşallah boyu ne kadar uzun

Bugün bunu bir yerde daha okudum nimerixin neden 3 doz olduğunu teşekkür ederim 6 doz birden deyince kararsız kaldım, neden isteğe ballı keşke devlet zorunluysa alsa aşı takvimine böyle olunca insanın kafası karışıyor anne baba olarak. Erkekte uzun boy severim inşallah uzun boylu bir delikanlı olur teşekkür ederiz teyzesi

Ya bende 3. Ayda yaptırmak istedim ama benim doktorum 6. Aydan sonraya bırak zaten ilk 6 ay aşı takvimi çok kalabalık dedi ama bir içime sinmedi
Acikcasi bende o sebepten 6 ay sonrasi istedim ama doktor daha ilerleyen zamanlarda asilarin yan etkileri ates bas agrisi bulanti falan fisman daha fazla hissediliyo hemde ne gerek var yapalim zaten koruyuculugu 6 hafta sonra basliyo dedi tamam dedim. Ama ilk niyetim senin yaptigin gibi yapmakti. Bi 9.ayda cicek yada kizamik asisi var galiba tam hatirlamiyorum 7.ayda bi asi yok heralde

Evet gerçekten hem kafa karıştırıcı hem maliyetli, devlet yaptırsa herkesin kafası rahat olur. Maşallah oğluşuna kesin uzun olur

Evet gerçekten hem kafa karıştırıcı hem maliyetli, devlet yaptırsa herkesin kafası rahat olur. Maşallah oğluşuna kesin uzun olur
Bexsero 1700,nimerix 1350,rota 1400 zam gelmediğini kabul etsek 12 bin tutuyor gerçekten çok. Ben fiyatlarına bakıp gitmiştim şaşırmadım ama eşim çok şaşırdı verebilen var veremeyen var, bu mutlaka yapılması gereken bir aşıysa aşı takvimine alınmalı ailenin tercihine bırakmamalı. Tercihe bırakınca çok önemli olsa devlet yapardı algısı oluşuyor hiç aşı karşıtı biri olmamama rağmen benim bile kafam karıştıysa mesafeli olan kimse yaptırmaz bunları

Ben pazartesi yaptıracağım inşallah çok yan etkisi olmaz

Evet doğru söylüyorsun, en kötüsü de imkanı olmadığı için yaptıramamak. Aşının fiyatının bu kadar yüksek olması inanılmaz saçma. Benim kuzenim kızına yaptırmamış mesela önemli olsa devlet yaptırırdı diye düşünmüş o da. Aynı şekilde karşı komşumda öyle. Çevremde yaptıran yok diyebilirim

Ne kadar şuan fiyatı

Benim gibi bebeği gündüz yatmayan var mı aramızda
Kızım 3 azlık olacak gündüz uyumuyor kucaktan da inmek istemiyor
Yemek bile yiyemiyorum
Genelde hiç uyumuyo ya da 5 dklık kısa uykulara yatiyo yatağına koyamadan uyanıyo ben kucağımda sallarken yiyorum hep yemeğimi ama yemek yapmak tam işkence asla durmuyo bensiz korkuyorum da mutfakta kaza olur diye alamıyorum yanıma yemek çoğu zaman yanma aşamasına geliyo

Bizde bugün tam 3 aylık olduk belki bende erken yaptırırım ya bir an önce aşılarını olsun istiyorum Hatay’da yaşıyorum buralarda mülteci çok korkuyorum hastalıklardan falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…