- 26 Ağustos 2022
- 83
- 31
- 18
- 26
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #31.281
Hadi bakalım inşallah kaynolur gider 3 senedir istiyorduk benim tüplerim kapalı normal yolla olmaz dediler bu mucize oldu bizeCanım benımde rahimde görmüştü dr.doğal yollamı kaldın diye sormuştu evet dedim normalde bu kistle hamile kalmak cok zor dedi büyüme olmazsa sıkıntı yok takip etti karın büyüdükçe yok olur dedi korkma yani
Bugüne kadar risk olan birisini görmedim ben. İnş sağlıkla kucağına alırsınAmin teşekkür ederim bide ilk kese gözükmeden önce 3 cm kadar miyom yada kist gibi bişey gördü tam belli değil dedi sakıncalı bi durum mu gebelikte
Evhamdan değilde benim tüplerim kapalı dediler normal yolla olmaz dediler oyüzden bu mucize gibi bişeyBugüne kadar risk olan birisini görmedim ben. İnş sağlıkla kucağına alırsınSana tavsiyem evhamlı olmadan hamileliğini geçirmen. Olumsuzlukları kafana takmadan ilerlemelisin . Her şey olacağına varır. Allah a emanet et rahat ol inş
Benim ki biraz ileri seviye galiba küçük küçük sertlik değil memeyi kaplıyorBenımde
Benımde bu sabah sertlıkler oluşmuş ağrıyodu elımle masaj yaptım meme ucunu da ovdum hafif sıkarak yavas yavas damla aktı emzirmeye basladım emme anında sert olan yerlere masaj yaparak acılmasını sağladım.gecmiş olsun doktor verdiyse kullanın ilacı massittan sonrası iltihap oluşmasın
Ben ilerleyen dönemler için tavsiye vermek istedimEvhamdan değilde benim tüplerim kapalı dediler normal yolla olmaz dediler oyüzden bu mucize gibi bişey
YaaaBen ilerleyen dönemler için tavsiye vermek istedimBenimde mucizem olmuştu bebeğim. Ne güzel bir mutluluk. İçime birden sizin bebeğiniz kız olacak gibi doğdu
Maşallah sizeFotoğrafta üstü başı kaysada oğlumun sünnet ve kırk mevlidini yaptım bugünBizde artık 40ı çıkardık sizi yakaladık kızlar. Yarında banyosunu yaptıracağım inşallah
Ya benimde öyleydi kitle olmuştu bolca emzir antibiyotik işe yarıyor benim kide nasıl sertlik gitme diyordum gidiyor kızarıklık varmı meme deKızlar ben yine mastit oldum göğüsüm taş gibi bu sefer hastaneye gitti anbiyotik verdi ama bakmadı bile antibiyotik bu sertliği giderir mi yani okadar çok ki çocuk sadece memenin ucunu tutabiliyor
Hastaneye git makinayla çeksinler ben 2gun gidip sagdirdim hastane makinası büyük oluyor yenidoğan ünitesi olan hastanelerde oluyor emzirme danışmanı diye bir bölüm vardı orda saglilar benimMochinin elle sağımı sanki sadece ucundakini alıyo sütün o sert yerler duruyo acaba gücü mü yetmiyor Elektirikli mi alsam ağla ağla bi hal oldum işkence gibi
O konuda bilgim yok canımAmin teşekkür ederim bide ilk kese gözükmeden önce 3 cm kadar miyom yada kist gibi bişey gördü tam belli değil dedi sakıncalı bi durum mu gebelikte
Evet 51 günlük, dört beş gün önce küçük küçük başladıKızlar bebekleriniz size gülümsüyor mu?
Biraz kırmızılık var , elektrikli yerine ozaman hastaneye gideyim bi sağarlarsa işe yarıyor mu kaç gün sürdü sizin geçmesiHastaneye git makinayla çeksinler ben 2gun gidip sagdirdim hastane makinası büyük oluyor yenidoğan ünitesi olan hastanelerde oluyor emzirme danışmanı diye bir bölüm vardı orda saglilar benim
Çok güzel artmış kese görünür muhtemelen hayırlı olsunMerhaba beta hcg değerime bakar mısınız artış normal mi
10 kasım 117
12 kasım 427
14 kasım 1363
17 kasım 4779
19 kasım doktor kontrolü var kese görünür mü
Mutlaka yazın bende merak ederimYaaahadi bakalım öğrendiğimde yazarım buraya sağlıklı olsunda
Aynen benim eşim ne zaman öpse sivilceleniyorAaaa buna çok şaşırdım. Ben eşime söyleyim öpmesin. Bizimki de çıkıyor , geçiyor. Belki de dediğiniz gibidir
Naptın canım düzeldi mi ?Biraz kırmızılık var , elektrikli yerine ozaman hastaneye gideyim bi sağarlarsa işe yarıyor mu kaç gün sürdü sizin geçmesi
Dün akşam lansinohun elektrikli pompasıyla sağmaya başladım öyle çok çok süt falan da gelmedi makina güzel sağıyor ama sertlik baya var sadece ateş titreme halsizlik geçti antibiyotiğin etkisi galiba oda, bide emzirirken bi tık daha iyi gibiyim inşallah sertlikde gider sıcak kompres ve masaja devamNaptın canım düzeldi mi ?
Benim eşimde öpünce sivilceleniyor sakallıyken de aynı sakalsızda öperse sıvılcelenıyor sonucta kıl kökü temas ediyo hassas dönemdeler kızıyorum öpme diye kaşla göz arasında dayanamıyıp öpüyoAynen benim eşim ne zaman öpse sivilceleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?