- 18 Ağustos 2022
- 2.951
- 4.164
- 83
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #31.781
Bebeğin kundaklayıp üstünde zıplıyorum yavaş yavaş. Hemen dalıyor. Kucakta sallarken kolum çok ağrıyor. İlerde kilo alınca daha zor olurPilates topunu tam olarak nasıl kullanıyorsun uyku için canım
Mantıklı hoşuma gitti ben de deneyeyim :)Bebeğin kundaklayıp üstünde zıplıyorum yavaş yavaş. Hemen dalıyor. Kucakta sallarken kolum çok ağrıyor. İlerde kilo alınca daha zor olur
Ben de aynı şekilde, bazen oturduğum yerde emmek istemiyor hatta meme reddi benzeri bi şey yaşamıştık pilates topunda hafifçe hoplayarak emzirdim çözüldü. Benimkinin kavraması halen biraz zayıf bazen memeyi ağzından kaçırıyor ve sinirleniyor o zaman pilates topunda sakinleşmesi çok kolay oluyor tekrar tutuyor hemen memeyiMantıklı hoşuma gitti ben de deneyeyim :)
Bence en kolayı kucağında pışpışla mayıştırıp yatağına yatırıp bir iki dk pışpışlayınca uyuması yani benim hayalim bu yönde.Ne var mesela daha kolay yöntem
Bebeğimi kucağıma alıp plates topunda zıplayarak onu sakinleştiriyorumPilates topunu tam olarak nasıl kullanıyorsun uyku için canım
Tam haftalar ilerledikçe sakinleyeceğiz derken bunlarla karşılaşmak8. Hafta atağı başladı galiba. Uyumuyor, dalamıyor hep emmek istiyor.. Çakılı kaldım yine koltukta
Yaaa süper bi icat o zaman pilates topu bu açıdanBen de aynı şekilde, bazen oturduğum yerde emmek istemiyor hatta meme reddi benzeri bi şey yaşamıştık pilates topunda hafifçe hoplayarak emzirdim çözüldü. Benimkinin kavraması halen biraz zayıf bazen memeyi ağzından kaçırıyor ve sinirleniyor o zaman pilates topunda sakinleşmesi çok kolay oluyor tekrar tutuyor hemen memeyi
İşte o kolay olsa yaparım ama olmuyorBence en kolayı kucağında pışpışla mayıştırıp yatağına yatırıp bir iki dk pışpışlayınca uyuması yani benim hayalim bu yönde.
Evet gerçekten çok işime yaradı benim. Eşim de bazen ben duştayken onda durmadığı oluyor nadiren de olsa, orda hoplayarak tutuyor epey uzun süreYaaa süper bi icat o zaman pilates topu bu açıdan
Benim büyükler kiz bu erkek :) nasip olur her şey yolunda giderse 7 yaş civarı düşünüyorum. Ama erken yapan anneler çevremde hep kağıt bardak kullandıSelaaam hemen ben sorayımhaftaya sünnet için gün aldık. Biraz korkuyorum. Bi önerin veya tavsiyen var mı?
Şişirme bir ürün bence . Tamam değerli yağlar var ama gereksiz bir fiyat . Yani kahvaltıda zeytinyağı tüket ceviz avokado falan ye aynı şey temeldeKızlar lohusa yağı denen bir şey varmış anne sütünü kaliteli hale getiriyormus. Acaba kullanan var mı yoksa fenomenlerin şişirmesi mi bu ürün? Duyan kullanan var mı ona göre alcam
Bardak kullanımını önermedi bizim doktorumuz ben sünnet ettirdim burada da yazmıştım hattaBenim büyükler kiz bu erkek :) nasip olur her şey yolunda giderse 7 yaş civarı düşünüyorum. Ama erken yapan anneler çevremde hep kağıt bardak kullandı
Kaç cm olmuş canım2. Ay aşısından geliyorum ve bebeğimin boyunun çok hızlı uzadığını farkediyorum ne zamandır doktorumuza söyledim hastaneye sevk etti yarın gideceğiz internetten bakıyorum normal boyu gözüküyor ama 1 ayda 7 cm uzadı o herhalde anormal olan. Hızlı kilo alımı ve boy uzamamız var geçen ayki kontrolde de anne sütü mü veriyorsun tek diye doktorumuz ısrarla sormuştu. Korkuyorum kemiklerin hızlı büyümesi de bi sağlık sorunu aranızda yaşayan var mı?
Bende çok korkuyordum ama bebeğim için çok kolay oldu. İlk başta aparat koyuyordum ama burda da okudum koymadan oluyor dediler. Bende antibiyotik krem aldım ve dikiş etrafına kremin ucuyla sürdüm. Elimizle sürmek yasak. Sonra bezini bağlarken pipisinin bezde denk geldiği bölgeye de kremi sürdüm böyle yaya yaya . Sonra bağladım. Hiç yapışma olmadı gayet güzel oldu. Bir hafta da toparladı. Sonra kremi bırakıp sarı kantaron yağı sürdüm aynı şekilde pipiye ve beze . İyileşmiş olduğunu görünce bıraktımSelaaam hemen ben sorayımhaftaya sünnet için gün aldık. Biraz korkuyorum. Bi önerin veya tavsiyen var mı?
Huzursuzluğu ne kadar sürdü cok agladi mi? Agladigi zaman kucağıma alınca canı acımaz mi?Bende çok korkuyordum ama bebeğim için çok kolay oldu. İlk başta aparat koyuyordum ama burda da okudum koymadan oluyor dediler. Bende antibiyotik krem aldım ve dikiş etrafına kremin ucuyla sürdüm. Elimizle sürmek yasak. Sonra bezini bağlarken pipisinin bezde denk geldiği bölgeye de kremi sürdüm böyle yaya yaya . Sonra bağladım. Hiç yapışma olmadı gayet güzel oldu. Bir hafta da toparladı. Sonra kremi bırakıp sarı kantaron yağı sürdüm aynı şekilde pipiye ve beze . İyileşmiş olduğunu görünce bıraktım
Ben kullanıyorum çok memnunum. Sadece çöp poşeti biraz pahali geliyor. Yine de değer.Kızlar bebek bezi için koku yapmayan çöp kovası kullanan var mı, memnun musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?