- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #32.201
Pış pış pat patı nasıl uyguluyorsunuzGündüz 2 bazen 3 kere. O kadar değişken kibazen 15 20 dk sürüyor bazen 1 buçuk saati buluyor.
Emzirme konusu biraz karışık bizde. Hep emiyor aslında. Yani ilk aylardaki gibi aralıksız 20 25 dk bir meme 20 25 dk diğer meme değil maalesef. 10 dk bir emiyor uyuyor uyandırıyorum sonra 5 dk emiyor. Süt konusunda da sıkıntı yaşadığım için o konuda net bir şey söylemek zor.
2 ay 1 hafta oldu oğluşumyarım kundak pış pış pat pat ile uyuyor genelde. Ama Emerken de uyuyor.
Bir de gece kaç saatte bir uyanıyorPış pış pat patı nasıl uyguluyorsunuz
Canim ben de uzun zamandır bi plan yapamiyordum. Sonra chatgbt ye sordumBir de kaç saatte bir emziriyorsunuz?
Kaç aylık bebişiniz bu arada ve gece-gündüz nasıl uyutuyorsunuz?
Çok teşekkür ederim. Gündüz enerjik bir şekilde uyanınca emzirin derken sabah ilk uyanmasını mı diyorsunuzCanim ben de uzun zamandır bi plan yapamiyordum. Sonra chatgbt ye sordumbebegimi anlattim o da bana uyku plani yaptı. Üzerinde değiştirmesini istediğim şeyleri de söyledim tablo hazırladı gerçekten işe yaradı artık aklıma ne gelirse oraya soruyorum. Gunduz enerjik bi sekilde oyun oynasın diye uyaninca emzirin diyor. Gece uzun uyusun diye de uyumadan önce emzirin diyor. Bana mantıklı geldi.
Sabah öğle ikindi uykusundan uyaninca emziriyorum. Sonra oyun oynuyor yorulunca saati gelmiş oluyor yine uyutuyorum. Aksamda saat 19 da emzirip Gece uykusu için hazırlıyorum.Çok teşekkür ederim. Gündüz enerjik bir şekilde uyanınca emzirin derken sabah ilk uyanmasını mı diyorsunuz
Peki sabah kaç gibi uyanıyor bebeğiniz ve de gündüz uykularında emerek mi uyutuyorsunuzSabah öğle ikindi uykusundan uyaninca emziriyorum. Sonra oyun oynuyor yorulunca saati gelmiş oluyor yine uyutuyorum. Aksamda saat 19 da emzirip Gece uykusu için hazırlıyorum.
Sabah 8 de uyanıyor. Benim ki emerek bazen dalıyor ama hemen geri uyanıyor. Genelde ayağımda sallıyorumPeki sabah kaç gibi uyanıyor bebeğiniz ve de gündüz uykularında emerek mi uyutuyorsunuz
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Ben de kucağımda uyutuyorum gündüzleri ama artık ağırlaşmaya başladı kucak zorluyor acaba alternatif ne yapsam diye düşünüyorum. Böyle kucakta uyutup farklı bir uyutma şekline geçenlerden tavsiye alabilirsem çok mutlu olurumSabah 8 de uyanıyor. Benim ki emerek bazen dalıyor ama hemen geri uyanıyor. Genelde ayağımda sallıyorum
Merhaba laktoz alerjisi belirtileriniz neydi? Nasıl anladınız? Doktor bize alerji diyeti verdi sonra da alerjisi çok yok azar azar açalım diyeti dedi ama sanki ne zaman süt ürünleri içeren bişey yesem çocuğum çok huzursuz oluyor. 2 gündür kahvaltıda ilk kez azıcık züberin çikolata ezmesini yiyim dedim içinde süt tozu var dün akşam da 1 dilim baklava yedim. Artık onlardan mı bilmiyorum karnını duymanız lazım o kdr gürültülü sesler geliyor ki. Ben de mi kullansam damlaBizde de laktoz alerjisine relamax verdi biogaia ile birlikte kullandik. Baya rahatlattı.
Anladım.. benim çok köpük köpük diyemem sanırım ama mukuslu gibi daha çokKakasi köpük köpük çıkıyordu. Karnı hep gurulduyordu ve çok huzursuzdu. Benim de laktoz alerjim olduğu için doktor bebekte de olabilir dedi. Ama bebeklerde ki geçici bi durummuş ilerde düzelebilir dedi.
Köpüklü olsa zaten mutlaka farkedersin. Görülmeyecek gibi değildi. Biseyi yoktur inss ufakliginAnladım.. benim çok köpük köpük diyemem sanırım ama mukuslu gibi daha çok
Benim oğlan da köpüklü yapıyor kakasını. Doktor normal olabilir dedi. O günden sonra da oldu ama doktor bir şey demediği için ben de pek üstünde durmamıştım. Neler yasak?Köpüklü olsa zaten mutlaka farkedersin. Görülmeyecek gibi değildi. Biseyi yoktur inss ufakligin
Doktorum bi diyet vermedi. Ne yersek yiyelim anne sütü laktozluymus. Eger çok huzursuz degilse bebek zaten zamanla laktoza alışıyor. Biz de ilerde azalticaz damlaları. Cok elzem bi durum olsaydı doktorunuz yazardı bence kullanmaması daha iyiBenim oğlan da köpüklü yapıyor kakasını. Doktor normal olabilir dedi. O günden sonra da oldu ama doktor bir şey demediği için ben de pek üstünde durmamıştım. Neler yasak?
Ve hala olamadımEvet ya ocak ayı geldi son adet tarihlerimizin yıl dönümü
Evet 4. Ayda öyle oluyormuş.Bizim bütün uyku düzeni gitti 5-6 gündür. 4. ayın içindeyiz o yüzden mi bilmiyorum ama komple değişti uykuya geçiş ve uyku süreleri
Kontrolden kontrole. Kendim tartsam doğru sonuç alır mıyım bilmiyorum.Kızlar bebeklerinizi kendiniz tartıyor musunuz? Yoksa kontrolden kontrole mi tartılıyor sadece
Kendim çıkıp sonra onla çıktım 5,5 çıktı aynı gün doktorda 5350 çıktıKızlar bebeklerinizi kendiniz tartıyor musunuz? Yoksa kontrolden kontrole mi tartılıyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?