- 2 Nisan 2024
- 2.428
- 2.539
- 53
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #33.761
Yarar mutlaka. Çabuk geçsinBugun tabani en rahat ayakkabımı giydim disari cikarken bakalim yarin nasil uyancam.
Ben masabasi calisiyorum ama doğumdan sonra yasadigim sirt agrisini hayatimda yasamadim. Kilo, yorgunluk, uykusuzluk hepsi birlesti. Simdi de bacaklarım tabanlarim sizliyo. Gece biraz ayaklarimi havaya dikip yatayim. Belki ise yarar.
Canım M tuşu değil de onun altındakine basıp sonra + tuşuna basıp güç artırılabilir gibi sadece fikir olarak söyledim. Çünkü bu markayı hiç görmedim. Ama açma tuşu o M tuşunun altındaki tuşKizlar bu göğüs pompasini aldım ama bir türlü açamadım. Çalıştıramadım. Satıcı gösterdi işte çalışıyor falan diye. Ama ilk önce neye basıp nasıl çalıştırdı hiç bakmamışim. Şarja koydum var. Her yerine bastım açılmiyor nasıl çalışır bu
Burnu tıkalı diye öksürüyodur caspol işe yaramaz ağrı bitkinlik sızlama hiç durmuyosa anlarsın biyerin ağrıdığını ozaman verilir azcık..geçmiyosa grip soguk algınlığında ateşte olursa 6 aydan sonra iberominzero burna fısfıs caspol yazıyolar geneldeCanım ben ilk gün grip nezle halsizlik ağrı yapar diye verdim sonrasında vermedim. Eşim calpol verelim yazık cocuğa uyuyamıyor falan diyor. Beni vicdansız anne yaptıkendin hasta olunca sık sık parol alıyorsun diyo bana. Ben de uyanmasının nedeni burnu tıkalı öksürüyor ona bağlıyorum. Halsizlik acı çekiyor olsa sızlanmaz mı çocuk acılı bi şekilde ağlar gibi geliyor. Anne sütü de şifa onun için diye calpol vermedim. Aklıma takıldı ama iyileşene kadar ara ara da calpol veriyor musunuz diye
Niye açılmıyor ki. Ona basıyorum. Uzun süreli basıyorum. Hızlı hizli basmayı denedim. Artık aldigim yere götürürüm. Açamazsam. Ay inşallah bozuk falan değildir. Ama orda satıcı kız çalıştırdı baktidaCanım M tuşu değil de onun altındakine basıp sonra + tuşuna basıp güç artırılabilir gibi sadece fikir olarak söyledim. Çünkü bu markayı hiç görmedim. Ama açma tuşu o M tuşunun altındaki tuş
Canım bu en altındaki tuş var ya yuvarlak olan ona uzun bas . Bende dd aynısı vsr artı ve eksiler siddetini ayarlıyor . M de manuel kısmı . Uzun basarsan açılırKizlar bu göğüs pompasini aldım ama bir türlü açamadım. Çalıştıramadım. Satıcı gösterdi işte çalışıyor falan diye. Ama ilk önce neye basıp nasıl çalıştırdı hiç bakmamışim. Şarja koydum var. Her yerine bastım açılmiyor nasıl çalışır bu
Ona bassamda açılmadı her türlü denedim. Şarjı yoktur diye sarjada koydum. Şarjdayken de denedim. Yok olmuyor. Geri götürecemCanım bu en altındaki tuş var ya yuvarlak olan ona uzun bas . Bende dd aynısı vsr artı ve eksiler siddetini ayarlıyor . M de manuel kısmı . Uzun basarsan açılır
Hello . Ben siddetle öneriyorum . Bizim 3. Haftaya girdik gündüz uykularımız epey uzadı şuan kendi yatağında uyuyor bu hafta itibariyle odasını bile ayırdık dün . Aşama aşama gidiyoruz desteksiz uykuya doğru elin adımlarla . (Çok zor çok yıpratıcı bir ilk hafta sonrası değişime adapte olduktan sonra daha kolay ) geceleri 10-12 kez uyanan biz 4 e kadar düştük bakalım
Biz bi ara vermiştik atak dönemi diye, hala aradayız
Oda ayırma süreci nasıl olacak ya. Her uyandığında kalkıp yanına gitmek çok zor değil miHello . Ben siddetle öneriyorum . Bizim 3. Haftaya girdik gündüz uykularımız epey uzadı şuan kendi yatağında uyuyor bu hafta itibariyle odasını bile ayırdık dün . Aşama aşama gidiyoruz desteksiz uykuya doğru elin adımlarla . (Çok zor çok yıpratıcı bir ilk hafta sonrası değişime adapte olduktan sonra daha kolay ) geceleri 10-12 kez uyanan biz 4 e kadar düştük bakalım
Bizim hala 3 uykumuz var çünkü birkaç gündür saçma sapan bir şekilde sabah 5.15te uyanıyor. Geri uyumuyor. 2 uyku asla yapamaz bu düzendeBiz bi ara vermiştik atak dönemi diye, hala aradayızBen devam etmek istedim ama çok huysuz olduğu için gelişme göremeyiz dedi beklemek istedi. Sanki iki gündür biraz daha sakinleşti gibi, birkaç gün daha böyle giderse tekrar başlayacağız.
Bu süreçte ben aynı düzene devam ettim tabi. 2 uykuya alışmaya başladı, şu an iki uyku yapıyor ortalama 1,5 saat sürüyor uykuları. Ben atak haftası falan çok inanmıyordum ama gerçekten etkiliyor galibaÇünkü uykuya geçerken hiç ağlamamaya başlamıştı bu süreçte yine bir miktar mızırdanıyor ağlıyor.
Ek gıdaya geçmek iyi oldu yemek hazırlaması yemesi biraz oyun falan derken bakıyorum uyku vakti gelmiş.
Önerir miyim inan bilmiyorum. Bizim uykuya geçişimiz çok çok kötüydü gündüz uykusu yarım saat falandı. Bunlar düzeldiği için evet memnunum. Ama süreci tamamlamadan da net konuşmak istemiyorum. Sen şu anki düzeninden memnunsan sürdürebiliyorsan çok gerek yok gibi, ya da saatleri düzenleyerek çoğu şeyi çözebilirsin bence
Benim bebeğim alerjik olduğu için kaka yaptığında popo arası hep kızarık oluyor barsak tepkili olduğundan dolayı böyleymiş sanırımBebeğimin makat kısmı kaka yaptıktan sonra aşırı kızarık oluyor. O da mı pişik kaynaklı acaba? Yoksa kaka yaptığı için mi öyle anlamıyorum
Ben doktora soruyorum kaka yapınca olur ya diyip geçiştiyor.Benim bebeğim alerjik olduğu için kaka yaptığında popo arası hep kızarık oluyor barsak tepkili olduğundan dolayı böyleymiş sanırım
Bende 1 yaşından sonra yaptırmak istiyorum, bir farkı var mı acaba erken ya da geç olmasının?Meningokok aşılarını yaptırdınız mı diye sormuştum. Bu ay yaptırırız diye düşünüyordum. Doktoruyla görüştük, bir yaşından sonra planlayacağız.
Bizde olmadı şuanlık kucuk çaplı kırmızılık oluyo bazen yüzünde kakada da sıkıntımız yokKızlar ek gıda sürecinde alerjik reaksiyon gözleyen oldu mu?
Bizim alerji durumu ilk çıktığında direkt poposuna baktı hem çocuk doktoru hem alerji doktoru. Yani popo arası kızarıklığı alerji belirtisi dediler bana.Ben doktora soruyorum kaka yapınca olur ya diyip geçiştiyor.
Var var bitmez bu bebelerin atağı6 aylık atak varmıydı yaa uyku zamanı geldiğinde kriz geçiriyoruz etinden et kopmuşcasına ağlıyo meme istemiyo felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?