2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Teşekkür ederim. Karanfil yağı kullanamam, üretim sürecinde susam yağıyla temas edip etmediğinden emin olamam. Ciddi susam alerjisi var bebemin. Zeytinyağı karanfil karışımını deneyeceğim. Bizim doktor jel vermedi de tetagil verdi, toz bu. Jeli de bir soracağım.

Karanfil yağı sizin için çok riskli o zaman, ben de yağın içeriğine baktım %100 karanfilden üretilmiş, çok da etkili bi şey ama çapraz bulaş riski her zaman var. Zeytinyağı karanfil karışımı da işinizi görür diye düşünüyorum, Osman gönülalın tarifiydi. Biz de bi kutu Tetagil bitirdik, ağrıyı dakikalık azaltıyordu nerdeyse. Doktorumuz bu tarz durumlarda olabildiğince doğal ürünler kullanmamızı istiyor ama bebeğimiz çok küçüktü, ağrısı çok fazla geldi. Sizinki de yapıyor mu bilmiyorum, ağzına bir şeyi atıyor, dişleriyle sıkıştırırken onu çekiyordu. Jelle müdahale etmek zorunda kaldık. Yine de gaz daha zordu, gazı atlattıktan sonra diş devede külah kaldı

Bizimki bugüne kadar bir şeyleri ısırıp çekiyordu ama dün akşamdan beri dokundurmuyor da. Bir şeyi ısırırsa ağlıyor, sanırım acıyor.

Kizlar sizin bebolar kacta yatiyo ya. Bizimki bu saat oldu hala uyutmaya calisiyorum. Erken yatarsa da gece cok kalkiyo aglayarak. Napicagimi sasirdim. Calisiyorum da. Aksam yorgunluktan yamuluyorum.

Kizlar sizin bebolar kacta yatiyo ya. Bizimki bu saat oldu hala uyutmaya calisiyorum. Erken yatarsa da gece cok kalkiyo aglayarak. Napicagimi sasirdim. Calisiyorum da. Aksam yorgunluktan yamuluyorum.
Gündüz son uykusu kaçta bitiyor? Bizimki en son 4 5 arası uyanıyo öyle olunca akşam da 8 9 arasında uyumuş oluyo

Ben uykudan yana umudumu kestim ya, canı isteyince uyuyor benimki de, kafadan 2 yıl veriyorum, 2 yıl sonra düzeleceğini umuyorum

Arkadaşlar idrar kültürü temiz çıktı meğerse idrar yolu enfeksiyonu değil 6.hastalık diye bir hastalık bulaşmış yavruma. Üç gün yüksek ateş, ateş biter bitmez alnından başlayarak tüm vücut isilik gibi döküntü kapladı . Acayip salgın varmış . İlk defa salıncakta sallamıştım. Sonra elini de temizlemiştim ama bulaşmış . Dikkat edin

Ay inanmıyorum galiba bizde öyle ateşlendik gittik kan aldı temiz çıktı yarın boğaz kültürü sonucu var ama şimdi çocuğun ateşi düştü ama vücut ve baş döküntü şuan girip sizi görünce şok oldum galiba bizimkinde aynı , bende probiyotik alerji yaptı sandım . E ne olacak şimdi ilaç falan verdi mi geçecek mi böyle Allahım ya

Eklentiler

• IMG_6160.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_6149.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 29
Özel bölgesinde bile var. Hiçbir şey yapmayacağız . Bol sıvı bol emzirme . Virüs kaynaklı olduğu için bağışıklığını güçlü tutmak yeterli. Şaka gibi sizinki neden kaptı acaba

Geçmiş olsun.

Cok gecmis olsun ya. Keneden de muthis tirsiyorum nerdeyse bir kez disari cikardim kuzuyu.

Herhalde bebek arabasından hiç indirmeden gezdireceğiz bebekleri bu zamanlarda
Ay ben hep parktayım ya örtü serip çime oturuyoruz beraber. Losyon sıkıyorum sadece, park boş oluyor salıncakta da sallıyorum rahat rahat. Bendeki rahatlık dikkat edeyim bari çok geçmiş olsun hepinize bir an önce iyileşsin bebişler inşallah

Aminnn inş ya brn ilk defa bindirmiştim şaka gibi . Anneme dedim bindirmeyelim hastalık bulaşır filan diye resmen içime doğmuş

Özel bölgesinde bile var. Hiçbir şey yapmayacağız . Bol sıvı bol emzirme . Virüs kaynaklı olduğu için bağışıklığını güçlü tutmak yeterli. Şaka gibi sizinki neden kaptı acaba
Aynen bizimde , bayramdan şüpheleniyoruz biz kuluçka dönemi 10-15 gün arasıymış bu hastalığın yada babalar gününde avm den babamızın hediyesini değiştirdik ama öyle uzun uzun durmadık ve hep bebek arabasındaydı. Ya oradaki çocuklardan falan bulaştı yada bayram ziyaretlerinde bilmiyorum ama gözümüz korktu napıcaz yani evde fanusta mı buyuyecek bu çocuklar bakalım 3 de randevu var doktor ne diyecek ve siz yazana kadar biz probiyotik alerji haptı sandık iyiki yazdınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…