- 25 Temmuz 2013
- 13.335
- 54.418
- 798
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #34.261
Teşekkür ederim. Karanfil yağı kullanamam, üretim sürecinde susam yağıyla temas edip etmediğinden emin olamam. Ciddi susam alerjisi var bebemin. Zeytinyağı karanfil karışımını deneyeceğim. Bizim doktor jel vermedi de tetagil verdi, toz bu. Jeli de bir soracağım.Yeni döneminiz hayırlı olsun, 5 buçuk aylıkken girdik biz de, şuan 8. Dişi patlatmasını bekliyoruz, bu dişler çık çıııık bitmiyorbiri çıkarken biri patlıyor, birisi yeni oluşuyor, özellikle üst köpek dişleri içimizden geçti zeytinyağı karanfil karışımını öneririm, bizim doktorumuz alternatif olarak günde bi defa karanfil yağı da verebilirsiniz dedi ama vermeden tadına bakın, müthiş acı ve keskin bi şey, verebileceğiniz en minimum düzeyde verin. Bir de diş jeli aldık yine doktor önerisiyle, buzdolabında bekletiyoruz, çok huzursuzlandığında da onu kullanıyoruz. Şimdiden kolaylıklar dilerim
Karanfil yağı sizin için çok riskli o zaman, ben de yağın içeriğine baktım %100 karanfilden üretilmiş, çok da etkili bi şey ama çapraz bulaş riski her zaman var. Zeytinyağı karanfil karışımı da işinizi görür diye düşünüyorum, Osman gönülalın tarifiydi. Biz de bi kutu Tetagil bitirdik, ağrıyı dakikalık azaltıyordu nerdeyse. Doktorumuz bu tarz durumlarda olabildiğince doğal ürünler kullanmamızı istiyor ama bebeğimiz çok küçüktü, ağrısı çok fazla geldi. Sizinki de yapıyor mu bilmiyorum, ağzına bir şeyi atıyor, dişleriyle sıkıştırırken onu çekiyordu. Jelle müdahale etmek zorunda kaldık. Yine de gaz daha zordu, gazı atlattıktan sonra diş devede külah kaldıTeşekkür ederim. Karanfil yağı kullanamam, üretim sürecinde susam yağıyla temas edip etmediğinden emin olamam. Ciddi susam alerjisi var bebemin. Zeytinyağı karanfil karışımını deneyeceğim. Bizim doktor jel vermedi de tetagil verdi, toz bu. Jeli de bir soracağım.
Bizimki bugüne kadar bir şeyleri ısırıp çekiyordu ama dün akşamdan beri dokundurmuyor da. Bir şeyi ısırırsa ağlıyor, sanırım acıyor.Karanfil yağı sizin için çok riskli o zaman, ben de yağın içeriğine baktım %100 karanfilden üretilmiş, çok da etkili bi şey ama çapraz bulaş riski her zaman var. Zeytinyağı karanfil karışımı da işinizi görür diye düşünüyorum, Osman gönülalın tarifiydi. Biz de bi kutu Tetagil bitirdik, ağrıyı dakikalık azaltıyordu nerdeyse. Doktorumuz bu tarz durumlarda olabildiğince doğal ürünler kullanmamızı istiyor ama bebeğimiz çok küçüktü, ağrısı çok fazla geldi. Sizinki de yapıyor mu bilmiyorum, ağzına bir şeyi atıyor, dişleriyle sıkıştırırken onu çekiyordu. Jelle müdahale etmek zorunda kaldık. Yine de gaz daha zordu, gazı atlattıktan sonra diş devede külah kaldı
Genelde11 12 arası uyuyo 12ye kadar emzirip yataga koyuyorumKizlar sizin bebolar kacta yatiyo ya. Bizimki bu saat oldu hala uyutmaya calisiyorum. Erken yatarsa da gece cok kalkiyo aglayarak. Napicagimi sasirdim. Calisiyorum da. Aksam yorgunluktan yamuluyorum.
Gündüz son uykusu kaçta bitiyor? Bizimki en son 4 5 arası uyanıyo öyle olunca akşam da 8 9 arasında uyumuş oluyoKizlar sizin bebolar kacta yatiyo ya. Bizimki bu saat oldu hala uyutmaya calisiyorum. Erken yatarsa da gece cok kalkiyo aglayarak. Napicagimi sasirdim. Calisiyorum da. Aksam yorgunluktan yamuluyorum.
Ben uykudan yana umudumu kestim ya, canı isteyince uyuyor benimki de, kafadan 2 yıl veriyorum, 2 yıl sonra düzeleceğini umuyorumKizlar sizin bebolar kacta yatiyo ya. Bizimki bu saat oldu hala uyutmaya calisiyorum. Erken yatarsa da gece cok kalkiyo aglayarak. Napicagimi sasirdim. Calisiyorum da. Aksam yorgunluktan yamuluyorum.
Oyle olunca gece sekiz yuz kez uyaniyo ya. Erken yatiramiyorum.Gündüz son uykusu kaçta bitiyor? Bizimki en son 4 5 arası uyanıyo öyle olunca akşam da 8 9 arasında uyumuş oluyo
Genelde11 12 arası uyuyo 12ye kadar emzirip yataga koyuyorum
Ay inanmıyorum galiba bizde öyle ateşlendik gittik kan aldı temiz çıktı yarın boğaz kültürü sonucu var ama şimdi çocuğun ateşi düştü ama vücut ve baş döküntü şuan girip sizi görünce şok oldum galiba bizimkinde aynı , bende probiyotik alerji yaptı sandım . E ne olacak şimdi ilaç falan verdi mi geçecek mi böyle Allahım yaArkadaşlar idrar kültürü temiz çıktı meğerse idrar yolu enfeksiyonu değil 6.hastalık diye bir hastalık bulaşmış yavruma. Üç gün yüksek ateş, ateş biter bitmez alnından başlayarak tüm vücut isilik gibi döküntü kapladı . Acayip salgın varmış . İlk defa salıncakta sallamıştım. Sonra elini de temizlemiştim ama bulaşmış . Dikkat edin
Arkadaşlar idrar kültürü temiz çıktı meğerse idrar yolu enfeksiyonu değil 6.hastalık diye bir hastalık bulaşmış yavruma. Üç gün yüksek ateş, ateş biter bitmez alnından başlayarak tüm vücut isilik gibi döküntü kapladı . Acayip salgın varmış . İlk defa salıncakta sallamıştım. Sonra elini de temizlemiştim ama bulaşmış . Dikkat edin
Geçmiş olsun.Arkadaşlar idrar kültürü temiz çıktı meğerse idrar yolu enfeksiyonu değil 6.hastalık diye bir hastalık bulaşmış yavruma. Üç gün yüksek ateş, ateş biter bitmez alnından başlayarak tüm vücut isilik gibi döküntü kapladı . Acayip salgın varmış . İlk defa salıncakta sallamıştım. Sonra elini de temizlemiştim ama bulaşmış . Dikkat edin
Cok gecmis olsun ya. Keneden de muthis tirsiyorum nerdeyse bir kez disari cikardim kuzuyu.Arkadaşlar idrar kültürü temiz çıktı meğerse idrar yolu enfeksiyonu değil 6.hastalık diye bir hastalık bulaşmış yavruma. Üç gün yüksek ateş, ateş biter bitmez alnından başlayarak tüm vücut isilik gibi döküntü kapladı . Acayip salgın varmış . İlk defa salıncakta sallamıştım. Sonra elini de temizlemiştim ama bulaşmış . Dikkat edin
Herhalde bebek arabasından hiç indirmeden gezdireceğiz bebekleri bu zamanlardaCok gecmis olsun ya. Keneden de muthis tirsiyorum nerdeyse bir kez disari cikardim kuzuyu.
Ay ben hep parktayım ya örtü serip çime oturuyoruz beraber. Losyon sıkıyorum sadece, park boş oluyor salıncakta da sallıyorum rahat rahat. Bendeki rahatlıkHerhalde bebek arabasından hiç indirmeden gezdireceğiz bebekleri bu zamanlarda
Aminnn inşAy ben hep parktayım ya örtü serip çime oturuyoruz beraber. Losyon sıkıyorum sadece, park boş oluyor salıncakta da sallıyorum rahat rahat. Bendeki rahatlıkdikkat edeyim bari çok geçmiş olsun hepinize bir an önce iyileşsin bebişler inşallah
Aynen bizimde , bayramdan şüpheleniyoruz biz kuluçka dönemi 10-15 gün arasıymış bu hastalığın yada babalar gününde avm den babamızın hediyesini değiştirdik ama öyle uzun uzun durmadık ve hep bebek arabasındaydı. Ya oradaki çocuklardan falan bulaştı yada bayram ziyaretlerinde bilmiyorum ama gözümüz korktu napıcaz yani evde fanusta mı buyuyecek bu çocuklarÖzel bölgesinde bile var. Hiçbir şey yapmayacağız . Bol sıvı bol emzirme . Virüs kaynaklı olduğu için bağışıklığını güçlü tutmak yeterli. Şaka gibi sizinki neden kaptı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?