- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #34.241
Benimki kendi yemiyor ama genelde elini ağzına soktuğu için kirleniyor. Sadece suyla yıkıyorum.Kızlar bebislerinizin ek gıda yerken kirlenen ellerini sadece suyla mi yıkıyorsunuz yoksa özel bir sabun vs kullaniyor musunuz ?
Ellerini cok batırdıysa su ile yıkıyorum dier türlü ona ait el bezisi var onla siliyorumKızlar bebislerinizin ek gıda yerken kirlenen ellerini sadece suyla mi yıkıyorsunuz yoksa özel bir sabun vs kullaniyor musunuz ?
Ben incia almıştım köpük sabun onunla yıkıyordum. O bitince ebebekten aldım. Parfümlüymüş memnun kalmadımKızlar bebislerinizin ek gıda yerken kirlenen ellerini sadece suyla mi yıkıyorsunuz yoksa özel bir sabun vs kullaniyor musunuz ?
Isırınca memeden çekip hayır demek gerekiyor. Önünde sonunda anlıyorlar. Benimkinin alt üst 3er tane. Tek altta ya da üstte olsa daha dayanılabilirdi ama böyle tam koparacak gibi oluyor. Yaptığının yanlış olduğunu söylüyorum. Hayır diyip kapatıyorum göğsümü. O da anlıyor ya gülüyor ya da küsüyor. Ama anladı çok şükür 3 4 gündür ısırmıyor. Biberonu ve emziği bıraktığı için iyice bana düştü. Hele bu ay hiç kilo alamamış hatta vermiş bile 100 gr. Sağıp veremiyorum da. Mecbur emzirmek zorundayım.Oğlumun 2 dişi çıkmıştı bu ara ısırma huyu çıktı meme uçlarım yara oldu çok hassaslaştı ısırarak çekiyor sürekli ne yapacağımı bilemiyorum
Çook geçmiş olsun. Su içir canım aldığı kadarArkadaşlar bebeğim idrar yolu enfeksiyonu olmuş. İki gündür ateşi devam ediyor. Antibiyotik veriyorum . Ama ateşi bir an da 39 a kadar çıkıyor . Tavsiyeniz var mı çok korkuyorum
Veriyorum ama kusuyor. İnsan ne yapacağını bilemiyor . Gece çok kötüydü. Hep 38 üstü ateş oldu. Allahım evlatlarımızı korusunIsırınca memeden çekip hayır demek gerekiyor. Önünde sonunda anlıyorlar. Benimkinin alt üst 3er tane. Tek altta ya da üstte olsa daha dayanılabilirdi ama böyle tam koparacak gibi oluyor. Yaptığının yanlış olduğunu söylüyorum. Hayır diyip kapatıyorum göğsümü. O da anlıyor ya gülüyor ya da küsüyor. Ama anladı çok şükür 3 4 gündür ısırmıyor. Biberonu ve emziği bıraktığı için iyice bana düştü. Hele bu ay hiç kilo alamamış hatta vermiş bile 100 gr. Sağıp veremiyorum da. Mecbur emzirmek zorundayım.
Çook geçmiş olsun. Su içir canım aldığı kadar
Cok geçmiş olsunVeriyorum ama kusuyor. İnsan ne yapacağını bilemiyor . Gece çok kötüydü. Hep 38 üstü ateş oldu. Allahım evlatlarımızı korusun
İnşallah hemen geçerVeriyorum ama kusuyor. İnsan ne yapacağını bilemiyor . Gece çok kötüydü. Hep 38 üstü ateş oldu. Allahım evlatlarımızı korusun
Ne kadarlık oldunuz bize doktor henüz balik vermedi tam 8 aylik oldukKızlar bebeğime carrefour ya da fileden somon alıp yedirebilir miyim sizce.
Bağırıp çekiyorum gülüyor aynen ya da ağlıyor vermeyince hırslanıyor falan. İnşallah geçici bir süreçtirIsırınca memeden çekip hayır demek gerekiyor. Önünde sonunda anlıyorlar. Benimkinin alt üst 3er tane. Tek altta ya da üstte olsa daha dayanılabilirdi ama böyle tam koparacak gibi oluyor. Yaptığının yanlış olduğunu söylüyorum. Hayır diyip kapatıyorum göğsümü. O da anlıyor ya gülüyor ya da küsüyor. Ama anladı çok şükür 3 4 gündür ısırmıyor. Biberonu ve emziği bıraktığı için iyice bana düştü. Hele bu ay hiç kilo alamamış hatta vermiş bile 100 gr. Sağıp veremiyorum da. Mecbur emzirmek zorundayım.
Çook geçmiş olsun. Su içir canım aldığı kadar
Benimkinin disi yok damagiyla eziyo. Yemin ederim acidan g.tmden ates cikti gecen.Bağırıp çekiyorum gülüyor aynen ya da ağlıyor vermeyince hırslanıyor falan. İnşallah geçici bir süreçtir
8 aylık olduk . Bize de cocuk doktoru denet artık somon dedi.Ne kadarlık oldunuz bize doktor henüz balik vermedi tam 8 aylik olduk
Dondurulmuş balık olmaması gerekiyor diye biliyorum ama yine de bir araştırın siz.8 aylık olduk . Bize de cocuk doktoru denet artık somon dedi.
Yeni döneminiz hayırlı olsun, 5 buçuk aylıkken girdik biz de, şuan 8. Dişi patlatmasını bekliyoruz, bu dişler çık çıııık bitmiyorDiş çıkarma sürecine yeni girdik sanırım. Çok ağlıyor, uyuyamıyor, mama dahil yemek istemiyor az yiyor. Parmağıyla diş etine bastırıp çığlık atıyor. Önceden parmağımı verirdim ısırırdı şimdi elletmiyor hiç. Bir şeyi ısırsa ağlıyor. Kaç günde çıkıyor bu dişler? Tetagil veriyorum, diş kaşıyıcılarını dolapta soğutup veriyorum, biraz önce biberon ucuna su doldurup buzluğa attım onu da deneyeceğim.
Başka yapabileceğim bir şey var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?