2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bziim azilar da kaşınıyor, en kötüsü mememi cok ısırmaya başladı, resmen sakız gibi çiğniyor, cok canim aciyor,
Benim de öyle. Gece emmeden dalmıyor uykuya. 5 6 kere uyandığı oluyor. Emerken de ısırıyor çok kötü ya. Geçer inşallah hemen

Selam.kizlar nasilsiniz bebisler nasıl 9. Ay aşısını yaptırdınız mi aranızda yaptıran oldu mu
Bize 1 yaşında yaptırabilirsiniz isterseniz demişti öyle düşünüyoruz kızamık aşısı. Ama ağustosta bi tatil planımız var 11 aylık oluyor acaba yaptırsak mı da diyoruz toplum içine çıkacak

Kızlar bebegim 21 ekim doğumlu. Yabancılardan aşırı korkuyor, eve misafir geldiğinde eğer misafir yüzüne bakarsa çığlık atıp ağlamaya başlıyor. 9 aylık oldu nerdeyse daha aile dışından hiç kimse kucağına alıp sevemedi. 2 aylıktan beri böyle çünkü. Birde ben odadan çıkınca hemen ağlamaya başlıyor. Aynı durumda olan varmı?

Bizimki hiç öyle olmadı ya çok şükür ama devamlı görüştüğüm arkadaş grubumuz var akrabalarla da ara ara görüştük alıştı sanırım. Farklı biri görünce kısa bi yabancılıyo ama ağlama bağırma olmuyo

Bizim 30 Ekim ama hala hiç dişi yok birde emekliyor mu sizin bıdıklar
Erken çıkması da iyi değil erken dökülür diyorlar bilmiyorum artık. Hayır emekleme yok, yuz üstü yatmayı hiç sevmiyor ama tırmanma yapmaya çalışıyor kollarından tutup kaldırırsam dolaşmayı seviyor

Uzun aralıklarla insanlarla karşılaştığı içindir. Biraz alışmasıyla alakalı odadan çıkmada ağlama ara arabizde de var kucak istiyor ilgi istiyor sürekli

Bi ara bu dönemi biz de cok yaşadık.donemsel. geçiyor zamanla.

Evet öyle bir söylenti var ama bence pek gerçekçi değildir yeme alışkanlığı diş fırçalama ve genetik ile ilgili şeyle bakalım kızım. Da 10 aylık çıkartmıştı o yüzden şaşırmıyorum şuan. Yaa bizim ki de ger geri gidiyor kollatirını ve bacakları o kaldırıyor ama hareket ettirmeyi beceremiyor aynı anda birde desteksİz ne kadar oturabiliyor bizimki çok çabuk devriliyor da

Uzun bir süre oturuyor yorulup sıkılıncaya kadar

25 Eylül doğumlu benim oğlumda , aynı sorunu yaşıyoruz uzun süre görüşmediğimiz insanlara çabuk ısınamıyor korkuyor ağlıyor gitmek istemiyor ama bizim 2 aylıkken başlamadı 6 aydan sonra oldu. Gelişiminin bi parçası bizimle daha güvende hissediyor çocukları çok seviyor ama parka falan götürüp sosyalleştirmeye çalışıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…