- 14 Kasım 2017
- 965
- 1.811
- 113
- 32
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #4.041
Aynı benimde öyle yaaBagirsaklarim bagimsizligini ilan etmis durumda. Gaz bitmiyor, aranan boru hatti bizim evde bulundu. Ustune 3 gun kabiz, ikinmamam lazim ikinmamam lazim derken 2 gun ishal olup tuvaletten cikamiyorum. Bence mikrop falan yok, vucut da saskin. Su ilk 3 ay bi bitsin her sey duzelecek diye kendimi avutuyorum. Sanmiyorum ama bir umut lazim
Muhtemelen Eylül Ekim gbi olur herhaldeCok ileridesiniz siz masallah ekimin icininde mi dogum yapacaksiniz
Teşekkür ederim canım benimAyy cok sevindim canim saglikla kucagina al insallah
Merhaba ben bugün göğüs hastalıklarından randevu aldım. Geceleri ara ara nefes darlığı yaşıyorum ve hamileyim doğru ilaçları reçete etsin diye. Bir inhaler bir burun spreyi yazdı. Doktorun reçete ettiği bir şeye güvenebilirsiniz bence. Kar risk oranı önemli. Nefes alamamak da bebeğe zarar verebilir çünkü.Bir şey sormak istiyorum kızlar ben birde ben ilke belimde inanılmaz bir burun tıkanıklığı yaşamıştım ne yaparsam yapayım çözüm bulamamıştım sürekli otrivine kullanmak zorunda kaldım. Hatta doktorun birisi çocuğun hayatını riske atabilirsin demişti. Böyle doğuma doğru inanılmaz burnum tıkandı otrivine kullanmamak için burnuma sirkeyi sulandırıp çekmiştim. İnanılmaz derecede burnum tahriş oldu. Ölüyorum sandım resmen. Şimdi yine burun tıkanıklığı başladı ve otrivine kullanmaya başladım tekrar. Korkuyorum hep böyle olacak diye. Sizde burun tıkanıklığı yaşıyor musunuz?
Banada biri dinletti biri dinletmedi yani anlamadımBana bugün dinletmedi mesela, ısı yapıyor bebeğe zararlı dedi.. kalbi atıyor, canlı dedi.. ama doğrusu ne bilmiyorum. Acaba cihazdan cihaza fark mı var ki. Ben bugün devlet hastanesine gittim. Halen doktor arayışındayım özelden.
Ben de bugün öyleydimBagirsaklarim bagimsizligini ilan etmis durumda. Gaz bitmiyor, aranan boru hatti bizim evde bulundu. Ustune 3 gun kabiz, ikinmamam lazim ikinmamam lazim derken 2 gun ishal olup tuvaletten cikamiyorum. Bence mikrop falan yok, vucut da saskin. Su ilk 3 ay bi bitsin her sey duzelecek diye kendimi avutuyorum. Sanmiyorum ama bir umut lazim
Hepimiz biraz "saglik olsun ya" modundayiz bu aralarBen de bugün öyleydimişte biraz kaçırdım hatta nasıl eve döndüm belli değil rezillik soda içtim kesti ama çok ilginç
Ay çok sevindim canım inşallahCanım inşallah kardeşin de güzel haberler verir7. Hafta da gözüktü canım geç döllenme olmuş inşallah kardeşinin de öyledir Amin
Siz 13.haftanizdaysaniz Eylul annesi olacaksiniz muhtemelen.Muhtemelen Eylül Ekim gbi olur herhalde
Zaten 1-2 saniye açıyorlar açınca da. O kadar sürede ısınmıyordur bence yaBanada biri dinletti biri dinletmedi yani anlamadım
Evet bende hesapladım da şimdi Eylül çıkıyor bende Eylül'de dogmustum eşimdeSiz 13.haftanizdaysaniz Eylul annesi olacaksiniz muhtemelen.
Ben yurt disindayim burdada dinletmiyolar ozelde bile bebege zarar veriyor diye yanlis hatirlamiyorsam ilk hamileligimde 13-14 hafta arasi dinletmislerdi ilkBanada biri dinletti biri dinletmedi yani anlamadım
Ya çok sevindim senin adına canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına Al bebisleriniKızlar kızlarrrr
Randevumdan çıktım. 2 kalp atışı aldım bennnn
Acik icmeye calisirsan problem olmaz :) benim de gunde 1 kupa cayim var. Icinde kafein oldugundan fazlasi zarar diyolla.Kızlar ya ben normalde pek cay içmezdim ama bu aralar okadar çok canım istiyor ki sanki cay tiryakiliğim varşuan 3. Cay bardağı içiyorum bi sıkıntı olur mu ki diğer gebeliklerimde ağzıma sürme geregi duymamıştım
Çok teşekkür ederim ya leyla gibiyimYa çok sevindim senin adına canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına Al bebislerini
Evet bende kahveyi bıraktım dedim bari çaydan gidelimAcik icmeye calisirsan problem olmaz :) benim de gunde 1 kupa cayim var. Icinde kafein oldugundan fazlasi zarar diyolla.
Cok güzel bir duygu ama, hem supriz hem heyecan hem sevinçÇok teşekkür ederim ya leyla gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?