- 18 Ağustos 2022
- 2.953
- 4.165
- 83
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #4.061
200 mg'a kadar kafein serbest. 1 bardak normal demli çay 60-80 mg kafein içeriyor. 1 fincan sade Türk kahvesi de 80 mg. Ona göre hesaplayıp içebilirizKızlar ya ben normalde pek cay içmezdim ama bu aralar okadar çok canım istiyor ki sanki cay tiryakiliğim varşuan 3. Cay bardağı içiyorum bi sıkıntı olur mu ki diğer gebeliklerimde ağzıma sürme geregi duymamıştım
Bn bı kaç gün ishal bı kaç gün kabız bı kaç gün normal şekilde dönüşümlü hepsini yaşıyorumGenelde gebelikte kabızlık olur ama benimde tam tersi ishal değilim ama ishal gibiyim. Böyle olan var mı yoksa mikrop filan mı kaptım acaba korktum
Var canım malesefKızlar bişi sorucam gerçekten bilmediğim içinkanama olmadan düşük olma ihtimali var mı
İlk zamanlar uzun uzuna dinletmiyorlar zaten mesela benim doktorum bi açtı kapattı hemen ikinci gittiğimizde de onu yaptı aynen iyi değilmiş ..Kızlar kalp atışı için dinlemek zararlı diyen doktorlar da var ısı vs açısından dinletende var nedir bu olayın aslı ?
Bi de şöyle ayrım yapalım bakalım doğru mu çıkacak geç döllenme olanlar bi tarafa gününde olanlar bakalım cinsiyet ne olacak ama bence ilgisi yokturBenim 8. Haftada 158 atıyordu bebeğimin kalbi benim 129Fazla evhamlıyız sanırım. Geç döllenmeden dolayı bana da genelde kız oluyor dedi doktorum ama ben başından beri erkek hissediyorum rüyalarımdan dolayı
Benim ilk hamileliğimde kızımda gecikmenin 8. Günü 5bin kusürlerdi sonra bu hamilelikte 6. Günü 700 dü arada baya bağa fark var bende hatta o kadar çok yüksek değer çıkınca acaba demişti ama tekti bebekbenım 15. gun aksam 2800 du 17. gun sabah 5060 dı (tüp bebek 2 embriyo)
ikizden cok korkuyorum. 1 kızım var. 3 cocuga bakma dusuncesı
kese gormedım cuma gıdıcem 7+0 oluyorum. bılmıyorum ne ıle karsılacagım
Kız olan spermler daha uzun yaşıyormuş sanırım bununla ilgisi var doktorum demese inanmazdım da geç döllenmelerde çok büyük oran kız oluyor dedi. Ama benim eski tarihime yaklaşıyor şimdi de hızlı büyüyor bebek geç döllenme bile olmaya bilir 3. Ayda tam netleşiyormuş tarihler o zamana kadar geri kalması, ileri gitmesi normalmiş bakalım göreceğizBi de şöyle ayrım yapalım bakalım doğru mu çıkacak geç döllenme olanlar bi tarafa gününde olanlar bakalım cinsiyet ne olacak ama bence ilgisi yoktur
Ay bende merak ediyorum bu umut 8 sonrası biter diye hayaller kuruyorum9-10 haftaları geçen arkadaşlar var mı ? Nasıl bulantı , uyku durumları? Azalma var mı biraz? Bende bulantı vardı iyice pik oldu, uyku hali yoktu o da başladı . 8+2 deyim bu arada
Boş boş şeylere ağladım bugün yineBende de bugün bir nefes darlığı var bir iç daralması var ve eşime sarasım kızasım var durduk yerehallerim geldi
Benim ilk gebeliğim geç döllenmeydi, oğlum olduBi de şöyle ayrım yapalım bakalım doğru mu çıkacak geç döllenme olanlar bi tarafa gününde olanlar bakalım cinsiyet ne olacak ama bence ilgisi yoktur
Aaa peki ilişki günlerinizi biliyormusunuz onu bende duymuştum yumurtlama tam gününde olursa erkek diye ama kız olanda var dediğin gibi yumurtlama olmadan önce ikili olmuş beklemiş bir sperm varda kız çok yüksek erkekler bir günde ölüyormus sanırım da işte Allah isterse yaşatır o spermiKız olan spermler daha uzun yaşıyormuş sanırım bununla ilgisi var doktorum demese inanmazdım da geç döllenmelerde çok büyük oran kız oluyor dedi. Ama benim eski tarihime yaklaşıyor şimdi de hızlı büyüyor bebek geç döllenme bile olmaya bilir 3. Ayda tam netleşiyormuş tarihler o zamana kadar geri kalması, ileri gitmesi normalmiş bakalım göreceğiz
Aaaa yaz muhakkakYarin ikili tarama var belki söylerler 13.haftadayim şimdi
Benimki tup bebek canim. O nedenle dollenme zamani belli zaten..insallah gonlumdeki olur..hayirlisi bakalim 4 gun kaldi ne bekliyor biziBenim ilk hamileliğimde kızımda gecikmenin 8. Günü 5bin kusürlerdi sonra bu hamilelikte 6. Günü 700 dü arada baya bağa fark var bende hatta o kadar çok yüksek değer çıkınca acaba demişti ama tekti bebekburada bi arkadaş var mesela onunla değeri çok düşüktü ikizlere hamileymiş boşver öyle düşünme inşallah gönlüne göre olur senin belki döllenme ile ilgili olabilir bu değerler
4 gün mü süper çok heyecanlı yaaa ay bize ultroson resmî de at önce tahmin yapalımBenimki tup bebek canim. O nedenle dollenme zamani belli zaten..insallah gonlumdeki olur..hayirlisi bakalim 4 gun kaldi ne bekliyor bizi
Tamam teşekkür ederim200 mg'a kadar kafein serbest. 1 bardak normal demli çay 60-80 mg kafein içeriyor. 1 fincan sade Türk kahvesi de 80 mg. Ona göre hesaplayıp içebilir
Çok sevindim, amin aminnCanim çok şükür kalp atışını duyduk. Allah im inşallah devamını sonuna kadar sağlıkla hayırlı ederek getirir hepimiz içinkucaklarimiz dolu dolu gezeriz Amin
Ilk 3 ay kullanilacakmis sanirimİyi geceler herkesefolik asidi kaçıncı haftaya kadar kullanıyoruz ne zaman bırakıyorduk?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?