- 14 Kasım 2017
- 965
- 1.811
- 113
- 32
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #4.721
Kızlar ya pıhtılaşma sonucum böyle çıktı daha önce üç defa da kimyasal gebelik geçirdim diye iğneye başlatacak doktorum sonuçlar sıkıntılıymis anlayan var mı acabataşıyıcılık varmış bende
Hemşirem bana günde 1 tane sade soda içebilirsin demişti ama ben içemediğim için denemedim deneyebilirsin hem mineral açısından da iyiymişKızlar bana mide yanmasına evde yapabilecegim bi sey söyleyin. Yarın da devam ederse acile gidicem ama bugün ben böyle uyuyamam .
Laktozsuz iciyorum zaten, yeteri kadar mide problemimiz varRica ederim canım beni de çok rahatlattı süt. Ama çok içmemeye dikkat et. 2 3 yudumda fazlası daha çok ağrıtıyor aklında bulunsun
Soğuk süt deniyor bi arkadaş ben de deniyorum 2 gündür, az şekilde ama fazlası daha çok gaz yapmasın diye. Ben laktozsuz içiyorum. Baharatlı ve yağlı yemeklerden uzak duruyorum. Uyumadan 5-6 saat öncesinde yemek yemeği kesiyorum. Doktorum gerekirse gaviscon veya rennie kullanabileceğimi söyledi, evde bulunduruyorum ama dikkat ettiğimden beri ilaç kullanmaya gerek duymadım.Kızlar bana mide yanmasına evde yapabilecegim bi sey söyleyin. Yarın da devam ederse acile gidicem ama bugün ben böyle uyuyamam .
İki gecedir bende de oluyo sandi mideme taş doldurmuşlar da üstüne de köz koymuşlar gibi alev alevKızlar bana mide yanmasına evde yapabilecegim bi sey söyleyin. Yarın da devam ederse acile gidicem ama bugün ben böyle uyuyamam .
Ben ilk gebeligimde yaptırmamıştim. Doktor sordu hatta sorun çıkarsa aldıracak misin bebeği diye, hayır dedim, o zaman gerek yok dedi.Kızlar merhaba, ikili test hakkında ki görüşleriniz nedir? Ben ikili ve üçlü tarama testlerini yaptırmayı düşünmüyorum çünkü aksi bir durum çıksa da tedavi anlaminda müdahale etme şansı olmuyor. 20. hafta gibi detaylı ultrasona girmeyi düşünüyorum sadece. Sizlerin görüşleri nelerdir?
Ben fetal DNA yaptırıyorum bu hafta, onlara gerek kalmayacakKızlar merhaba, ikili test hakkında ki görüşleriniz nedir? Ben ikili ve üçlü tarama testlerini yaptırmayı düşünmüyorum çünkü aksi bir durum çıksa da tedavi anlaminda müdahale etme şansı olmuyor. 20. hafta gibi detaylı ultrasona girmeyi düşünüyorum sadece. Sizlerin görüşleri nelerdir?
Ben gunde 2 3 tane maden suyu iciyorum doktorum da tavsiye ettiKızlar bana mide yanmasına evde yapabilecegim bi sey söyleyin. Yarın da devam ederse acile gidicem ama bugün ben böyle uyuyamam .
Canım bu durumu ben yaşamadım doktoruna danışmanı öneririm. Umarım ciddi bir şey değildirKızlar progestanı fitil olarak alıyorum daha önce de yazmıştım vajina içinde şişlik olmaya başlamıştı şuan tamamen şişti kapandı vajina girişi bu normal mi yaşayan var mı doktora başvurmak gerekiyor mu progestandan mı acaba yoksa bir çeşit mantar olabilir mi yada kist
Yaaaa ne güzel maşallah canım senin ultrason resmi var mı bebek belli gibi mi nasıl senle bnm aynı ya merak ettim özele mi gidiyorsun belki cinsiyeti söylet 3 hafta sonraBugün kontrolüm vardı. 8+1 şu an. Bebiş hareketlenmeye başlamış3 hafta sonra ikili tarama için gideceğim.
İkili tarama zamanımız yaklaştı grup olarak. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Süt diyorlar ama bn mide bulantısına içemedim bi dene bakalımBen gunde 2 3 tane maden suyu iciyorum doktorum da tavsiye etti
Ben de öyle olmuştum, herkeste belirti olacak diye bir kaide yok. Mide bulantısı için de henüz erken, ilk hamileliğimde 10.haftada bağlamıştı bulantı.. :)Bende 6 haftalık hamileyim halen daha hiçbir belirti yaşamadım ne bir yerleşme kanaması miğde bulantısı veya kusma normal mi bende şüpheleniyorum
Sütü soğuk mu içiyorsunuz ısıtıp mı ?Rica ederim canım beni de çok rahatlattı süt. Ama çok içmemeye dikkat et. 2 3 yudumda fazlası daha çok ağrıtıyor aklında bulunsun
Medikar erdinç ama şerife ilk doktorun gayet iyiydi oda birde eğitim araştırmadan Ceyda Çalova hoca da tecrübeli gayet iyi randevu bulması çok zor ama birde İzzettin özel muayenesi varmış ama doğum için Kastamonu’ya yönlendiriyor diyorlar hiç başlamamak daha iyi galiba bilmiyorum sizin kaçıncı hafta yeni gördüm siziKarabük'te yaşayanlar hangi doktora gidiyorsunuz yardım lütfen
Ben ilk gebeligimde yaptırmamıştim. Doktor sordu hatta sorun çıkarsa aldıracak misin bebeği diye, hayır dedim, o zaman gerek yok dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?