2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256

Benimde sonuçlarım böyle. Heterozigotluk bir şey ifade etmiyor dedi doktorum homozigot olsa sorundu. Normal dedi her şey anlamadım

Kızlar bana mide yanmasına evde yapabilecegim bi sey söyleyin. Yarın da devam ederse acile gidicem ama bugün ben böyle uyuyamam .

Kızlar bana mide yanmasına evde yapabilecegim bi sey söyleyin. Yarın da devam ederse acile gidicem ama bugün ben böyle uyuyamam .
Hemşirem bana günde 1 tane sade soda içebilirsin demişti ama ben içemediğim için denemedim deneyebilirsin hem mineral açısından da iyiymiş

Soğuk süt deniyor bi arkadaş ben de deniyorum 2 gündür, az şekilde ama fazlası daha çok gaz yapmasın diye. Ben laktozsuz içiyorum. Baharatlı ve yağlı yemeklerden uzak duruyorum. Uyumadan 5-6 saat öncesinde yemek yemeği kesiyorum. Doktorum gerekirse gaviscon veya rennie kullanabileceğimi söyledi, evde bulunduruyorum ama dikkat ettiğimden beri ilaç kullanmaya gerek duymadım.

İki gecedir bende de oluyo sandi mideme taş doldurmuşlar da üstüne de köz koymuşlar gibi alev alev

Ben ilk gebeligimde yaptırmamıştim. Doktor sordu hatta sorun çıkarsa aldıracak misin bebeği diye, hayır dedim, o zaman gerek yok dedi.

Ben ikili test üçlü test hepsini yaptırırım canım. Ekstra doktorum yaşımdan dolayı fetal dna da önerdi. Nifty. Biz eşimle genlerimize baktirmistik kromozomlarimiz normal çıkmıştı. Normal olsa da risk var mı doktora soracağım onu nifty i ona göre yaptırım yaşım 35

Ben fetal DNA yaptırıyorum bu hafta, onlara gerek kalmayacak

Canım bu durumu ben yaşamadım doktoruna danışmanı öneririm. Umarım ciddi bir şey değildir

Yaaaa ne güzel maşallah canım senin ultrason resmi var mı bebek belli gibi mi nasıl senle bnm aynı ya merak ettim özele mi gidiyorsun belki cinsiyeti söylet 3 hafta sonra

Bende 6 haftalık hamileyim halen daha hiçbir belirti yaşamadım ne bir yerleşme kanaması miğde bulantısı veya kusma normal mi bende şüpheleniyorum
Ben de öyle olmuştum, herkeste belirti olacak diye bir kaide yok. Mide bulantısı için de henüz erken, ilk hamileliğimde 10.haftada bağlamıştı bulantı.. :)

kızlar bu oruç olayı ile ilgili birşey dicem bnde ilk zamanlar ne güzel tutarım orucumu ilk çocuğumdan da borç var zaten bunda bari borca girmeyeyim diye düşünürken şu an hamileliği aşırı zor geçiriyorum resmen imtihan olur gibiyim o yüzden akışına bırakalım boşverin Allah sağlık sıhhat versin yeter ki sonra da kış ayları pazartesi perşembe tutarız az az bitiririz borçları inşallah

Karabük'te yaşayanlar hangi doktora gidiyorsunuz yardım lütfen
Medikar erdinç ama şerife ilk doktorun gayet iyiydi oda birde eğitim araştırmadan Ceyda Çalova hoca da tecrübeli gayet iyi randevu bulması çok zor ama birde İzzettin özel muayenesi varmış ama doğum için Kastamonu’ya yönlendiriyor diyorlar hiç başlamamak daha iyi galiba bilmiyorum sizin kaçıncı hafta yeni gördüm sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…