2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Valla benimde iki gebeliğimdede olmadı bu 3. Gebeliğim Buda öyle maşallah diyim iki evladımda çok sağlıklı bünyesel birsey olduğunu kadın doğum dr um sıkıntı olmayacağını söyledi bana bence tedirgin olma benim teyzelerimizde olmamış kız anne tarafının özelliklerini taşırmış

Kızlar bugün çok değişik hissediyorum kendimi. Sürekli açım sanki, ama yemeklerden asla tat alamıyorum. Sanki hepsinden aynı plastik tat geliyor. Ağzımda sürekli kötü bir tat var. Böyle olan varmı?

Kızlar cinsel yaşamlarınız ne durumda? Doktor bize sıkıntı yok serbestsiniz dedi ama ben çok korkuyorum
Bir kere yaptık hafif bi kanamam oldu sonra da cesaret edemedim ayın 20sinde randevum var o sıra progestan bitmiş oluyor doktoruma soracağım yapılabilir mi diye hormonlar arttı resmen bu dönemde bende tabii olmaz derse sıkıcaz dişimizi

Kızlar cinsel yaşamlarınız ne durumda? Doktor bize sıkıntı yok serbestsiniz dedi ama ben çok korkuyorum
Bize de doktor kontrolümde biz sormadan kendisi söyledi. Cinsel birleşme yaşadınız mı dedi bizde hayır korkuyoruz dedik. Oda hiç sorun değil riskli değilsin yasak koymuyorum yapabilirsiniz hatta şu an en rahat yapabileceğiniz dönem dedi. Denedik bir sorun olmadı.

Kızlar kendi yaşadığım olayı anlatıyım lütfen korku salıyor gibi düşünmeyin tecrübelerimizi paylaşıyoruz bu arada bazen sert tepkiler veriyor bazı arkadaşlar burda gruptan bir arkadaşla özel de de konuşuyorduk sırf tepkilerden çekindiği ve bizi üzmemek için acısını bizimle paylasamadı bebeğini kaybetti evet hepimiz korkuyoruz ama burdaki amaç zaten dertlerimizi dinlemek tecrübelerimizi paylaşmak birbirimize destek olmak diye düşünüyorum tabi şahsi fikrim herkesin düşüncesine saygım var cinsel ilişki bizde hiç olmamıştı doktorum ısrarla hafta 1 2 olması lazım dedi benim kistlerimde vardı sonrasında ilk defa oldu olması gerekiyor diyince yanlıs bir sey yapmamak adına ertesi gece kanamam oldu öyle adet bile olmamısımdır şimdiye kadar doktor cok güzel tutunmus hiç kanama alanın yok kesenin sekli cok güzel demişti birde bundan 3 gün geçti böyle birsey yaşadım ve cok pisman oldum bebek sağlıklıydı son kontrolde kanamam kistten dolayı olmuştu hatta 1 hafta sonra devam et ilişkiye dedi ama ben bir daha yapabilceğimizi hiç sanmıyorum bende kistten dolayı sıkıntı oldu ama normalde yasaklsada giren arkadaşlar varmış bir sey olmamış kendinizi nasıl rahat hissedeceksiniz doktorunuz ne önerdiyse tabi onu yapın ben yaşadığımı anlatmak istedim belki aynı durumda olan varsa bilmek ister diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…