2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Doktorum beni çiğ şeylerde toxoplazma var. toxoplazma çok tehlikeli bebeğe ciddi zararları var diye uyardı. dışarıdan alıp fırında pişirilip yenebilir diye düşünüyorum .
Malesef bu durum salatalar için de geçerli iyi yıkanmadığı sürece inanın her yerden kapma ihtimali oluyor en güzel evde hijyeninde emin olarak kendimiz yapmamız olabilir ya da güvenilir bir yer varsa satın alınabilir tabi inşallah süreçleri en sağlıklı şekilde geçiririz

Bende de aynı şekilde olmuştu kasıklarıma da sancı giriyordu 3-4 gün sonra geçti gibi. Regl dönemlerimde sancı hissediyorum diye düşünüyorum, belki de bebeğin büyümesiyle denk geliyor.
Annem 3 çocuk doğurmuş ama sanki o doğurmadı , karnım ağrıyo dediğim an o benden daha çok korkuyor sizlerle konuşmak yazdıklarınızı okumak büyük destek gerçekten

Anladım canım galiba bebek hareketlerini hissedene kadar tedirgin devam edicez içim rahatladı biraz sizlerin yazdıklarıyla teşekkür ediyorum

Benim canımda cips çekiyor hep Paketli gıda yememeye çalışıyorum. Normalde de severim cips şimdi yiyememek zorluyor
Cipsi bende cok severdim ogrendigimdne beri hic agzima surmedim canim cips kola cekiyor hic 2 sinide agzima surmedim ama gunde 1 adet cikolata ve kahve iciyorum cunku enerjim yerlerde anlik iyi geliyor sonra eski halime donuyorum

Ben de ya uzun zamandır sushi sayıklıyorum . Annem saçmalama o yenir mi falan diyor ama canım da çok çekiyor napayım
Çiğ ete dokunmak bile sakıncalıyken sushi yemek bence tehlikeli olabilir. İyi pişmiş olursa bir sakıncası yoktur herhalde o da sushi gibi olur mu bilmem. Benim de canım çekiyor ama dayanacağım Midye falan da çekiyor çok canım

Pismis olanindan yiyecegim galiba cunku aklimdan cikmiyor cigde toksoplazma varmis ama cig olmuyor zaten haşlanmış oluyor icindekiler

Offf midye kokorec sushi bayilirim resmen sınanıyorun onlarla bir sushi cesiti vardi kizartilan çıtır onu çok seviyorum o ciğ syailmaz bence

Çiğ ete de dokunuyorum napim evde meblcbur yemek pişecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…