- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #5.301
Malesef bu durum salatalar için de geçerli iyi yıkanmadığı sürece inanın her yerden kapma ihtimali oluyor en güzel evde hijyeninde emin olarak kendimiz yapmamız olabilir ya da güvenilir bir yer varsa satın alınabilir tabi inşallah süreçleri en sağlıklı şekilde geçiririzDoktorum beni çiğ şeylerde toxoplazma var. toxoplazma çok tehlikeli bebeğe ciddi zararları var diye uyardı. dışarıdan alıp fırında pişirilip yenebilir diye düşünüyorum .
Ayy sorma bak cips ne güzel olurdu hem şöyle tuzlu tuzlu mis yerine mısır patlatıyorum ama 9 ay var yemeden durur muyum emin değilim
Ben bugün bir tane yedim pişmişBen de ya uzun zamandır sushi sayıklıyorum . Annem saçmalama o yenir mi falan diyor ama canım da çok çekiyor napayım
Kabızlık yoktı şimdiye kadar ama 2 gündür çıkmadım bak şuna aklıma getirdiniz teşekkür ederimAaaa bir de, kabızlık sorunu çekiyorsanız o da ağrı yapıyormuş. Ben çekiyordum
Annem 3 çocuk doğurmuş ama sanki o doğurmadı , karnım ağrıyo dediğim an o benden daha çok korkuyor sizlerle konuşmak yazdıklarınızı okumak büyük destek gerçektenBende de aynı şekilde olmuştu kasıklarıma da sancı giriyordu 3-4 gün sonra geçti gibi. Regl dönemlerimde sancı hissediyorum diye düşünüyorum, belki de bebeğin büyümesiyle denk geliyor.
Offff ketçaplı mayonezli+1 vee ben her öğün her gün patates kızartması yemek istiyorum
Anladım canım galiba bebek hareketlerini hissedene kadar tedirgin devam edicez içim rahatladı biraz sizlerin yazdıklarıyla teşekkür ediyorumCanım bende 11+1 im geçen haftalarda benimde çok oldu hatta dün aksam yine vardı doktora sordum muayene de oldum bebekte sorun yok ama büyüdükleri için bizde ağrı olması normalmiş bebek kendine yer açıyor gibi düşün inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın
Normal galiba bu haftalarda bebek buyudukce rahim buyuyorBen dün gece şiddetli baş ağrısı nedeniyle acile gittim gitmişken bebeğede baktılar bi sorun yoktu . Ama adet sancısı hissi korkuttu bugün beni inşalllah normaldir
Kaçıncı haftadasınızBen kullanıyorum çok bacak ağrım vardı biraz iyi geldi oonce magnorm die suda eriyen bitane verdi bacak ağrım çoğalınca daha iyi bir magnezyum verdi magnimor diye
Cipsi bende cok severdim ogrendigimdne beri hic agzima surmedim canim cips kola cekiyor hic 2 sinide agzima surmedim ama gunde 1 adet cikolata ve kahve iciyorum cunku enerjim yerlerde anlik iyi geliyor sonra eski halime donuyorumBenim canımda cips çekiyor hepPaketli gıda yememeye çalışıyorum. Normalde de severim cips şimdi yiyememek zorluyor
Soya sosu yiyemiyormuyuzBen bugün bir tane yedim pişmişölecektim yemezsem tabii soya sosuna batıramadım
Bulamiyorumki burda Adana'ya gitmem lazım onun içinBnce bi kereden bişi olmaz canının istediğini yememek daha kötüdür ya bi tane yiyin nefsiniz doyar hem şifa olsun
Öylede bilmem nasıl olur zaten şehrimde de yok başka şehirlerde yiyordumDoktorum beni çiğ şeylerde toxoplazma var. toxoplazma çok tehlikeli bebeğe ciddi zararları var diye uyardı. dışarıdan alıp fırında pişirilip yenebilir diye düşünüyorum .
Biz evlilik yıldönümünde bile koca tabak sushi yedikVejetaryen olanda çiğ birsey yok avokado salata falan nefis için bence yenilebilir ama emin de değilim
Afiyet şifa olsunBen bugün bir tane yedim pişmişölecektim yemezsem tabii soya sosuna batıramadım
Çiğ ete dokunmak bile sakıncalıyken sushi yemek bence tehlikeli olabilir. İyi pişmiş olursa bir sakıncası yoktur herhalde o da sushi gibi olur mu bilmem. Benim de canım çekiyor ama dayanacağımBen de ya uzun zamandır sushi sayıklıyorum . Annem saçmalama o yenir mi falan diyor ama canım da çok çekiyor napayım
Kizartılan cesiti vardı adini unuttum california miydi neydi onun bir zarari olmaz herhalde ya valla cok canim istiyorBen de ya uzun zamandır sushi sayıklıyorum . Annem saçmalama o yenir mi falan diyor ama canım da çok çekiyor napayım
Pismis olanindan yiyecegim galiba cunku aklimdan cikmiyorUzak doğuda sürekli o şekilde beslenildiği için onların bağışıklığı da ona göre gelişiyor muhtemelen. Bizde aynı olmaz ve riske atmamak gerekir diye düşünüyorum
Pişmiş olursa sorun olmaz bence
Offf midye kokorec sushi bayilirim resmen sınanıyorun onlarlaÇiğ ete dokunmak bile sakıncalıyken sushi yemek bence tehlikeli olabilir. İyi pişmiş olursa bir sakıncası yoktur herhalde o da sushi gibi olur mu bilmem. Benim de canım çekiyor ama dayanacağımMidye falan da çekiyor çok canım
Çiğ ete de dokunuyorum napim evde meblcbur yemek pişecekÇiğ ete dokunmak bile sakıncalıyken sushi yemek bence tehlikeli olabilir. İyi pişmiş olursa bir sakıncası yoktur herhalde o da sushi gibi olur mu bilmem. Benim de canım çekiyor ama dayanacağımMidye falan da çekiyor çok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?