2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Yaaa inanılmaz mutlu oldum Rabbim ne büyüksün. Maşallah canım Allah tamamına erdirsin inşallah.

Kızlarr ben mayonez yemeye ve asitli icecek icmeye devam ediyorum. Doktorum bir yaskalama getirmedi. Cig bir sey yeme dedi kokorec iyice pissin dedi o kadar. Kahve bazen gunde 1 tane iciyorum bazen icmiyorum. Cay da gunde 1 2 bardak. Maden suyu 2 tane

Yaaa gercekten cok sevindim canim cook guzel haber vallahi haklisin biz bilr uzulduk senin adina inandik ama cok Allah yavrunu sana bagislayacak diye

Çoğu markanın içeriğine baktım sadece tarım kredinin kendi ketçap ve mayonezinin içinde koruyucu asitlik düzenleyici renklendirici falan yok. Ben içeriği temiz ürünler tüketmeye çalışıyorum uzun zamandır, abur cubur olarak sadece çikolata yiyorum onun da için de palm yağı olmayanları alıyorum. Doktorum da şunları yeme demedi ama sağlıklı şeyler ye içinde ne olduğunu bilmediğin şeyler yeme falan dedi

Evet paketli gıda çok tuketmemeye calisiyorum abur cubur tarzı. Aserirsem topkek vs yiyorum. Mayonez de pastorize ve ciğ olmadigi icin yiyorum evde yapilan mayonez ciğ kalırmış çünkü. Yumurta haslarken katı haslıyorum vs. Asitli icecek cok aramazdim ama gebeyken surekli icim yanıyor sanki ve asitli mideme cok iyi geliyor

Yaaa gercekten cok sevindim canim cook guzel haber vallahi haklisin biz bilr uzulduk senin adina inandik ama cok Allah yavrunu sana bagislayacak diye
Allah razı olsun canım. Gerçekten burda biri kötü bir haber verince herkes kendi başına gelmiş gibi üzülüyor, aynı süreci yaşadığımız için herkesten çok biz anlıyoruz birbirimizi. Hepimiz sağ salim alalım yavrularımızı kucağımızada hep beraber sevinelim inşallah

Benim hep 13e 8 civarında çıkıyor

Bende de 3 4 zamandir kabizlik var
Ay ne sıkıntılı birşey o ya bnde kronik direk yediğimle içtiğine dikkat etmeyeyim net..
su tüketmeyi ihmal etme beyaz ekmek gibi şeyler yeme sarı erik güzel yumuşatıyor kayısı bende etki etmiyor mesela bedenini dinle sana neyin iyi geldiğini bak eğer bi öğünde katı çok yediysen bi öğünün yulaf tabakları varya chia tohumlu gronalı falan meyveli bir tabak yapabilirsin

Kizlar ne cok yiyecek yazilmis sizin masallah ne guzel caniniz cekiyor benim okurken midem bulandi. Midem yaniyor, bulaniyor, kavruluyor, her sey oluyor ama kusma yok. Kabizlik cok fena yapti beni. Probiyotik yogurt, her gun 5-6 kayisi, uzum hosafi yaptim sekersiz, hurma vs yiyorum, 2.5litreden fazla su iciyorum, soda iciyorum. Yok yok yok. Süt de mide yanmami gecirmiyor artik. Bir de su an en buyuk derdim ne biliyor musunuz, biz ailelerimize bayramda soylemek istiyoruz bayram surprizi, iftar yemeklerine cagirmaya basladilar ve gelemem yiyemem diyemiyorum. Insallah kimsenin evinde bög bög dolasmam ya cok cekiniyorum her sey cok kotu kokuyor birkac gundur yazmiyorum ama hep okuyorum yazdiklarinizi

Valla cok su iciyorum kuru kayisi yiyorum bana misin demiyor. Gecenlerde wcdeyken kasigima agri girdi çok korktum internetten arastirdim ıkınmak zarar vermezmis. Zeytinyagi icmek iyi geliyor ama suan bu mideyle icsem istifra kacinilmaz olur

Benim de midem çok yanıyor ve hep taş gibi kusmazsam rahat edemiyorum, kabizlik da var ve surekli uykum var sahor gibiyim. Koku hassasiyetim vs yok Allahtan. Bunlara ragmen istahım masallahı var canim cok sey istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…