- 18 Ağustos 2022
- 2.904
- 4.101
- 83
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #5.341
Yaaa inanılmaz mutlu oldum Rabbim ne büyüksün. Maşallah canım Allah tamamına erdirsin inşallah.Kızlar şimdi çıktık doktordan. Bebeği gördük çok şükür. Kalbi atıyordu pıt pıtHerşey yolunda dedi doktor, henüz 6 haftalıkmış. 3. haftada pozitif testi görmeyi nasıl başardım bilmiyorum Çok zor bir hafta geçirdim ama rahatladık çok şükür. Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim, hepinizden Allah razı olsun, iyiki varsınız
Yaaa gercekten cok sevindim canim cook guzel haber vallahi haklisin biz bilr uzulduk senin adina inandik ama cok Allah yavrunu sana bagislayacak diyeKızlar şimdi çıktık doktordan. Bebeği gördük çok şükür. Kalbi atıyordu pıt pıtHerşey yolunda dedi doktor, henüz 6 haftalıkmış. 3. haftada pozitif testi görmeyi nasıl başardım bilmiyorum Çok zor bir hafta geçirdim ama rahatladık çok şükür. Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim, hepinizden Allah razı olsun, iyiki varsınız
Çoğu markanın içeriğine baktım sadece tarım kredinin kendi ketçap ve mayonezinin içinde koruyucu asitlik düzenleyici renklendirici falan yok. Ben içeriği temiz ürünler tüketmeye çalışıyorum uzun zamandır, abur cubur olarak sadece çikolata yiyorum onun da için de palm yağı olmayanları alıyorum. Doktorum da şunları yeme demedi ama sağlıklı şeyler ye içinde ne olduğunu bilmediğin şeyler yeme falan dediKızlarr ben mayonez yemeye ve asitli icecek icmeye devam ediyorum. Doktorum bir yaskalama getirmedi. Cig bir sey yeme dedi kokorec iyice pissin dedi o kadar. Kahve bazen gunde 1 tane iciyorum bazen icmiyorum. Cay da gunde 1 2 bardak. Maden suyu 2 tane
Evet paketli gıda çok tuketmemeye calisiyorum abur cubur tarzı. Aserirsem topkek vs yiyorum. Mayonez de pastorize ve ciğ olmadigi icin yiyorum evde yapilan mayonez ciğ kalırmış çünkü. Yumurta haslarken katı haslıyorum vs. Asitli icecek cok aramazdim ama gebeyken surekli icim yanıyor sanki ve asitli mideme cok iyi geliyorÇoğu markanın içeriğine baktım sadece tarım kredinin kendi ketçap ve mayonezinin içinde koruyucu asitlik düzenleyici renklendirici falan yok. Ben içeriği temiz ürünler tüketmeye çalışıyorum uzun zamandır, abur cubur olarak sadece çikolata yiyorum onun da için de palm yağı olmayanları alıyorum. Doktorum da şunları yeme demedi ama sağlıklı şeyler ye içinde ne olduğunu bilmediğin şeyler yeme falan dedi
Amin canım Allah razı olsun. Birde beni düşün doktorun yanında ağlayacaktım nerdeyse sevinçtenYaaa inanılmaz mutlu oldum Rabbim ne büyüksün. Maşallah canım Allah tamamına erdirsin inşallah.
Allah razı olsun canım. Gerçekten burda biri kötü bir haber verince herkes kendi başına gelmiş gibi üzülüyor, aynı süreci yaşadığımız için herkesten çok biz anlıyoruz birbirimizi. Hepimiz sağ salim alalım yavrularımızı kucağımızada hep beraber sevinelim inşallahYaaa gercekten cok sevindim canim cook guzel haber vallahi haklisin biz bilr uzulduk senin adina inandik ama cok Allah yavrunu sana bagislayacak diye
Bende de öyle oldu, hiç sevmedim bu halini.Kızlar site rengi mavileşti mi sadece bende mi böyle gözüm alışamadı sanki..
Mavi bendede bende sevmedimKızlar site rengi mavileşti mi sadece bende mi böyle gözüm alışamadı sanki..
Evett coook güzel ama işte canım istiyor resmen aşeriyorumOffff ketçaplı mayonezliyanına da buz gibi kola ama olmaz zararlı
Doktorum kendini kısıtlama strese girme bebege daha zararli dedi. Ciğ et tuketme iyice pissin dedi. Canin isteyince ye canimOffff ketçaplı mayonezliyanına da buz gibi kola ama olmaz zararlı
Ya görüntü ne kadar kötü çıkmış bi detaylı anın çıktısı vermiyorlar ya kıza benzettim canım bu halde
Bende de 3 4 zamandir kabizlik varKabızlık yoktı şimdiye kadar ama 2 gündür çıkmadım bak şuna aklıma getirdiniz teşekkür ederim
Benim hep 13e 8 civarında çıkıyorKızlar bir şey soracağım tansiyon baktırdınız mı hiç kaç çıktı benim tansiyona karşı fobim var her tansiyon ölçüleceği zaman stres yaparım kalbim küt küt atıyor bugün ne yaptın 128-77 çıktı şimdiden böyle çıktıysa doğuma kadar sürekli yükselir diye düşünüyorum ve korkuyorum ilk gebeliğinde tansiyon problemi yoktu doğumdan sonra çıktı bende nasıl olduğunu kimse anlayamadı sonradan normale döndü ama hala da bir korkum var yani
Ay ne sıkıntılı birşey o ya bnde kronik direk yediğimle içtiğine dikkat etmeyeyim net..Bende de 3 4 zamandir kabizlik var
Ay ne sıkıntılı birşey o ya bnde kronik direk yediğimle içtiğine dikkat etmeyeyim net..
su tüketmeyi ihmal etme beyaz ekmek gibi şeyler yeme sarı erik güzel yumuşatıyor kayısı bende etki etmiyor mesela bedenini dinle sana neyin iyi geldiğini bak eğer bi öğünde katı çok yediysen bi öğünün yulaf tabakları varya chia tohumlu gronalı falan meyveli bir tabak yapabilirsin
Benim de midem çok yanıyor ve hep taş gibi kusmazsam rahat edemiyorum, kabizlik da var ve surekli uykum var sahor gibiyim. Koku hassasiyetim vs yok Allahtan. Bunlara ragmen istahım masallahı var canim cok sey istiyorKizlar ne cok yiyecek yazilmissizin masallah ne guzel caniniz cekiyor benim okurken midem bulandi. Midem yaniyor, bulaniyor, kavruluyor, her sey oluyor ama kusma yok. Kabizlik cok fena yapti beni. Probiyotik yogurt, her gun 5-6 kayisi, uzum hosafi yaptim sekersiz, hurma vs yiyorum, 2.5litreden fazla su iciyorum, soda iciyorum. Yok yok yok. Süt de mide yanmami gecirmiyor artik. Bir de su an en buyuk derdim ne biliyor musunuz, biz ailelerimize bayramda soylemek istiyoruz bayram surprizi, iftar yemeklerine cagirmaya basladilar ve gelemem yiyemem diyemiyorum. Insallah kimsenin evinde bög bög dolasmam ya cok cekiniyorum her sey cok kotu kokuyor birkac gundur yazmiyorum ama hep okuyorum yazdiklarinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?