2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Hemşirelerin yavaş yapması lazım, önemsemiyorlar ne yazık ki. Masaj yap iğne yapılınca, dağıtmaya çalış. 3 güne ağrısı geçer. Ağrımama şansı yok :)

Aman ye çiğ ye ne olacak canım Japon’lar çiğ yedikleri için ne güzel ciltler saçları hamileykende yiyorlardır eminim
Uzak doğuda sürekli o şekilde beslenildiği için onların bağışıklığı da ona göre gelişiyor muhtemelen. Bizde aynı olmaz ve riske atmamak gerekir diye düşünüyorum
Canım aşırı derecede sushi istiyor ya. Kızarmış sushi yesem bir sey olur mu?
Pişmiş olursa sorun olmaz bence

Kızlar 10+2 deyim bugün alt karın ağrım var sizlerde de oluyormu, bebek büyüdüğü için kaslar geriliyordur diyor internette ama bilmiyorum

Ben 2 gün aralıksız yaşadım o ağriyi geçen hafta, ara ara vuran sancılardan uyuyamadığım oldu ancak kanama olmadiği sürece normalmiş, rahim ve bebek büyüdüğü için bağlar geriliyormuş

Ben 2 gün aralıksız yaşadım o ağriyi geçen hafta, ara ara vuran sancılardan uyuyamadığım oldu ancak kanama olmadiği sürece normalmiş, rahim ve bebek büyüdüğü için bağlar geriliyormuş
Hayırlısıyla şu 9 ayı bi atlasaydık , sizin kaç haftayken olmuştu. Acaba 10. Haftadamı oluyor dedim şimdiye kadar ağrım yoktu

İlk gebeliğim düşüğüm vs olmadı demek ki devlette yaptırmam mümkün değil çok teşekkür ediyorum bilgilendirmeniz için Allah razı olsun

Kızlar 10+2 deyim bugün alt karın ağrım var sizlerde de oluyormu, bebek büyüdüğü için kaslar geriliyordur diyor internette ama bilmiyorum
Bende de aynı şekilde olmuştu kasıklarıma da sancı giriyordu 3-4 gün sonra geçti gibi. Regl dönemlerimde sancı hissediyorum diye düşünüyorum, belki de bebeğin büyümesiyle denk geliyor.

Canım bende 11+1 im geçen haftalarda benimde çok oldu hatta dün aksam yine vardı doktora sordum muayene de oldum bebekte sorun yok ama büyüdükleri için bizde ağrı olması normalmiş bebek kendine yer açıyor gibi düşün inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın

Ben de ya uzun zamandır sushi sayıklıyorum . Annem saçmalama o yenir mi falan diyor ama canım da çok çekiyor napayım
Doktorum beni çiğ şeylerde toxoplazma var. toxoplazma çok tehlikeli bebeğe ciddi zararları var diye uyardı. dışarıdan alıp fırında pişirilip yenebilir diye düşünüyorum .

Kızlar şimdi çıktık doktordan. Bebeği gördük çok şükür. Kalbi atıyordu pıt pıt Herşey yolunda dedi doktor, henüz 6 haftalıkmış. 3. haftada pozitif testi görmeyi nasıl başardım bilmiyorum Çok zor bir hafta geçirdim ama rahatladık çok şükür. Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim, hepinizden Allah razı olsun, iyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…