- Konu Sahibi kediannesibiri
 - 

- #5.281

Hemşirelerin yavaş yapması lazım, önemsemiyorlar ne yazık ki. Masaj yap iğne yapılınca, dağıtmaya çalış. 3 güne ağrısı geçer. Ağrımama şansı yok :)Progestan 50mg yaziyor üzerinde. Yağlı dedi evet hemşire de. Kan aldirmaktan korkardim ama iğne konusunda rahattım tüm algılarım degistidaha ilk ignem ve bu hafta bi daha vurdurcam diğer tarafa yaptiriyim üst uste olmasin diyorum 2tarafli olarak iptalim 
Uzak doğuda sürekli o şekilde beslenildiği için onların bağışıklığı da ona göre gelişiyor muhtemelen. Bizde aynı olmaz ve riske atmamak gerekir diye düşünüyorumAman ye çiğ ye ne olacak canım Japon’lar çiğ yedikleri için ne güzel ciltler saçları hamileykende yiyorlardır eminim
Pişmiş olursa sorun olmaz benceCanım aşırı derecede sushi istiyor ya. Kızarmış sushi yesem bir sey olur mu?
Ben de ya uzun zamandır sushi sayıklıyorum . Annem saçmalama o yenir mi falan diyor ama canım da çok çekiyor napayımCanım aşırı derecede sushi istiyor ya. Kızarmış sushi yesem bir sey olur mu?
Kızlar 10+2 deyim bugün alt karın ağrım var sizlerde de oluyormu, bebek büyüdüğü için kaslar geriliyordur diyor internette ama bilmiyorum
Hayırlısıyla şu 9 ayı bi atlasaydık , sizin kaç haftayken olmuştu. Acaba 10. Haftadamı oluyor dedim şimdiye kadar ağrım yoktuBen 2 gün aralıksız yaşadım o ağriyi geçen hafta, ara ara vuran sancılardan uyuyamadığım oldu ancak kanama olmadiği sürece normalmiş, rahim ve bebek büyüdüğü için bağlar geriliyormuş
Hayırlısıyla şu 9 ayı bi atlasaydık , sizin kaç haftayken olmuştu. Acaba 10. Haftadamı oluyor dedim şimdiye kadar ağrım yoktu
Hayırlısıyla şu 9 ayı bi atlasaydık , sizin kaç haftayken olmuştu. Acaba 10. Haftadamı oluyor dedim şimdiye kadar ağrım yoktu
İlk gebeliğim düşüğüm vs olmadı demek ki devlette yaptırmam mümkün değil çok teşekkür ediyorum bilgilendirmeniz için Allah razı olsunpıhtılaşma ile ilgili genetik testi devlet hastanesinde 2 kere düşük yaptığını beyan edersen yaptırabilirsin ama sonucun çıkması çok uzun sürüyor yaklaşık 2 ay gibi . bu testi yaptıran arkadaşlarım var onlardan bu şekilde bilgi edindim
Bende de aynı şekilde olmuştu kasıklarıma da sancı giriyordu 3-4 gün sonra geçti gibi. Regl dönemlerimde sancı hissediyorum diye düşünüyorum, belki de bebeğin büyümesiyle denk geliyor.Kızlar 10+2 deyim bugün alt karın ağrım var sizlerde de oluyormu, bebek büyüdüğü için kaslar geriliyordur diyor internette ama bilmiyorum
Canım bende 11+1 im geçen haftalarda benimde çok oldu hatta dün aksam yine vardı doktora sordum muayene de oldum bebekte sorun yok ama büyüdükleri için bizde ağrı olması normalmiş bebek kendine yer açıyor gibi düşün inşallah hayırlısıyla kucağına alırsınKızlar 10+2 deyim bugün alt karın ağrım var sizlerde de oluyormu, bebek büyüdüğü için kaslar geriliyordur diyor internette ama bilmiyorum
Bnce bi kereden bişi olmaz canının istediğini yememek daha kötüdür ya bi tane yiyin nefsiniz doyar hem şifa olsunBen de ya uzun zamandır sushi sayıklıyorum . Annem saçmalama o yenir mi falan diyor ama canım da çok çekiyor napayım
Doktorum beni çiğ şeylerde toxoplazma var. toxoplazma çok tehlikeli bebeğe ciddi zararları var diye uyardı. dışarıdan alıp fırında pişirilip yenebilir diye düşünüyorum .Ben de ya uzun zamandır sushi sayıklıyorum . Annem saçmalama o yenir mi falan diyor ama canım da çok çekiyor napayım
Ben de ya uzun zamandır sushi sayıklıyorum . Annem saçmalama o yenir mi falan diyor ama canım da çok çekiyor napayım
Ben de ya uzun zamandır
Kızlar herkese selammm , nasılsınız birazcık aradan toparlanmadan sonra halinizi hatrınızı sormak istedim nasıl gidiyorrr
Benim canımda cips çekiyor hepBnce bi kereden bişi olmaz canının istediğini yememek daha kötüdür ya bi tane yiyin nefsiniz doyar hem şifa olsun
+1 vee ben her öğün her gün patates kızartması yemek istiyorumBenim canımda cips çekiyor hepPaketli gıda yememeye çalışıyorum. Normalde de severim cips şimdi yiyememek zorluyor 
Ayy sorma bak cips ne güzel olurdu hem şöyle tuzlu tuzlu mis yerine mısır patlatıyorum ama 9 ay var yemeden durur muyum emin değilimBenim canımda cips çekiyor hepPaketli gıda yememeye çalışıyorum. Normalde de severim cips şimdi yiyememek zorluyor 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?