- 14 Kasım 2017
- 965
- 1.811
- 113
- 32
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #5.261
Normal gittiğim özel hastanede doktor istemişti direk orda kan verdim yaptırdım. Biraz tabi ücreti yüksek ama özel sağlık sigortası varsa sorun olmuyor. Devlette yapıyorlar mı onu bilmiyorum canımÇok teşekkür ederim bilmiyordum ve bunu çok merak ediyordum bilgilendirdiğiniz için sağolunpeki bu testi nasıl nerede yaptırabiliriz bir bilginiz var mı
Ben medilife beylikduzu zeynep hocaPeki istanbul avrupa yakasında perinatolog öneriniz var mıdır özel hastanede? Çok memnunum doktorumdan doktordan dediğiniz?
Özel sağlık sigortam yok maalesef bi araştırcağım merak ediyorum kayıp yasamak istemiyorum 11. Haftadayım bu haftaya kadar genelde kromozom bozukluğundan kayıp oluyor sonrası sanırım genelde pıhtılaşma sorunu ondan baktırmak istiyorumNormal gittiğim özel hastanede doktor istemişti direk orda kan verdim yaptırdım. Biraz tabi ücreti yüksek ama özel sağlık sigortası varsa sorun olmuyor. Devlette yapıyorlar mı onu bilmiyorum canım
Evet baktırmakta fayda varÖzel sağlık sigortam yok maalesef bi araştırcağım merak ediyorum kayıp yasamak istemiyorum 11. Haftadayım bu haftaya kadar genelde kromozom bozukluğundan kayıp oluyor sonrası sanırım genelde pıhtılaşma sorunu ondan baktırmak istiyorum
pıhtılaşma ile ilgili genetik testi devlet hastanesinde 2 kere düşük yaptığını beyan edersen yaptırabilirsin ama sonucun çıkması çok uzun sürüyor yaklaşık 2 ay gibi . bu testi yaptıran arkadaşlarım var onlardan bu şekilde bilgi edindimÖzel sağlık sigortam yok maalesef bi araştırcağım merak ediyorum kayıp yasamak istemiyorum 11. Haftadayım bu haftaya kadar genelde kromozom bozukluğundan kayıp oluyor sonrası sanırım genelde pıhtılaşma sorunu ondan baktırmak istiyorum
Her hamilelik kendine özel herkeste olmak zorunda değil doktor bebişine baktıysa bir sıkıntı yoksa mutlu bile olmalısın benim günüm günümü tutmuyor midem bulanmasa bile ağrı yapıyor bazen bulantı yapıyor mesela kimisi çok istifra ediyor ama benim de midem bulanıyor istifram olmuyor herkeste değişiyorGenelde çoğu kişi mide bulantısı kusmayla ilgili şeyler yazıyor da benim bugün 8 hafta oldu ama bulantı kusma tiksinme tarzı şeyler hiç olmadı. Normal mi bu durum da kendimi anormal hissetmeye başladım
O zaman erkek :) çünkü pipi daha tam büyümedi ki göstereyim demiştir:)Kızlar cinsiyet öğrenen yok mu dahaben salı günü gittim doktor ben anladım ama sana gösterebileceğim bir şey yok dedi bende dedim madem söylemeyeceksin neden anladım diyosun çatlamak üzereyim
Kızlar cinsiyet öğrenen yok mu dahaben salı günü gittim doktor ben anladım ama sana gösterebileceğim bir şey yok dedi bende dedim madem söylemeyeceksin neden anladım diyosun çatlamak üzereyim
Bende ayni gundeyim seninle benimde dun gece oldu birkac kez internet oyle diyor evet daha randevuma iki hafta varKızlar 10+2 deyim bugün alt karın ağrım var sizlerde de oluyormu, bebek büyüdüğü için kaslar geriliyordur diyor internette ama bilmiyorum
Ben bugün başlayacam en etkili hangisiyse eşim bi doktor arkadaşına danışacak ona başlıcam günde iki öğün düzgün yiyorum ondada çıkarıyorum ara öğünlerimle de gün boyu mide ağrısı gaz olarak dolaşıyorum bi de benim aşırı canım tatlı şeyler istiyor çikolatalı yani yiyorum mutlu oluyorum ama tabi durmuyor odaAynı aynıı, bagisiklikla alakalı olabilir direncimiz düştü demekki, hormon değişimine zor adapte oluyor vücudumuz benceben gidince gaz bulantı ne varsa ilaç istiycem çünkü zorlaniyorum
Normal canım benim iş yerinde arkadaşımda hiç yaşamadı normal hayatına devam etti bünyesel maşallah sizeGenelde çoğu kişi mide bulantısı kusmayla ilgili şeyler yazıyor da benim bugün 8 hafta oldu ama bulantı kusma tiksinme tarzı şeyler hiç olmadı. Normal mi bu durum da kendimi anormal hissetmeye başladım
Bende 9. Haftadayım bugün kasıklarda ağrı var ilk hareketlere başlıyorlar iyice hissediyoruz belki de büyümlerini ondandır inşallahKızlar 10+2 deyim bugün alt karın ağrım var sizlerde de oluyormu, bebek büyüdüğü için kaslar geriliyordur diyor internette ama bilmiyorum
Ben dün gece şiddetli baş ağrısı nedeniyle acile gittim gitmişken bebeğede baktılar bi sorun yoktu . Ama adet sancısı hissi korkuttu bugün beni inşalllah normaldirBende ayni gundeyim seninle benimde dun gece oldu birkac kez internet oyle diyor evet daha randevuma iki hafta var
İnşallahBende 9. Haftadayım bugün kasıklarda ağrı var ilk hareketlere başlıyorlar iyice hissediyoruz belki de büyümlerini ondandır inşallah
Aman ye çiğ ye ne olacak canım Japon’lar çiğ yedikleri için ne güzel ciltler saçları hamileykende yiyorlardır eminimCanım aşırı derecede sushi istiyor ya. Kızarmış sushi yesem bir sey olur mu?
Yaa verdi mi bi ultrason çıktısı falan bakalım biz kaçıncı hafta canımKızlar cinsiyet öğrenen yok mu dahaben salı günü gittim doktor ben anladım ama sana gösterebileceğim bir şey yok dedi bende dedim madem söylemeyeceksin neden anladım diyosun çatlamak üzereyim
Valla benimde doktora sorucam gittiğimdeCanım aşırı derecede sushi istiyor ya. Kızarmış sushi yesem bir sey olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?