2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Çok teşekkür ederim bilmiyordum ve bunu çok merak ediyordum bilgilendirdiğiniz için sağolun peki bu testi nasıl nerede yaptırabiliriz bir bilginiz var mı
Normal gittiğim özel hastanede doktor istemişti direk orda kan verdim yaptırdım. Biraz tabi ücreti yüksek ama özel sağlık sigortası varsa sorun olmuyor. Devlette yapıyorlar mı onu bilmiyorum canım

Normal gittiğim özel hastanede doktor istemişti direk orda kan verdim yaptırdım. Biraz tabi ücreti yüksek ama özel sağlık sigortası varsa sorun olmuyor. Devlette yapıyorlar mı onu bilmiyorum canım
Özel sağlık sigortam yok maalesef bi araştırcağım merak ediyorum kayıp yasamak istemiyorum 11. Haftadayım bu haftaya kadar genelde kromozom bozukluğundan kayıp oluyor sonrası sanırım genelde pıhtılaşma sorunu ondan baktırmak istiyorum

Evet baktırmakta fayda var

pıhtılaşma ile ilgili genetik testi devlet hastanesinde 2 kere düşük yaptığını beyan edersen yaptırabilirsin ama sonucun çıkması çok uzun sürüyor yaklaşık 2 ay gibi . bu testi yaptıran arkadaşlarım var onlardan bu şekilde bilgi edindim

Genelde çoğu kişi mide bulantısı kusmayla ilgili şeyler yazıyor da benim bugün 8 hafta oldu ama bulantı kusma tiksinme tarzı şeyler hiç olmadı. Normal mi bu durum da kendimi anormal hissetmeye başladım

Genelde çoğu kişi mide bulantısı kusmayla ilgili şeyler yazıyor da benim bugün 8 hafta oldu ama bulantı kusma tiksinme tarzı şeyler hiç olmadı. Normal mi bu durum da kendimi anormal hissetmeye başladım
Her hamilelik kendine özel herkeste olmak zorunda değil doktor bebişine baktıysa bir sıkıntı yoksa mutlu bile olmalısın benim günüm günümü tutmuyor midem bulanmasa bile ağrı yapıyor bazen bulantı yapıyor mesela kimisi çok istifra ediyor ama benim de midem bulanıyor istifram olmuyor herkeste değişiyor

Kızlar cinsiyet öğrenen yok mu daha ben salı günü gittim doktor ben anladım ama sana gösterebileceğim bir şey yok dedi bende dedim madem söylemeyeceksin neden anladım diyosun çatlamak üzereyim
O zaman erkek :) çünkü pipi daha tam büyümedi ki göstereyim demiştir:)

Kızlar cinsiyet öğrenen yok mu daha ben salı günü gittim doktor ben anladım ama sana gösterebileceğim bir şey yok dedi bende dedim madem söylemeyeceksin neden anladım diyosun çatlamak üzereyim

Ben şu an 11+1’deyim. Doktor 14. haftada gel öğreniriz dediiiii, şansa bayrama denk geliyor, mecbur bayramdan sonra öğrenicemmm

Kızlar 10+2 deyim bugün alt karın ağrım var sizlerde de oluyormu, bebek büyüdüğü için kaslar geriliyordur diyor internette ama bilmiyorum
Bende ayni gundeyim seninle benimde dun gece oldu birkac kez internet oyle diyor evet daha randevuma iki hafta var

Aynı aynıı, bagisiklikla alakalı olabilir direncimiz düştü demekki, hormon değişimine zor adapte oluyor vücudumuz bence ben gidince gaz bulantı ne varsa ilaç istiycem çünkü zorlaniyorum
Ben bugün başlayacam en etkili hangisiyse eşim bi doktor arkadaşına danışacak ona başlıcam günde iki öğün düzgün yiyorum ondada çıkarıyorum ara öğünlerimle de gün boyu mide ağrısı gaz olarak dolaşıyorum bi de benim aşırı canım tatlı şeyler istiyor çikolatalı yani yiyorum mutlu oluyorum ama tabi durmuyor oda şimdi ilk defa Türk kahvesi içtim mideme iyi geldi kustuktan sonra içtim bi dene Türk kahvesini sen kusabiliyor musun peki nasılsın

Normal canım benim iş yerinde arkadaşımda hiç yaşamadı normal hayatına devam etti bünyesel maşallah size

Kızlar 10+2 deyim bugün alt karın ağrım var sizlerde de oluyormu, bebek büyüdüğü için kaslar geriliyordur diyor internette ama bilmiyorum
Bende 9. Haftadayım bugün kasıklarda ağrı var ilk hareketlere başlıyorlar iyice hissediyoruz belki de büyümlerini ondandır inşallah

Bende ayni gundeyim seninle benimde dun gece oldu birkac kez internet oyle diyor evet daha randevuma iki hafta var
Ben dün gece şiddetli baş ağrısı nedeniyle acile gittim gitmişken bebeğede baktılar bi sorun yoktu . Ama adet sancısı hissi korkuttu bugün beni inşalllah normaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…