2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
İnşallah ilaç iyi gelir canım yolsa yediğin gidiyor, Türk kahvesi içtiğine sevindim en sevdiğim şeydi ama artık içemiyorum, ya bende kusma fobisi var çıkaramıyorum

Arkadaşlar bugün dis etim disimden ayrıldı zaten bende dis eti rahatsızlığı var ama bugünkü bambaşka biseydi hamilelikle iyice azitti, hemen dişçiye gittim oradaki disime dolgu yaptı ama anestezi filan uygulamadı, doktoruna sor böyle olmaz enfekte olmuş antibiyotik gerekiyor dedi yarin kontrolum var. Napcam ben ya bu dolgu bisey yapar mıki ağzımdan sokesim var

Dolgunun bebeğe veya size bir zararı olacağını sanmıyorum. Rovamicyne gibi Gebelikte kullanılan antibiyotikler var bildiğim kadarıyla. Tabii ideali doktora danışmak

Dolgunun bebeğe veya size bir zararı olacağını sanmıyorum. Rovamicyne gibi Gebelikte kullanılan antibiyotikler var bildiğim kadarıyla. Tabii ideali doktora danışmak
Çok sagolun teşekkür ederim icim rahatladı yarin doktora soracağım bu antibiyotigi

Ay çok sevindim canım gözün aydın

Benim şuan kontrollerimün olduğu ilçede ikili tarama yapmıyorlarmış merkezde yaptır dediler merkezde hiçbir doktora muayene olmadım yani illa doktorun mu yönlemdirmesi gerekiyor
Merkezde devlet hastanesinde normal bir şekilde bir doktora sıra alacaksın kadın doğum doktoruna fark etmiyor ha ilçe de almışsın devlette almışsın kimsenin yönlendirmesi gerekmiyor yani ben de ilçede oturuyorum bazen randevu bulamadın mı direkt merkezdeki kadın doğum hastanesine randevu alıyorum kendim MHRS'den bak olur gittiğinde de söylersin bir ikili test için geldim diye ikili testte 11 hafta ile 14 hafta arasında yapılıyor

Kızlar bir şey soracağım tansiyon baktırdınız mı hiç kaç çıktı benim tansiyona karşı fobim var her tansiyon ölçüleceği zaman stres yaparım kalbim küt küt atıyor bugün ne yaptın 128-77 çıktı şimdiden böyle çıktıysa doğuma kadar sürekli yükselir diye düşünüyorum ve korkuyorum ilk gebeliğinde tansiyon problemi yoktu doğumdan sonra çıktı bende nasıl olduğunu kimse anlayamadı sonradan normale döndü ama hala da bir korkum var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…