2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Oyy maşallah . Daha bebiş çok minik muhtemelen bu biraz gazdır diye düşünüyorum.benim de sabahları çok hafif yok denecek göbeğim akşam tuhaf bir şekilde büyüyo. Bi de göğsümün altından itibaren şişiyor o neyse öyle. Sütyen vs asla takamıyorum

Kullandığın bir ilaç falan var mı onun etkisi olabilir bende kabız gibiydim doktor kan sulandırıcı aspirin verdi düşük riskim olduğu için daha rahat tuvalete çıkıyorum

9+5den selamlar pazartesi devlette randevum var kendi drm bir ay sonra çağırdığı için arada bebeği bir daha göreyim diye devlete aldım umarım iki minigimde büyümüştür kaçıncı gebelik olursa olsun içimde hep bir korku oluyor yine de ama şükür bulantilarim hala benimle olduklarını hissettiriyor.. inşallah ikisinin de büyüdüğünü görürüm ya hala çok değişik hissettiriyor ikiz olunca nasibimiz böyleymis şükürler olsun en son 7+4de gitmiştim kalp atışlarını duymustuk bir ay sonraya çağırdı bayramdan hemen öncesine

Kalça ağrısı yaşayan arkadaşlar bel fıtığı gibi bir sorununuz var mı acaba bende biraz hem kayma hem fıtık başlangıcı var iki sene önce demişti Dr biraz yorulunca ev supurunce falan benimde sağ kalcam a vuruyor ağrısı resmen ayağımı basınca cız diye sızlıyor . Yavaş egzersiz ler iyi gelebilir açılıyor o zaman

Nabiz kac atmasi lazim fazla dedigi bende bilmiyorum

Benim gebelikte nabzim daha az atiyor sanki

En korktugum sey bu belirti vermemesi
Kişiden kişiye değişiyor bu durum sanırım ama bir kaç arkadaşımın başına geldi yakın çevremde de mesela 8. Haftada durmuş kalbi ikili taramaya gittiğinde öğrenmişti sonradan kürtaj oldu kiminde belirtiler kürtaj sonrası bile devam ediyor galiba cok değişik yani kanama yoksa bilmek imkansız şuanda sanırım hareketlerini hissetmediğimiz için ama çoğu gitti azı kaldı diyorum kendimi teselli etmeye çalışıyorum benim için çok zor geçiyor uzun süre muayene arası olunca ondan bi üniversiteye bi normal devlete gidiyorum nasip diye kendimi telkin ediyorum Allah hepimize sabır versin çok zormuş tedaviyle oldu o ayrı bir aşama zorluk ama bu bambaska birseymiş delilikle akıllılık arasında biyerdeyim

Bel ağrısı yaşıyorum 10 dakikadan fazla ayakta durunca belim ayrılıyor bebek büyüdüğü için kasık ve bel ağrısı normalmiş doktorum öyle demişti sizinde ondan kaynaklı ağrılarınız olabilir doktorunuza birdahaki kontrolde mutlaka söyleyin takviye başlıyorlar ben henüz hiç bir sey kullanmıyorum

Kızlar birde bu konu var sizler takviye almaya başladınız mı ben sadece folik asit kullanıyorum şuanda hiç bir seye gerek yok dedi doktor ama omega 3 filan iyi olmaz mı kafama göre de almak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…