- 16 Kasım 2021
- 459
- 456
- 53
- 29
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #5.381
İlk gebelik mi ailede var mı tansiyon rahatsızlığıBenim hep 13e 8 civarında çıkıyor
Oyy maşallah . Daha bebiş çok minik muhtemelen bu biraz gazdır diye düşünüyorum.benim de sabahları çok hafif yok denecek göbeğim akşam tuhaf bir şekilde büyüyo. Bi de göğsümün altından itibaren şişiyor o neyse öyle. Sütyen vs asla takamıyorum
Kullandığın bir ilaç falan var mı onun etkisi olabilir bende kabız gibiydim doktor kan sulandırıcı aspirin verdi düşük riskim olduğu için daha rahat tuvalete çıkıyorumKızlar, aranızda benim gibi ishal (gibi) olanlar varmii? Herkes kabız olurken ben ishal gibi oluyorum. Yani günde 1 maksimum 2 kere tuvalet ama normal tuvalet değil yani. Sizce endiselenmeli miyim? Vücudum mineral ve sıvı kaybediyor diye endiseleniyorum da.
Mumkun degil canim ben hic bukadar buyuk 9 haftalik karni gormedim baska bisey rahatsiz etmis seni sisirmis 4 ayliktan once cikan karin gormedim canim
Nabiz kac atmasi lazim fazla dedigi bende bilmiyorumNabzımı hiç kontrol etmedim tabi doğrudur
Genelde belirti vermiyor diyorlar kanaması bile olmayanlar var doktora rutin kontrole gidince öğreniyorlar hani ağrı sızı anlamında demiştimama bir sey daha öğrenmiş oldum bende bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim Allah razı olsun aklımda olacak Rabbim tekrar yaşatmasın inşallah
Ilk gebeligim benim hep yuksektir tansiyonumİlk gebelik mi ailede var mı tansiyon rahatsızlığı
Kacken kac atar ben hic bilmiyorumGebelikte nabzımız 15-20 atım fazla atar. Allah korusun bebeğimiz bizimle olmadığında kalp atışı normal seyrine dönüyor. Kaybettiğim bebeğimde de yaşamıştım bunu. Allahım kimseye yaşatmasın. İyi düşünmek lazım
11+4bugünEvet ya bndesizin kaçıncı hafta şimdi
En korktugum sey bu belirti vermemesiGaliba hepimiz aynı şekilde korkularla geçireceğizz hissedenee kadarrzaten aksi bir durum olunca belirti vermiyor genelde kanama olmazsa
Benim gebelikte nabzim daha az atiyor sankiGebelikte nabzımız 15-20 atım fazla atar. Allah korusun bebeğimiz bizimle olmadığında kalp atışı normal seyrine dönüyor. Kaybettiğim bebeğimde de yaşamıştım bunu. Allahım kimseye yaşatmasın. İyi düşünmek lazım
Kacken kac atar ben hic bilmiyorum
Ben olctum simdi 105 cikti iyimi kotu mu bilmiyoum tansiyon aleti almistikBenim gebelikte nabzim daha az atiyor sanki
Benim 1 kere 106 cikmisti doktorum cok yuksek dedi. Benim nkrmqlde 110 civaridir hep gebelikte 85 90 cikiyor maxBen olctum simdi 105 cikti iyimi kotu mu bilmiyoum tansiyon aleti almistik
Allah allah soylerim bugun doktora normalde gebelikte kac cikiyor 15 20 fazla cikmasi lazim demisBenim 1 kere 106 cikmisti doktorum cok yuksek dedi. Benim nkrmqlde 110 civaridir hep gebelikte 85 90 cikiyor max
15 20 atım fazla atar yazmış arkadaş ben hiç ölçmedim dikkatte etmedim açıkçası canım bende bilmiyorumKacken kac atar ben hic bilmiyorum
Kişiden kişiye değişiyor bu durum sanırım ama bir kaç arkadaşımın başına geldi yakın çevremde de mesela 8. Haftada durmuş kalbi ikili taramaya gittiğinde öğrenmişti sonradan kürtaj oldu kiminde belirtiler kürtaj sonrası bile devam ediyor galiba cok değişik yani kanama yoksa bilmek imkansız şuanda sanırım hareketlerini hissetmediğimiz için ama çoğu gitti azı kaldı diyorum kendimi teselli etmeye çalışıyorum benim için çok zor geçiyor uzun süre muayene arası olunca ondan bi üniversiteye bi normal devlete gidiyorum nasip diye kendimi telkin ediyorum Allah hepimize sabır versin çok zormuş tedaviyle oldu o ayrı bir aşama zorluk ama bu bambaska birseymiş delilikle akıllılık arasında biyerdeyimEn korktugum sey bu belirti vermemesi
Bel ağrısı yaşıyorum 10 dakikadan fazla ayakta durunca belim ayrılıyor bebek büyüdüğü için kasık ve bel ağrısı normalmiş doktorum öyle demişti sizinde ondan kaynaklı ağrılarınız olabilir doktorunuza birdahaki kontrolde mutlaka söyleyin takviye başlıyorlar ben henüz hiç bir sey kullanmıyorumKalça ağrısı yaşayan arkadaşlar bel fıtığı gibi bir sorununuz var mı acaba bende biraz hem kayma hem fıtık başlangıcı var iki sene önce demişti Dr biraz yorulunca ev supurunce falan benimde sağ kalcam a vuruyor ağrısı resmen ayağımı basınca cız diye sızlıyor . Yavaş egzersiz ler iyi gelebilir açılıyor o zaman
Neee hala devam mı mide sorunları Aman Allahım kız çoo gözüm korktu ya ne zaman bitecekmiş kontrolün ne zaman cinsiyeti söyler artık11+4bugünve bugun asırı bir bas agrım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?