- 29 Kasım 2023
- 1.004
- 820
- 43
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #5.361
Belki de kustugun icin miden kismen rahatliyordur, normaldir yani. Benim hem midem hem bagirsaklarim dolu. Yer yok ki istahim acilsinBenim de midem çok yanıyor ve hep taş gibi kusmazsam rahat edemiyorum, kabizlik da var ve surekli uykum var sahor gibiyim. Koku hassasiyetim vs yok Allahtan. Bunlara ragmen istahım masallahı var canim cok sey istiyor
Galiba hepimiz aynı şekilde korkularla geçireceğizz hissedenee kadarrAnladım canım galiba bebek hareketlerini hissedene kadar tedirgin devam edicez içim rahatladı biraz sizlerin yazdıklarıyla teşekkür ediyorum
Gebelikte nabzımız 15-20 atım fazla atar. Allah korusun bebeğimiz bizimle olmadığında kalp atışı normal seyrine dönüyor. Kaybettiğim bebeğimde de yaşamıştım bunu. Allahım kimseye yaşatmasın. İyi düşünmek lazımGaliba hepimiz aynı şekilde korkularla geçireceğizz hissedenee kadarrzaten aksi bir durum olunca belirti vermiyor genelde kanama olmazsa
benim göbek olağanüstü büyüyor 9+1
9 haftada bu kadar çıkmaz ama muhtelemen gün içinde yediğiniz bir şey şişkinlik yapıyor size. Daha çok akşamları mı böyle yoksa sabah uyandığınızda da aynı mı?Kızlar benim göbek normal üstünde büyümeye devam ediyor 9+1
Ben çekemiyorum bende de durum bu 11+2 deyim özellikle akşama doğru çok komik bir şişlik yükselti oluyorKızlar benim göbek normal üstünde büyümeye devam ediyor 9+1
Önce ki iki hamileliğimde de benim karnım çok hızlı çıkmıştı o zaman ki doktorum iç karnın geniş değil kilo bile olmasa fazla büyük olucak diye ciddende yürüyen kocaman bir penguen oluyordum. Şükür fazla kilo ya da sorun olmadı dediğiniz gibi ama bazen de gaz yapıcı etkenler şişiriyor9 haftada bu kadar çıkmaz ama muhtelemen gün içinde yediğiniz bir şey şişkinlik yapıyor size. Daha çok akşamları mı böyle yoksa sabah uyandığınızda da aynı mı?
Kesinlikle havadan nem kapıyoruz zatenValla cok su iciyorum kuru kayisi yiyorum bana misin demiyor. Gecenlerde wcdeyken kasigima agri girdi çok korktum internetten arastirdim ıkınmak zarar vermezmis. Zeytinyagi icmek iyi geliyor ama suan bu mideyle icsem istifra kacinilmaz olur
Ben de koltukta asla oturamiyorum uzanmam lazim ve uzaninca da icim geciyor uyumazsam bayilacak gibi oluyorumBelki de kustugun icin miden kismen rahatliyordur, normaldir yani. Benim hem midem hem bagirsaklarim dolu. Yer yok ki istahim acilsinkarnim oyle sisti ki anlatamam sanki 5 aylik hamileyim. Kus kadar yiyorum ustune bi de 1.5 kg almisim Cok cabuk yoruluyorum, oturmayi unuttum mesela koltuk benim icin yatilacak bir yer, oturulacak bir yer degil
Midem bulansa acaba bebekte bir sorun mu var bulanmazsa neden bulanmadi acaba bebekte bir sorun mu var kafayi yedim iyiceKesinlikle havadan nem kapıyoruz zaten
Ultrasonda gösterirken o kadar netti ki , hareketlerini ellerini ayaklarını çok güzel gördük ama bastırdığı kısım beni de mutlu etmediYa görüntü ne kadar kötü çıkmış bi detaylı anın çıktısı vermiyorlar ya kıza benzettim canım bu halde
Evet ya bndeMidem bulansa acaba bebekte bir sorun mu var bulanmazsa neden bulanmadi acaba bebekte bir sorun mu var kafayi yedim iyicebi de herkese çatasım var sonra içime batiyor ani tepkiler verince
Evet aynı hep böyle 2. Gebeliğim benim ilki de aynı bu şekildeydi gitgide devam ettiği için 9. Ay ikiz üçüz falan mı gibi sorular alıyordum9 haftada bu kadar çıkmaz ama muhtelemen gün içinde yediğiniz bir şey şişkinlik yapıyor size. Daha çok akşamları mı böyle yoksa sabah uyandığınızda da aynı mı?
Benimde gün içerisinde bu kadar şiş şekilde oluyor. Sanki 4 5 aylık hamileymişim gibi. Ama hamilelikte hormonlardan dolayı hazımsızlık oluştuğu için yediklerimiz içtiklerimiz böyle şişiriyormuş. Bende ne yersem ne içsem bu haldeyim. Ama sabah normale dönmüş oluyor
Nabzımı hiç kontrol etmedim tabi doğrudurGebelikte nabzımız 15-20 atım fazla atar. Allah korusun bebeğimiz bizimle olmadığında kalp atışı normal seyrine dönüyor. Kaybettiğim bebeğimde de yaşamıştım bunu. Allahım kimseye yaşatmasın. İyi düşünmek lazım
İlk aylarda nasıl oluyor bilmiyorum kuzenimde gebe onunda 14 e çıktığı oluyor idrarda protein kaçağı olduğunda gebelik zehirlenmesi oluyor ondan erken doğum yapma olasılığı yüksek sizde doktorunuzla bu durumu görüşün mutlaka bilgi edinin Allah sifa versin inşallahKızlar bir şey soracağım tansiyon baktırdınız mı hiç kaç çıktı benim tansiyona karşı fobim var her tansiyon ölçüleceği zaman stres yaparım kalbim küt küt atıyor bugün ne yaptın 128-77 çıktı şimdiden böyle çıktıysa doğuma kadar sürekli yükselir diye düşünüyorum ve korkuyorum ilk gebeliğinde tansiyon problemi yoktu doğumdan sonra çıktı bende nasıl olduğunu kimse anlayamadı sonradan normale döndü ama hala da bir korkum var yani
Ay böyle koca karı gibi hiç karışmak istemem yenilen içilene ama hurma ilk aylarda biraz sakıncalıymış kuzum ben de yedim doktorum yasakladı. Son haftalarda doğumu kolaylaştırmak için öneriyorlar. Rahim ağzını genişletme etkisi varmış. Tabi benim düşük tiskim var belki de o yüzdendir. Okuyunca söylemek istedim sen yine de doktoruna danış tabi belki 1 2 taneden zarar gelmezKizlar ne cok yiyecek yazilmissizin masallah ne guzel caniniz cekiyor benim okurken midem bulandi. Midem yaniyor, bulaniyor, kavruluyor, her sey oluyor ama kusma yok. Kabizlik cok fena yapti beni. Probiyotik yogurt, her gun 5-6 kayisi, uzum hosafi yaptim sekersiz, hurma vs yiyorum, 2.5litreden fazla su iciyorum, soda iciyorum. Yok yok yok. Süt de mide yanmami gecirmiyor artik. Bir de su an en buyuk derdim ne biliyor musunuz, biz ailelerimize bayramda soylemek istiyoruz bayram surprizi, iftar yemeklerine cagirmaya basladilar ve gelemem yiyemem diyemiyorum. Insallah kimsenin evinde bög bög dolasmam ya cok cekiniyorum her sey cok kotu kokuyor birkac gundur yazmiyorum ama hep okuyorum yazdiklarinizi
Karış karış, niye varız burdaAy böyle koca karı gibi hiç karışmak istemem yenilen içilene ama hurma ilk aylarda biraz sakıncalıymış kuzum ben de yedim doktorum yasakladı. Son haftalarda doğumu kolaylaştırmak için öneriyorlar. Rahim ağzını genişletme etkisi varmış. Tabi benim düşük tiskim var belki de o yüzdendir. Okuyunca söylemek istedim sen yine de doktoruna danış tabi belki 1 2 taneden zarar gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?