2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Benim de midem çok yanıyor ve hep taş gibi kusmazsam rahat edemiyorum, kabizlik da var ve surekli uykum var sahor gibiyim. Koku hassasiyetim vs yok Allahtan. Bunlara ragmen istahım masallahı var canim cok sey istiyor
Belki de kustugun icin miden kismen rahatliyordur, normaldir yani. Benim hem midem hem bagirsaklarim dolu. Yer yok ki istahim acilsin karnim oyle sisti ki anlatamam sanki 5 aylik hamileyim. Kus kadar yiyorum ustune bi de 1.5 kg almisim Cok cabuk yoruluyorum, oturmayi unuttum mesela koltuk benim icin yatilacak bir yer, oturulacak bir yer degil

Anladım canım galiba bebek hareketlerini hissedene kadar tedirgin devam edicez içim rahatladı biraz sizlerin yazdıklarıyla teşekkür ediyorum
Galiba hepimiz aynı şekilde korkularla geçireceğizz hissedenee kadarr zaten aksi bir durum olunca belirti vermiyor genelde kanama olmazsa

Kızlar, aranızda benim gibi ishal (gibi) olanlar varmii? Herkes kabız olurken ben ishal gibi oluyorum. Yani günde 1 maksimum 2 kere tuvalet ama normal tuvalet değil yani. Sizce endiselenmeli miyim? Vücudum mineral ve sıvı kaybediyor diye endiseleniyorum da.

Galiba hepimiz aynı şekilde korkularla geçireceğizz hissedenee kadarr zaten aksi bir durum olunca belirti vermiyor genelde kanama olmazsa
Gebelikte nabzımız 15-20 atım fazla atar. Allah korusun bebeğimiz bizimle olmadığında kalp atışı normal seyrine dönüyor. Kaybettiğim bebeğimde de yaşamıştım bunu. Allahım kimseye yaşatmasın. İyi düşünmek lazım

9 haftada bu kadar çıkmaz ama muhtelemen gün içinde yediğiniz bir şey şişkinlik yapıyor size. Daha çok akşamları mı böyle yoksa sabah uyandığınızda da aynı mı?
Önce ki iki hamileliğimde de benim karnım çok hızlı çıkmıştı o zaman ki doktorum iç karnın geniş değil kilo bile olmasa fazla büyük olucak diye ciddende yürüyen kocaman bir penguen oluyordum. Şükür fazla kilo ya da sorun olmadı dediğiniz gibi ama bazen de gaz yapıcı etkenler şişiriyor

Ben de koltukta asla oturamiyorum uzanmam lazim ve uzaninca da icim geciyor uyumazsam bayilacak gibi oluyorum 1.5 kilo bence bagirsakta birikenlerdir doktora soyle bence canim duphalac surup verebilir o çok etkili

Ya görüntü ne kadar kötü çıkmış bi detaylı anın çıktısı vermiyorlar ya kıza benzettim canım bu halde
Ultrasonda gösterirken o kadar netti ki , hareketlerini ellerini ayaklarını çok güzel gördük ama bastırdığı kısım beni de mutlu etmedi

9 haftada bu kadar çıkmaz ama muhtelemen gün içinde yediğiniz bir şey şişkinlik yapıyor size. Daha çok akşamları mı böyle yoksa sabah uyandığınızda da aynı mı?
Evet aynı hep böyle 2. Gebeliğim benim ilki de aynı bu şekildeydi gitgide devam ettiği için 9. Ay ikiz üçüz falan mı gibi sorular alıyordum

Benimde gün içerisinde bu kadar şiş şekilde oluyor. Sanki 4 5 aylık hamileymişim gibi. Ama hamilelikte hormonlardan dolayı hazımsızlık oluştuğu için yediklerimiz içtiklerimiz böyle şişiriyormuş. Bende ne yersem ne içsem bu haldeyim. Ama sabah normale dönmüş oluyor

Nabzımı hiç kontrol etmedim tabi doğrudur
Genelde belirti vermiyor diyorlar kanaması bile olmayanlar var doktora rutin kontrole gidince öğreniyorlar hani ağrı sızı anlamında demiştim ama bir sey daha öğrenmiş oldum bende bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim Allah razı olsun aklımda olacak Rabbim tekrar yaşatmasın inşallah

İlk aylarda nasıl oluyor bilmiyorum kuzenimde gebe onunda 14 e çıktığı oluyor idrarda protein kaçağı olduğunda gebelik zehirlenmesi oluyor ondan erken doğum yapma olasılığı yüksek sizde doktorunuzla bu durumu görüşün mutlaka bilgi edinin Allah sifa versin inşallah

Ay böyle koca karı gibi hiç karışmak istemem yenilen içilene ama hurma ilk aylarda biraz sakıncalıymış kuzum ben de yedim doktorum yasakladı. Son haftalarda doğumu kolaylaştırmak için öneriyorlar. Rahim ağzını genişletme etkisi varmış. Tabi benim düşük tiskim var belki de o yüzdendir. Okuyunca söylemek istedim sen yine de doktoruna danış tabi belki 1 2 taneden zarar gelmez

Karış karış, niye varız burda birbirimizin iyiliği için ben de lifli iyi olur diye yiyordum hep, bundan sonra sadece kayısıyla devam. Çok teşekkür ederim uyardığın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…