2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ya çok geçmiş olsun ikisi için hayal kuruyoruz sonra rabbim birini nasip ediyor umarım sağlıcakla kucağına alırsın

Evet canım bel kismama özellikle masaj çok iyi geliyor ama şu ara nerdeyse esim bile kokuyor o yüzden kendim halletmeye çalışıyorum

Geçmiş olsun canım cok üzüldüm inş bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

Bence bulantı o kadar çabuk geçmez, ona yorma hiç eminim seninle bebeğin.
Bunu söylüyorum çünkü benim bulantılarım betahcg düşene kadar kürtaj sonrası bile devam etmişti.

Umarım herşey yolundadır güzel haberlerini bekliyoruz

Bence bulantı o kadar çabuk geçmez, ona yorma hiç eminim seninle bebeğin.
Bunu söylüyorum çünkü benim bulantılarım betahcg düşene kadar kürtaj sonrası bile devam etmişti.
İnş öyledir canım carsmba duymuştum kalbini hersey normal demişti ama dün akşamki ağrım korkunçtu belim koptu resmen çığlık attım dinlenince geçti gitmedim doktora
bu sabahta kanama başladı umarım korktuğum gibi değildir

Dualarimiz seninle canimmm
Canim ciktim hersey yolunda dedi sukur gunuyle uyumlu baya 20 dakika bakti herseyine ,benim doktor perinatalog ,fetal dna demedi 2 li tarama yapacak 2 nisanda ve cinsiyeti herseyi ozaman yapacagim dedi bende acikcasi sormadim fetal dna yapacakmisiniz diye uygun gorse derdi dedim sahsen

Bunun yüzünden evdekilerde dün üzerime cok fazla geldiler Eşim kayınvalde falan, cidden cok bunaldım artık bu kilo muhabbetinden,
Anlayabiliyorum seni, 12. Haftadan sonra elimizden geldiğince dikkat etmeye çalışıcaz onun dışında yapabileceğimiz bir şey yok birden bire kilomuzu değiştiremiceğimize göre yapcak bir şey yok. Her şeyin hayırlısı olsun. Sana sıkıntı değil moral destek versinler

Bana yag falan etki etmiyor simdi bir parol daha ictim. Migrenim var normalde her gun illa 1 2 majezik icerdim
Benim bir gece önce aşırı şiddetli baş ağrım vardı. Sabah uyandığımda hala geçmediğini farkettim . Doktorumu aradım. Magnezyum takviyesi verdi. Gerçekten işe yaradı yarım saatte kesti. İlaç kullanmaktan iyidir. Belki size de iyi gelir

İzledigim bir doktor vucut alistikca belirtiler yok olabilir diyordu biz o sekilde dusunelim insallah kac haftaliksin suan?

Doktoruma söyleyeyim ben de bu durumu çok sık bas agrim olmaya basladi cunku

Masallah canım çook sevindimm

Bizde aynı , sevinmeye korkuyoruz

Kuzum geçmiş olsun kanamalar olabiliyor maalesef hemen kötüye yormamak lazım dualarımız seninle canım , hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…