- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #5.461
Ya çok geçmiş olsun ikisi için hayal kuruyoruz sonra rabbim birini nasip ediyor umarım sağlıcakla kucağına alırsınMerhaba Kızlar, dün hafif kanamam vardı Görünce cok panik oldum dokdorumu aradım şehir dışında olduğu icin hemen ultrasona git bakalım ne var dedi, İkizlere gebeydim ultrasoncu kız bebeklerin birinin kalbi 2 hafta önce durduğunu söyledi 6+1 de kalbi durmuş,diger bebek ama sağlıklı 10+0 haftalık dı. Birazcıkda kanama alanı varmış kendi dokdorun iğne yazdı bir sürü ilac yazdı, bu gün kanama durmuşdu, öğrenince çok üzüldüm diger bebek icin dokdordan sorduğum zaman cok zayıfsın vitaminsizsin o yüzden olabilir dedi kilom 43
Evet canım bel kismama özellikle masaj çok iyi geliyor ama şu ara nerdeyse esim bile kokuyor o yüzden kendim halletmeye çalışıyorumEvet canım benim de bel ve boyun fıtığı başlangıcım var onunla mı alakalıymış kalça ağrısı ben hormonlardan sanıyordum. Bir de sağ kasık fıtığım var ailenin tüm kötü genetik özelliklerini üzerimde toplamışım.Çok kilo almamamız lazım umarım başarırız. Yüzme aşırı iyi geliyor bu arada, iyi bir yer bulabilirsem 4. Aydan sonra başlayacağım. Hafif masaj da iyi geliyor eşinden rica edebilirsin çok sızladığı zaman.
Geçmiş olsun canım cok üzüldüm inş bebeğini sağlıkla kucağına alırsınMerhaba Kızlar, dün hafif kanamam vardı Görünce cok panik oldum dokdorumu aradım şehir dışında olduğu icin hemen ultrasona git bakalım ne var dedi, İkizlere gebeydim ultrasoncu kız bebeklerin birinin kalbi 2 hafta önce durduğunu söyledi 6+1 de kalbi durmuş,diger bebek ama sağlıklı 10+0 haftalık dı. Birazcıkda kanama alanı varmış kendi dokdorun iğne yazdı bir sürü ilac yazdı, bu gün kanama durmuşdu, öğrenince çok üzüldüm diger bebek icin dokdordan sorduğum zaman cok zayıfsın vitaminsizsin o yüzden olabilir dedi kilom 43
Bence bulantı o kadar çabuk geçmez, ona yorma hiçAllah razı olsun canım bende ilk gebeligimde çok kanama yaşadım ona rağmen evladımı kucağıma aldım çok şükür fakat bunda kanamadan da öte bulantilarimin birden bıçak gibi kesilmesi ardına böyle bisey yaşamam telaslandirdi beni şuan sanki gebelik öncesi gibi hissediyorum belirtilerim kayboldu
Ben de tobb ile anlaştım. 55 bin tl, herşey var içinde, doktorumda Ümit Korucuoğlu. Memnunum gayet şimdilik..Teşekkür ederimpaket fiyatlarını biliyor musun canım kaç bin civarında TOBB yada medicana , sanki medicana yı bir arkadaşımdan 55 bin diye duydum
Umarım herşey yolundadır güzel haberlerini bekliyoruzSelam herkese kötü bir sabaha uyandım bugün
Buradada bahsediodum hep aşırı bulantilarim vardı dün sabah kalktığım da birden yokoldugunu farkettim kendimi çok daha iyi hissettim dışarı cikabildim eve geldim biraz ev işi yaptım çok da abartmadım aslında rutin işler sonrasinda belime çok şiddetli bi ağrı girdi ve kasiklarima kadar yayıldı dinlenince hafifledi malesef bu sabah uyandığımda baya bi kanamayla uyandım adet görür gibi
Randevu aldım saat 4e bilmiyorum çok üzgünüm inş güzel haberler ile gelebilirim dua edin lütfen
Teşekkür ederim canımBen de tobb ile anlaştım. 55 bin tl, herşey var içinde, doktorumda Ümit Korucuoğlu. Memnunum gayet şimdilik..
İnş öyledir canım carsmba duymuştum kalbini hersey normal demişti ama dün akşamki ağrım korkunçtu belim koptu resmen çığlık attım dinlenince geçti gitmedim doktoraBence bulantı o kadar çabuk geçmez, ona yorma hiçeminim seninle bebeğin.
Bunu söylüyorum çünkü benim bulantılarım betahcg düşene kadar kürtaj sonrası bile devam etmişti.
Teşekkür ederim insallahUmarım herşey yolundadır güzel haberlerini bekliyoruz
Canim ciktim hersey yolunda dedi sukur gunuyle uyumlu baya 20 dakika bakti herseyine ,benim doktor perinatalog ,fetal dna demedi 2 li tarama yapacak 2 nisanda ve cinsiyeti herseyi ozaman yapacagim dedi bende acikcasi sormadim fetal dna yapacakmisiniz diye uygun gorse derdi dedim sahsenDualarimiz seninle canimmm
Anlayabiliyorum seni, 12. Haftadan sonra elimizden geldiğince dikkat etmeye çalışıcaz onun dışında yapabileceğimiz bir şey yok birden bire kilomuzu değiştiremiceğimize göre yapcak bir şey yok. Her şeyin hayırlısı olsun. Sana sıkıntı değil moral destek versinlerBunun yüzünden evdekilerde dün üzerime cok fazla geldiler Eşim kayınvalde falan, cidden cok bunaldım artık bu kilo muhabbetinden,
Benim bir gece önce aşırı şiddetli baş ağrım vardı. Sabah uyandığımda hala geçmediğini farkettim . Doktorumu aradım. Magnezyum takviyesi verdi. Gerçekten işe yaradı yarım saatte kesti. İlaç kullanmaktan iyidir. Belki size de iyi gelirBana yag falan etki etmiyor simdi bir parol daha ictim. Migrenim var normalde her gun illa 1 2 majezik icerdim
Hadi gözümüz aydınCanim ciktim hersey yolunda dedi sukur gunuyle uyumlu baya 20 dakika bakti herseyine ,benim doktor perinatalog ,fetal dna demedi 2 li tarama yapacak 2 nisanda ve cinsiyeti herseyi ozaman yapacagim dedi bende acikcasi sormadim fetal dna yapacakmisiniz diye uygun gorse derdi dedim sahsen
İzledigim bir doktor vucut alistikca belirtiler yok olabilir diyordu biz o sekilde dusunelim insallah kac haftaliksin suan?Allah razı olsun canım bende ilk gebeligimde çok kanama yaşadım ona rağmen evladımı kucağıma aldım çok şükür fakat bunda kanamadan da öte bulantilarimin birden bıçak gibi kesilmesi ardına böyle bisey yaşamam telaslandirdi beni şuan sanki gebelik öncesi gibi hissediyorum belirtilerim kayboldu
10+3 üm evet bende duymuştum inş oyledirİzledigim bir doktor vucut alistikca belirtiler yok olabilir diyordu biz o sekilde dusunelim insallah kac haftaliksin suan?
Doktoruma söyleyeyim ben de bu durumu çok sık bas agrim olmaya basladi cunkuBenim bir gece önce aşırı şiddetli baş ağrım vardı. Sabah uyandığımda hala geçmediğini farkettim . Doktorumu aradım. Magnezyum takviyesi verdi. Gerçekten işe yaradı yarım saatte kesti. İlaç kullanmaktan iyidir. Belki size de iyi gelir
Masallah canım çook sevindimmCanim ciktim hersey yolunda dedi sukur gunuyle uyumlu baya 20 dakika bakti herseyine ,benim doktor perinatalog ,fetal dna demedi 2 li tarama yapacak 2 nisanda ve cinsiyeti herseyi ozaman yapacagim dedi bende acikcasi sormadim fetal dna yapacakmisiniz diye uygun gorse derdi dedim sahsen
Genelde 80 85 civari. Normalde gebelik oncesi 95ustu olurduKaç atıyor? uyku sonrası dinlenme halinde 65- 70 e kadar düşmesi normal. Ortalamaya bakmak gerek
Bizde aynı , sevinmeye korkuyoruzCanim bebek isi Allah nasip ederse oluyor tipta bence karsiligi yok bazi seylerin ben de artik ona inaniyorum ne imkansiz insanlarin cocuklari oldu duydum hic bir sorunu olmayan insanlarin cocuklari olmuyor evlat nasibimizde varsa gelecek bende 7 yildir ugrasiyorum 1 tup kaybim var yine tup bebek hazirligi yaparken dogal yolla nasip oldu yolumuz uzun daha basindayiz hepimiz bir seniz aslinda ayni korkular 10 hafta oldum ben esim halen sevinemiyor korkuyor hayal bile kuramiyor bende ona diyorum tadini cikar dunyada yiyecek ekmegi varsa Allah bize nasipnettiyse gelecek hic uzma kendini insallah senin bebeginde zorlu yollardan geciyor ama seninle olacak inaniyorum ben yurekten yaziyorum
Kuzum geçmiş olsunSelam herkese kötü bir sabaha uyandım bugün
Buradada bahsediodum hep aşırı bulantilarim vardı dün sabah kalktığım da birden yokoldugunu farkettim kendimi çok daha iyi hissettim dışarı cikabildim eve geldim biraz ev işi yaptım çok da abartmadım aslında rutin işler sonrasinda belime çok şiddetli bi ağrı girdi ve kasiklarima kadar yayıldı dinlenince hafifledi malesef bu sabah uyandığımda baya bi kanamayla uyandım adet görür gibi
Randevu aldım saat 4e bilmiyorum çok üzgünüm inş güzel haberler ile gelebilirim dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?