2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ben hiç sormamıştım bir sorayım bunu bende yarın gideceğim kontrole bakalım inşallah hayırlı güzel haberlere
Insallahh guzel haberler alirsin kuzum ben hamilelikte asitli icecek ve dondurma cok aserir oldum normalde hic aramazdim. Aile hekimi ve 2 kadin dogum uzmani doktoruma sordum kokoreci bile yasaklamadi hicbiri sadece iyi pismis olsun dedi. Gunde 1 kahve ic anne icin faydali dedi.

Sorduğunuz 3 doktor da kola içebilirsiniz mi dedi ? Çok şaşırdım çünkü gebeligi geçtim kola herkese çok zararlı bir şey
Kendini çok kısıtlama stres daha zararli dediler. Normalde asitli icecek hic aramazdim gebelikte cok canim istiyor icim yanıyor sanki. Gunde 1 2 bardaktan bisey olmaz dediler. Gunde 1 bardak kahve ic anneye faydali ama 2si 3u bir arada olan olmasın dediler. Kokorec yiyebilir miyim 1 kere yedim dedim ye tabiki ama iyi pismis olsun dediler

Merhaba Kızlar, dün hafif kanamam vardı Görünce cok panik oldum dokdorumu aradım şehir dışında olduğu icin hemen ultrasona git bakalım ne var dedi, İkizlere gebeydim ultrasoncu kız bebeklerin birinin kalbi 2 hafta önce durduğunu söyledi 6+1 de kalbi durmuş,diger bebek ama sağlıklı 10+0 haftalık dı. Birazcıkda kanama alanı varmış kendi dokdorun iğne yazdı bir sürü ilac yazdı, bu gün kanama durmuşdu, öğrenince çok üzüldüm diger bebek icin dokdordan sorduğum zaman cok zayıfsın vitaminsizsin o yüzden olabilir dedi kilom 43

Çok üzüldüm diğer bebeğini sağsalim kucağına alırsın umarım

Yani stres konusuna katılıyorum gebelikten hariç hayatımızda bütünsel sürdürülebilir beslenme olmalı diye düşünüyorum katı diyetler katı yasaklar uzun ömürlü değildir. Gebelik dönemi beslenmeye daha dikkat edilmesi gereken bir süreç tabiki 3 doktorunuz da size teminat vermiş şahsi kararınız ama ben olsam gunde 1 2 bardak içmezdim. Çok dayanamiyorsam 1 2 yudum alıp nefsimi koreltirdim. Gerci bu benim ikinci hamileligim ne bulantım oluyor ne de canım şunu çekti sayıklıyorum gibi bir his . Normal hayat akışında olduğum için de belki empati yapamıyorum

Allah sabır versin canım diğerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim çok üzüldüm

Çok üzüldüm canım Allah sabır versin diger bebisini sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah. Aksamlari balli süt iç mutlaka gunde en az 1 haslanmis yumurta ve ceviz ye

Benzer bir durumu yakınım yaşadı 9. Haftada bir bebeğin kalbi durdu diğer bebeği sağlıklı şimdi hamilelik devam ediyor 20. Haftaya falan geldi
Bu arada cinsiyeti erken öğrenmişsiniz ne güzel

Evet cok haklisiniz ben fitness antrenoruyum ben de surdurulebilir sezgisel beslenmeden yanayimdir hep. Cunku kendini kisitlayinca vucut strese girip direnc gosterir. Canim isterse gunde 1 bardak iciyorum her seyin fazlasi zarar. Gunde bazen 1 bardak kahve iciyorum bazen icmiyorum. Cay icersem acik iciyorum vs. Doktorlar hatta bazi anne adaylarinin caninin garip seyler istedigini bile soyledi ki yememek daha zararliymis oyle durumda bebek icin

Cok uzuldum canim benim hepimizin korktugu durumlar insallah diger bebegin seninle olur insallah

Sabah 8bucukta parol icmistim 2 saat oldu hala gecmedi agrim migrenim var normalde. Doktorum gunde 3 tane parola izin vermisti ama 2. Icmek icin biraz daha bekliyim mi

Sabah 8bucukta parol icmistim 2 saat oldu hala gecmedi agrim migrenim var normalde. Doktorum gunde 3 tane parola izin vermisti ama 2. Icmek icin biraz daha bekliyim mi
Geçen hafta sonu öyle bir atak geçirdim parol iki kere aldım geçirmedi. Uçucu yağlar ile masaj iyi geliyor ( nane biberiye)

Evet canım benim de bel ve boyun fıtığı başlangıcım var onunla mı alakalıymış kalça ağrısı ben hormonlardan sanıyordum. Bir de sağ kasık fıtığım var ailenin tüm kötü genetik özelliklerini üzerimde toplamışım. Çok kilo almamamız lazım umarım başarırız. Yüzme aşırı iyi geliyor bu arada, iyi bir yer bulabilirsem 4. Aydan sonra başlayacağım. Hafif masaj da iyi geliyor eşinden rica edebilirsin çok sızladığı zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…