2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Doktoruma söyleyeyim ben de bu durumu çok sık bas agrim olmaya basladi cunku
Ya baş ağrısı bende de var normal de migrenim falanda yoktu ama gebelikte gün içinde mutlaka yokluyor, bugün hem takip için hem tansiyon için gideyim dedim 8e 5 çıktı tansiyon bol su iç dediler, doktora da danışacağım

Canım benim ne kadar zorluk yaşamışsın. Çok geçmiş olsun. Rabbim gönlünün muradını versin, inşallah bu sefer hayırlı bir sonuç alırsın

Kizlar geldim doktordan baktı alttan da muayene etti kese etrafında kanama alanı var dedi düşük başlayabilir dinlen dedi inatla progestan vermiyor beni deli etti bu doktor
Bi ilaç birsey verseniz diyorum gebeliklerin yüzde 30u böyle sonuçlanıyor bana göre faydası yok progestanin dedi
kanaman artarsa acil gel kürtaja almamız gerekebilir dedi
hayır bebeğim orda yani gördüm büyümüş bile iki günde kalp atışları var neden yani tamam kaderci olmalıyız nasibimizde varsa dünyaya gelecek ama doktor hiçbir önlem almaz mı?
Yarın için hemen başka bir doktordan randevu aldım o ilaç felan başlatır inş merak eden yazan herkese teşekkürler tek tek dönemedim affedin kendinizi yoracak şeyler yapmayın stresten uzak durun hiçbirinizin başına gelmesin inş hep güzel haberlerinizi duyalım buradan

Canım benim ne kadar zorluk yaşamışsın. Çok geçmiş olsun. Rabbim gönlünün muradını versin, inşallah bu sefer hayırlı bir sonuç alırsın
Amin Allah razı olsun şu mübarek ramazan ayı hürmetine dua ediniz yurt duşunda yaşıyorum senede iki kez evime gidip 1 ay kalıyorum 3senedir türkiyedeyim tedavi için çok zorluk çektim rabbim emeğimi boşa çıkarmasın inşallah

merhaba doktora gidebildiniz mi merak ettim sizi. İnşallah hayırlı haberler gelirsiniz.

Canım için rahat edecekse eczaneden progestan dex iğne alıp göbekten uygulayabilirsin. Bir zararı yok sonuçta. Psikolojik bile iyi geldiğini hissetmek iyi gelir belki. Ya da en kötü fitil alabilirsin, bilemedim. Umarım güzel sonuçlanacak. Hep uzan dinlen.

Bende hic asiri bulanti koku hassasiyeti olmadi şükür. kuzum korkma hic mide yanmasi ve hafif bulanti oluyor usutmusum gibi. Koku hassasiyetim de olmadi hic bisey kotu kokmadi. Doktor 3 haftada 1 cagiriyor gunler gecmiyor
Yaa maşallah canımm Hadi inşallah bi sonra ki kontrolün hemen gelsin

Günaydın kızlar

Bebişlere isim düşündünüz mü? Fikirleri alırım bı demet
Hiç düşünmedim ama bu sabah rüyama bı kız ismi girdi tam hatırlamıyorum nasıl bı rüya olduğunu ama isim aklımdan çıkmadı çok ta hoşuma gitti Mahinur eşime söyledim beğenmedi ama

Yani depot iğne yapmisti bana kanama alanı vardı kanamam olmuştu iki hafta da raporla evde yattım ve günlük 6 tane progestan fitil olarak aldım kanama alanı küçüldü bence tedbir amaçlı birsey verebilirdi diye düşünüyorum bir başka doktora görünmede fayda var iyi bence de

Benim de kanama alanım vardı. Günde 2 tane progestan vermişti. Psikolojik olarak bile rahatlatıyordu sanki bence de doktorunuzu değiştirin. Ama siz korkmayın lütfen kanama alanı oluşan bu platformda dahil pek çok kişi duydum. Hemen kötüyü düşünmeyelim. Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah, dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…