2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Benim de geceden basladi bas agrim sabah agri ile uyandim parol ictim ama bana misin demedi birkac saat gecsin de bir tane daha icicem
Ben düşük tansiyon diye aile hekimine geldim 15 çıktı tansiyonum ya, doktoruma yönlendirdi. Öğlene kadar takip edecekler bakalım. Doğumhanede bekliyorum, doğuranların sesini filan duyuyorum değişik psikolojideyim :) başım da çatlıyor o arada başı ağrıyanlar bi tansiyonuna baksın

Ben de romatizma hastasıyım gluten süt ürünsüz paket gidasiz besleniyordum gebelikten önce şimdi bulanti ve ağız tadı bozukluğu yüzünden yiyebildigim hiç biseyi midem almıyor kraker hazır kek meyveli maden suyu vs. hep zararlı şeyleri canım istiyor az az yemeye çalışıyorum ..vicdanen de rahatsızım aslında ama yapacak bişey yok şimdilik böyle geçiriyor insaAllah sağ selim geçiririz bulantı evrelerini

Ben de oyleyim ya. onceden asla yemedigim seyleri suan yiyebiliyoum sadece ve canim istiyor

Yaaa ben de normal dogum istiyorum insallah. Benim tansiyon normal baktim ama migren var bende ondan kaynakli basim hep agriyor

Bende aynı kilodayım. Çok zayıfsınla ne alakası var ya. Doktor bana hep kussan beslenemesen bile 12 ay bebeğin ekstra bir şeye ihtiyacı yok dedi. Yani bazı doktorlar böyle saçma konuşunca çok sinir oluyorum. Bebeğin için üzüldüm sıkma canını diğer bebeğin için güçlü dur canım hayırlısıyla o büyücek inşallah

12 haftalığa kadar. 12 ay yazmışım

Aklım sizde kaldı muayene zamanız geldi mi nasılsınız ?

TSS doğum paketim olduğu için sigorta geçen hastanelerden birini seçtim. medicana ayşe kırbaş. ama ayrıca ödeme yapıcak olsaydım TOBB daki doktorlardan birini seçebilirdim.
Teşekkür ederim paket fiyatlarını biliyor musun canım kaç bin civarında TOBB yada medicana , sanki medicana yı bir arkadaşımdan 55 bin diye duydum

Teşekkür ederim paket fiyatlarını biliyor musun canım kaç bin civarında TOBB yada medicana , sanki medicana yı bir arkadaşımdan 55 bin diye duydum
Ben sormadım benim 38. haftada sigortam bitiyor. O tarihe kadar herşeyi sigortam karşılayacak. Belki doğumu extra ödeyeceğim. Geçen yıl kendi sigortama ek 8 bin ödemiştim. Eğer nipt genetik test yaptıracaksanız bunu paketlerin içeriğinde karşılamıyorlar. Nipt yaptırdığınızda da 2li ve 3 lü taramalara gerek kalmıyor. Paket alırken bunları çıkarttırıp da alabilirsiniz. Ayı şekilde doktorun tavrına da bağlı olarak bazı kan testlerini yine şehir hastanesinde yaptırıp doktora gösterebilirsiniz. Özellikle ilk aldıkları kan testleri çok detaylı oluyor sigorta çok şişmesin diye ben şehir hastanesinde yaptırdım. Neredeyse aynı gün içinde muayene bulunuyor.

Teşekkür ederim bende aslında ilk doğumu koru çukurambarda Fatma bolkanla yaptım ama orada paket yok her randevu ayrı ücret doğuma da 18 ödemiştim ama hesapladığımda o şekilde daha tuzlu olacak gibi, seçeneklere bakayım dedim ama heryerin fiyatı uçmuş 1 senede

Bunun yüzünden evdekilerde dün üzerime cok fazla geldiler Eşim kayınvalde falan, cidden cok bunaldım artık bu kilo muhabbetinden,

Selam herkese kötü bir sabaha uyandım bugün
Buradada bahsediodum hep aşırı bulantilarim vardı dün sabah kalktığım da birden yokoldugunu farkettim kendimi çok daha iyi hissettim dışarı cikabildim eve geldim biraz ev işi yaptım çok da abartmadım aslında rutin işler sonrasinda belime çok şiddetli bi ağrı girdi ve kasiklarima kadar yayıldı dinlenince hafifledi malesef bu sabah uyandığımda baya bi kanamayla uyandım adet görür gibi
Randevu aldım saat 4e bilmiyorum çok üzgünüm inş güzel haberler ile gelebilirim dua edin lütfen

İnsallah bebegin seninledir bende kizimda cok kanama yasadim ama cok sukur birsey olmadi dualarim seninle

İnsallah bebegin seninledir bende kizimda cok kanama yasadim ama cok sukur birsey olmadi dualarim seninle
Allah razı olsun canım bende ilk gebeligimde çok kanama yaşadım ona rağmen evladımı kucağıma aldım çok şükür fakat bunda kanamadan da öte bulantilarimin birden bıçak gibi kesilmesi ardına böyle bisey yaşamam telaslandirdi beni şuan sanki gebelik öncesi gibi hissediyorum belirtilerim kayboldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…