- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #5.481
Evet canımYa çok geçmiş olsun ikisi için hayal kuruyoruz sonra rabbim birini nasip ediyor umarım sağlıcakla kucağına alırsın
Dualarimiz seninle canim umarim bebis sagliklidir haber ver mutlakaSelam herkese kötü bir sabaha uyandım bugün
Buradada bahsediodum hep aşırı bulantilarim vardı dün sabah kalktığım da birden yokoldugunu farkettim kendimi çok daha iyi hissettim dışarı cikabildim eve geldim biraz ev işi yaptım çok da abartmadım aslında rutin işler sonrasinda belime çok şiddetli bi ağrı girdi ve kasiklarima kadar yayıldı dinlenince hafifledi malesef bu sabah uyandığımda baya bi kanamayla uyandım adet görür gibi
Randevu aldım saat 4e bilmiyorum çok üzgünüm inş güzel haberler ile gelebilirim dua edin lütfen
Canım 10 hafta onun üstüne çıkınca düşük ihtimali gitgide azalıyor 10 haftanın üzerinde %30 demişti bana doktorum. İnşallah bir şey yoktur güzel haberlerini bekliyoruz10+3 üm evet bende duymuştum inş oyledir
İnşallah canım hepimiz alalım sağ salim kucaklarımizaaEvet canımbirlikde büyütürüz diyorduk ama ben elendim İnşAllah sen ikisinide sağ salim alırsın kucağına
Ben de baktim nabzim da kalp atisim da normal duzeyinde. Normalde tansiyonum dusuk son 1 senedir o yuzden not almistim uzun sure biliyorum, buyuk 8-10, kucuk 6-8 arasi oynar, kalp atisim da 65-85 arasidir. Suanda da bu sekilde 9-6 ve 78 cikti mesela simdi.Kaç atıyor? uyku sonrası dinlenme halinde 65- 70 e kadar düşmesi normal. Ortalamaya bakmak gerek
Bu seviyeler normal ama endişe etmenize gerek yok bence.Genelde 80 85 civari. Normalde gebelik oncesi 95ustu olurdu
Ben de 1 ay bekleyemiyorum her hafta göresim geliyo bi ara devlet hastanesine mi gitsem diyordum9+5den selamlar pazartesi devlette randevum var kendi drm bir ay sonra çağırdığı için arada bebeği bir daha göreyim diye devlete aldım umarım iki minigimde büyümüştür kaçıncı gebelik olursa olsun içimde hep bir korku oluyor yine de ama şükür bulantilarim hala benimle olduklarını hissettiriyor.. inşallah ikisinin de büyüdüğünü görürüm ya hala çok değişik hissettiriyor ikiz olunca nasibimiz böyleymis şükürler olsunen son 7+4de gitmiştim kalp atışlarını duymustuk bir ay sonraya çağırdı bayramdan hemen öncesine
Sürekli ilaç almaktan iyidir. Umarım doktorunuz da tavsiye ederDoktoruma söyleyeyim ben de bu durumu çok sık bas agrim olmaya basladi cunku
Ayniyiz seninle benimde mide bulantim kalmadi hic guzel haberlerle gel insallah10+3 üm evet bende duymuştum inş oyledir
İki kızımdada ayrıntılıda ona gitmiştim çok memnun kaldım ılgı alaka vs mükemmel bi drKoşuyolu Medipol hastanesi Hakan Apaydın mükemmel bir doktor
Paket içeriğinde neler varBen de tobb ile anlaştım. 55 bin tl, herşey var içinde, doktorumda Ümit Korucuoğlu. Memnunum gayet şimdilik..
Benim doktorum vifolic aldırdı içinde demir çinko b vitaminleri c d e vitaminleri omega3 iyot selenyum folik asit varKızlar birde bu konu var sizler takviye almaya başladınız mı ben sadece folik asit kullanıyorum şuanda hiç bir seye gerek yok dedi doktor ama omega 3 filan iyi olmaz mı kafama göre de almak istemiyorum
Hadi gözün aydın canım sağlıkla devam etsin inşallah . HepimizindeCanim ciktim hersey yolunda dedi sukur gunuyle uyumlu baya 20 dakika bakti herseyine ,benim doktor perinatalog ,fetal dna demedi 2 li tarama yapacak 2 nisanda ve cinsiyeti herseyi ozaman yapacagim dedi bende acikcasi sormadim fetal dna yapacakmisiniz diye uygun gorse derdi dedim sahsen
güüzell haberlerini bekliyoruzz bize yaz muhakkakSelam herkese kötü bir sabaha uyandım bugün
Buradada bahsediodum hep aşırı bulantilarim vardı dün sabah kalktığım da birden yokoldugunu farkettim kendimi çok daha iyi hissettim dışarı cikabildim eve geldim biraz ev işi yaptım çok da abartmadım aslında rutin işler sonrasinda belime çok şiddetli bi ağrı girdi ve kasiklarima kadar yayıldı dinlenince hafifledi malesef bu sabah uyandığımda baya bi kanamayla uyandım adet görür gibi
Randevu aldım saat 4e bilmiyorum çok üzgünüm inş güzel haberler ile gelebilirim dua edin lütfen
Cok gecmis olsun canim cok uzgunumBirazdan kürtaja alıcaklar beni bebeğimin kalp atışları durmuş
Ağrı kanama hiç bişey yoktu normal kontrole gelmiştim muayene sırasında öğrendimCok gecmis olsun canim cok uzgunum
Senin adina insallah en kisa zamanda en sagliklisindan yasarsin tekrardan. kanaman falanmi oldu kontrolemi gittin doktora
Öncelikle çok geçmiş olsun çok üzüldüm bende 7 kez bebeklerimi bu şekilde kaybettim daha sonrada hiç hamile kalamadım.bizde tüp bebege başvurduk 9 kez denedik bunlardan bi kaç tanesi ngsli sağlıklı embriyo bülent tıraşın hastasıydım.tutmadılar.sonra adetim uzun lekeli sürünce hem başka doktora görüneyim bu seferde o doktorda tedaviye başlarım niyetiyle gittiğimde hamile olduğumu öğrendim şok olduk.bebeğim geçen hafta ultrasona göre 6+4günlük crl 6.51mm di.kalp atısıda vardı.1 hafta sonra kontrole gittigimde 7+4 günlük olması gerekirken bebeğim hiç gelişmemiş hatta geçen haftaya göre 1 gün geriye gidip 6+3günlük olmuş.crl de 5.93mm.birde ben baya ortalık hastalıgına salgın var bu aralar yakalandım hiç bişi yiyemedim ama doktorumun dediği bebeğin kalp atışı var bi kaç gün sonra gel tekrar bakalım arafta kaldık dedi bişi diyemiyorum dedi.bende çok korkuyorum çok araştırıyorum böyle bi durum olan varmı diyeKızlar merhabalar
Ağlamaktan bitmiş durumdayım
Muayene olduk karından bebeği de keseyi de göremedi
Vajinal baktı kese basık duruyo bebek büyümüş elektrik sinyali var ama kalp atışı yok dedi
10 gün önce kalbini duymuştuk o zamandan sonra 9 günde 5 gün büyümüş dedi bebek 7 cm miş
Kese bebeğe göre küçük duruyo
Cumartesi ye kadar bekleyelim duruma göre bakalım dedi
Geçen geldiğinizde de şans eseri kalbini duyduk kesenin şeklini beğenmemiştim ama size söylemek istemedim dedi
Eğer kalbini duymamış olsaydık haftaya gelin kalbini duyarız diye daha umutlu konuşabilirdim dedi ama şuan yüzde elli yüzde elli ihtimal dedi her ikisine de hazır olun dedi
Var mı benzer durum yaşayan veya düzelen
Ultrason görüntüsünü de ekliyorum anlayan olursa belki
Normalde 7+5 bugün ama ultrasona göre bebek 6+5 dedi
Ben tükenmiş hissediyorum bu benim 5.gebeliğim ve çok çok zor olan Bi gebelik
Öncesinde benzer durumlarda 4 kürtajm olmuştu
Sonuç aynı olmasın nolur Allahm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?