2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Dualarimiz seninle canim umarim bebis sagliklidir haber ver mutlaka

Kaç atıyor? uyku sonrası dinlenme halinde 65- 70 e kadar düşmesi normal. Ortalamaya bakmak gerek
Ben de baktim nabzim da kalp atisim da normal duzeyinde. Normalde tansiyonum dusuk son 1 senedir o yuzden not almistim uzun sure biliyorum, buyuk 8-10, kucuk 6-8 arasi oynar, kalp atisim da 65-85 arasidir. Suanda da bu sekilde 9-6 ve 78 cikti mesela simdi.

Ben de 1 ay bekleyemiyorum her hafta göresim geliyo bi ara devlet hastanesine mi gitsem diyordum

Kızlar birde bu konu var sizler takviye almaya başladınız mı ben sadece folik asit kullanıyorum şuanda hiç bir seye gerek yok dedi doktor ama omega 3 filan iyi olmaz mı kafama göre de almak istemiyorum
Benim doktorum vifolic aldırdı içinde demir çinko b vitaminleri c d e vitaminleri omega3 iyot selenyum folik asit var

Hadi gözün aydın canım sağlıkla devam etsin inşallah . Hepimizinde

güüzell haberlerini bekliyoruzz bize yaz muhakkak

Öncelikle çok geçmiş olsun çok üzüldüm bende 7 kez bebeklerimi bu şekilde kaybettim daha sonrada hiç hamile kalamadım.bizde tüp bebege başvurduk 9 kez denedik bunlardan bi kaç tanesi ngsli sağlıklı embriyo bülent tıraşın hastasıydım.tutmadılar.sonra adetim uzun lekeli sürünce hem başka doktora görüneyim bu seferde o doktorda tedaviye başlarım niyetiyle gittiğimde hamile olduğumu öğrendim şok olduk.bebeğim geçen hafta ultrasona göre 6+4günlük crl 6.51mm di.kalp atısıda vardı.1 hafta sonra kontrole gittigimde 7+4 günlük olması gerekirken bebeğim hiç gelişmemiş hatta geçen haftaya göre 1 gün geriye gidip 6+3günlük olmuş.crl de 5.93mm.birde ben baya ortalık hastalıgına salgın var bu aralar yakalandım hiç bişi yiyemedim ama doktorumun dediği bebeğin kalp atışı var bi kaç gün sonra gel tekrar bakalım arafta kaldık dedi bişi diyemiyorum dedi.bende çok korkuyorum çok araştırıyorum böyle bi durum olan varmı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…