- 29 Eylül 2021
- 2.260
- 2.836
- 83
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #5.521
Bana da doktorum oyle dedi 12 hafta olunca herseyine bakalim iyice rahatlariz dedi 2 hafya cok onemli dedi besin acisindan dedi bol bol yediklerine dikkat et dediCanım 10 hafta onun üstüne çıkınca düşük ihtimali gitgide azalıyor 10 haftanın üzerinde %30 demişti bana doktorum. İnşallah bir şey yoktur güzel haberlerini bekliyoruz
Birazdan kürtaja alıcaklar beni bebeğimin kalp atışları durmuş
Yaaa cok usuldum nasil oldu yaa kontrolde mi anladin canim offf ki ofg yuregim yandiBirazdan kürtaja alıcaklar beni bebeğimin kalp atışları durmuş
Hic belirti vermedimi canimAğrı kanama hiç bişey yoktu normal kontrole gelmiştim muayene sırasında öğrendim
Kesinlikle iyi yapmissin nasil bir dusunce sen ver 10 hastadan 9 una care olmus bu ilac iyi yapmissin canimKizlar geldim doktordan baktı alttan da muayene etti kese etrafında kanama alanı var dedi düşük başlayabilir dinlen dedi inatla progestan vermiyor beni deli etti bu doktor
Bi ilaç birsey verseniz diyorum gebeliklerin yüzde 30u böyle sonuçlanıyor bana göre faydası yok progestanin dedi
kanaman artarsa acil gel kürtaja almamız gerekebilir dedi
hayır bebeğim orda yani gördüm büyümüş bile iki günde kalp atışları var neden yani tamam kaderci olmalıyız nasibimizde varsa dünyaya gelecek ama doktor hiçbir önlem almaz mı?
Yarın için hemen başka bir doktordan randevu aldım o ilaç felan başlatır inş merak eden yazan herkese teşekkürler tek tek dönemedim affedin kendinizi yoracak şeyler yapmayın stresten uzak durun hiçbirinizin başına gelmesin inş hep güzel haberlerinizi duyalım buradan
HayırHic belirti vermedimi canim
Geçmiş olsun canımHayırmuayeneye gittiğimde öğrendim ve benim hala belirtilerim de devam ediyor
Başınız sagolsun çok üzüldümHayırmuayeneye gittiğimde öğrendim ve benim hala belirtilerim de devam ediyor
Çok geçmiş olsun ve başınız sağolsunHayırmuayeneye gittiğimde öğrendim ve benim hala belirtilerim de devam ediyor
Merhaba canım benim şuan 7+3 oldu doktor tutabilirsin dedi oruç dedi sadece su bol iç dedi bence doktoruna danış bu konuda ilerlemeyi o söyler en sağlıklı şekildeKizlar oruç konusunda düşünceleriniz nelerdir? Tutacak tutmayacak arkadaşlar birbirimizi yargılamadan bilgilendirsek??
( hepimiz yakin tarihlerde hamile kalan insanlarız belirtilerimiz vs yakın ondan soruyorum bilmiyorum tutsam sussuzluğun etkisi ne olacak? Tutmasam kefaret işini çözemedim hem seneye olan orucu ve bu seneki borcu çocukla nasil tutucam? Tutamam sanırken ya tutabilecek güçteysem ve bu bana ceza olarak dönerse diye kafam karıştı napicaksiniz siz)
Çok geçmiş olsun canım bizimde kan uyuşmazlığımiz var doktor banada aynı sekil söyledi tek damla bile kanama olursa direk acile gel dedi senin kanaman kaçıncı haftada olduKızlar ben bugün tahlil sonucu için gitmiştim doktora geçen hafta toplu iğne başı kadar kahverengi akıntım olmuştu onu söyledim. Çok kızdı neden hemen gelmedin dedi bizde kan uyuşmazlığı var. Hemen bi tahlil yaptı çok şükür ki tahlil negatif çıktı. Eğer kan uyuşmazlığı varsa en ufak bir kanamada bile hemen doktora gitmek gerekiyormuş sizin de bilginiz olsun bugün baya kötü bir gün geçirdim neyse ki bir sıkıntı oluşmadı
Evet en acisi o ya cok uzuldum doktorumda bugun bana cok stres yapma usulme dedi nasil uzulmeyeceksin insanlarin basina geliyor belirtilerde dogru degilki tek sebebHayırmuayeneye gittiğimde öğrendim ve benim hala belirtilerim de devam ediyor
Mide bulantım devam göğüslerimdeki sızlama aynı hiç bir değişiklik yok sanki gebelik devam ediyor gibiBaşınız sagolsun çok üzüldümbelirtileriniz neler peki
Kendini yıpratma nolur bende geçirdim o süreci iyi ol hazır ol en güzel zamanda tekrar gelicek bebeğin eminimMide bulantım devam göğüslerimdeki sızlama aynı hiç bir değişiklik yok sanki gebelik devam ediyor gibi
Benim de kızlarımda bu haftada başlamıştı. Şu an da bulantı evet bar ama kusma yok çok şükürben henuz 6.haftadayım başlamadı bulantılarım.İlk gebeliğimde 6.haftamda başlamıştı koku hassasıyetım var ama oyle aman aman bır bulantım yok daha .
İlk hamileliğimde benim de öyle oldu kurtajla alındı bebeğim beta düşene kadar bir müddet devam ediyor çok geçmiş olsun 2 evladını kaybetmiş biri olarak çok zor bir durum rabbim sabır versin tez zamanda kucağını doldursun rabbimMide bulantım devam göğüslerimdeki sızlama aynı hiç bir değişiklik yok sanki gebelik devam ediyor gibi
8+5 deyim 2 gündür mide bulantılarım azalldı ama herkesde farklı olabilirBenim de 6.haftada bulantım başladı. 8+1 oldum hala devam. Ne kadar daha sürecek acaba. Böyle olup da 8de 9da biten oldu mu hiç kızlar? 12 14.haftalarda rahatlıyorsunuz diyorlar ama bakıyorum ona da çok var daha
Valla benim 11 oldu hala mide bulantılarım siddetle devam . Bayadir kusmuyorum idare ediyorum diye seviniyordum. Bugün yine kustum inan ki yıpratıyor ama naaplim bebeğimiz iyi olsun yeterBenim de 6.haftada bulantım başladı. 8+1 oldum hala devam. Ne kadar daha sürecek acaba. Böyle olup da 8de 9da biten oldu mu hiç kızlar? 12 14.haftalarda rahatlıyorsunuz diyorlar ama bakıyorum ona da çok var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?