2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Canım 10 hafta onun üstüne çıkınca düşük ihtimali gitgide azalıyor 10 haftanın üzerinde %30 demişti bana doktorum. İnşallah bir şey yoktur güzel haberlerini bekliyoruz
Bana da doktorum oyle dedi 12 hafta olunca herseyine bakalim iyice rahatlariz dedi 2 hafya cok onemli dedi besin acisindan dedi bol bol yediklerine dikkat et dedi

Kesinlikle iyi yapmissin nasil bir dusunce sen ver 10 hastadan 9 una care olmus bu ilac iyi yapmissin canim

Hayır muayeneye gittiğimde öğrendim ve benim hala belirtilerim de devam ediyor
Geçmiş olsun canım ben de yaşadım bu durumu. Yaşadığın üzüntüyü anlıyorum. Umarım bundan sonraki sürecin güzel geçer. Küretaj sonrası ilaçlarını düzenli kullan, bol bol dinlen. Rahmin toparlanması için çok önemli

Merhaba canım benim şuan 7+3 oldu doktor tutabilirsin dedi oruç dedi sadece su bol iç dedi bence doktoruna danış bu konuda ilerlemeyi o söyler en sağlıklı şekilde

Çok geçmiş olsun canım bizimde kan uyuşmazlığımiz var doktor banada aynı sekil söyledi tek damla bile kanama olursa direk acile gel dedi senin kanaman kaçıncı haftada oldu

Pinkharleyquinn bolca dinlenin . Benim 12.haftaya kadar kanamam vardı Protestan kullanıp gerekli olmaidkca ayağa kalkmadim. 12.haftada doktorum kanamanın yukarı cekildigini rahatlaman gerektigini söylemişti kızımı kucağıma aldım . Siz dinlenin gerisi nasibinizde varsa oluyor. Kucağınıza almak nasip olsun

Kızlar yarın fetal dna testi icin kan almaya gelecekler. Güney koreye gidiyormus test samsung firmasıymış 14bin fiyat verdiler bu firmadan daha önce yaptiran oldu mu

Son düzenleme:
Benim de 6.haftada bulantım başladı. 8+1 oldum hala devam. Ne kadar daha sürecek acaba. Böyle olup da 8de 9da biten oldu mu hiç kızlar? 12 14.haftalarda rahatlıyorsunuz diyorlar ama bakıyorum ona da çok var daha

Mide bulantım devam göğüslerimdeki sızlama aynı hiç bir değişiklik yok sanki gebelik devam ediyor gibi
İlk hamileliğimde benim de öyle oldu kurtajla alındı bebeğim beta düşene kadar bir müddet devam ediyor çok geçmiş olsun 2 evladını kaybetmiş biri olarak çok zor bir durum rabbim sabır versin tez zamanda kucağını doldursun rabbim

Benim de 6.haftada bulantım başladı. 8+1 oldum hala devam. Ne kadar daha sürecek acaba. Böyle olup da 8de 9da biten oldu mu hiç kızlar? 12 14.haftalarda rahatlıyorsunuz diyorlar ama bakıyorum ona da çok var daha
Valla benim 11 oldu hala mide bulantılarım siddetle devam . Bayadir kusmuyorum idare ediyorum diye seviniyordum. Bugün yine kustum inan ki yıpratıyor ama naaplim bebeğimiz iyi olsun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…