- 28 Ağustos 2021
- 244
- 636
- 53
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #6.081
Bende tam bu gün bunu soruyordum. Karından normal ultrason ve kan verme şeklinde ilerliyormus diye duydum. Fakat kesin bilgi bilen varsa bende öğreneyim hemenKızlar ikili tarama testini vajinal ultrasonla yapma ihtimalleri var mı? Ona göre önlem alayım şimdi geldi aklıma
Dün arkadaşıma denk geldim o dedi ki çocuğun pozisyonu ölçmeye uygun olmayınca vajinal bakıyorlarmışBende tam bu gün bunu soruyordum. Karından normal ultrason ve kan verme şeklinde ilerliyormus diye duydum. Fakat kesin bilgi bilen varsa bende öğreneyim hemen
Dün sordum 400 dolar dedilerFetal DNA testi yaptıranlar, özelde ne kadar bu test kızlar?
Hayırlı olsun . Sağlıkla kucağınıza alın. İki güne hiç takılmayın pek bişey yokmuş zaten büyüdükce arayı kapatırsnizKızlar benim tüp bebekle oldu. 6+4 olması gerekirken 6+2ydi. Şimdi de 8+6 olması gerekirken 8+4. Bu 2 gün önemli bi durum mudur acaba? Yani sizler doğal yolla olduğu için tabi ne zaman yumurtlama oldu döllenme oldu bilemeyeceğiniz için sizde tam günü gününü tutmaması normal. Ama benimkinde de normal mi
Yok kuzum önemli değil onlar benim ilk bebeğim de tüp Bebek ti arada geriden ileriden gitmeler oluyordu onlara çok takılma benceKızlar benim tüp bebekle oldu. 6+4 olması gerekirken 6+2ydi. Şimdi de 8+6 olması gerekirken 8+4. Bu 2 gün önemli bi durum mudur acaba? Yani sizler doğal yolla olduğu için tabi ne zaman yumurtlama oldu döllenme oldu bilemeyeceğiniz için sizde tam günü gününü tutmaması normal. Ama benimkinde de normal mi acaba
Ay herkesin erkek bebeği mi oluyor bana mı öyle geliyorBu yıl erkek yılı olduğunu duymuştum, insanlar da sağda solda konuşuyordu şahit oldum. Ya da erken görünenler mi erkek acaba şaşkınım şu an. Ben de erkek hissediyorum, hayırlısı neyse o olsun tabi Bana hangisi iyi gelecekse ve ben hangisine iyi geleceksem onu nasip etsin Allah. Çünkü başka çocuk düşünmüyorum en en hayırlısı olsun aminnn
Doğuma kadar nasıl bekleyeceksiniz sabrınıza maşallahEki Görüntüle 3404220 Selam kızlar. Kontrolden çıktık biz çok şükür herşey yolundaymışikili test yapıldı sonuçlar 3-4 güne çıkar dedi. Ama ölçümlere göre risk çok çok düşük çıkar hormonlarında anormal bir değer olmadığı sürece dedi. %90 cinsiyeti söyleyebilirim dedi ama biz doğumda öğrenmek istiyoruz ilkinde de öyle yapmıştık bel ağrısı ve kuyruk sokumu ağrısını sordum hamilelikte sıradan şeyler bunlar olabilir de olmayabilir de dedi. Nifty testi için biraz düşünüp ikili test sonuçlarını da alıp fiyatları da öğrenip eşimle ona göre karar vereceğiz. Sma, fragile x ve kistik fibrozu ultrasonla anlayamayız ( kendisi prof. Perinatolog ona rağmen bunu söylüyor. ultrasonla anlaşılır bulguları olmuyormuş) dilerseniz bunlara bakmak için yaptırabilirsiniz dedi. Bizimki tam nub için poz vermiş sanki çok aşırı hareketliydi bizden haberler bu kadar umarım sizlerden de çok güzel haberler vardır
Ben 21bin verdimFetal DNA testi yaptıranlar, özelde ne kadar bu test kızlar?
Kızımda da öyle yapmıştık. Başkasının bebeği olsa meraktan çatlarım ama benim olunca nedense merak etmiyorum doğumda öğrenmek çok heyecanlıydıDoğuma kadar nasıl bekleyeceksiniz sabrınıza maşallah
Erkeğe benziyorEki Görüntüle 3404220 Selam kızlar. Kontrolden çıktık biz çok şükür herşey yolundaymışikili test yapıldı sonuçlar 3-4 güne çıkar dedi. Ama ölçümlere göre risk çok çok düşük çıkar hormonlarında anormal bir değer olmadığı sürece dedi. %90 cinsiyeti söyleyebilirim dedi ama biz doğumda öğrenmek istiyoruz ilkinde de öyle yapmıştık bel ağrısı ve kuyruk sokumu ağrısını sordum hamilelikte sıradan şeyler bunlar olabilir de olmayabilir de dedi. Nifty testi için biraz düşünüp ikili test sonuçlarını da alıp fiyatları da öğrenip eşimle ona göre karar vereceğiz. Sma, fragile x ve kistik fibrozu ultrasonla anlayamayız ( kendisi prof. Perinatolog ona rağmen bunu söylüyor. ultrasonla anlaşılır bulguları olmuyormuş) dilerseniz bunlara bakmak için yaptırabilirsiniz dedi. Bizimki tam nub için poz vermiş sanki çok aşırı hareketliydi bizden haberler bu kadar umarım sizlerden de çok güzel haberler vardır
Ben doktoru o kadar taciz ettim o kadar zorladım ki söylemek zorunda kaldıKızımda da öyle yapmıştık. Başkasının bebeği olsa meraktan çatlarım ama benim olunca nedense merak etmiyorum doğumda öğrenmek çok heyecanlıydıeskiden beri hep bir kızım olsun isterdim sonra iki kız bebek kaybettim belki onun da etkisi var bu psikolojide. Şükürler olsun Allah 3. De nasip etti Tek merak ettiğim şey kalbi atıyor mu herşey yolunda mı
Lütfen tablodaki tüm bilgileri girip tekrar etiketleyiniz.
İnşallah canım çok teşekkür ederimHayırlı olsun . Sağlıkla kucağınıza alın. İki güne hiç takılmayın pek bişey yokmuş zaten büyüdükce arayı kapatırsniz
A öyle mi bazen geriden bazen ileride olabiliyor yani. Tşk ederim çok sağ ol canımYok kuzum önemli değil onlar benim ilk bebeğim de tüp Bebek ti arada geriden ileriden gitmeler oluyordu onlara çok takılma bencehayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Yaş 31 , İstanbul, sat : 5 Ocak kalp ve kese atışı ; 7+1 cinsiyet tahminim kızLütfen tablodaki tüm bilgileri girip tekrar etiketleyiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?