2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar ikili tarama testini vajinal ultrasonla yapma ihtimalleri var mı? Ona göre önlem alayım şimdi geldi aklıma
Bende tam bu gün bunu soruyordum. Karından normal ultrason ve kan verme şeklinde ilerliyormus diye duydum. Fakat kesin bilgi bilen varsa bende öğreneyim hemen

Bende tam bu gün bunu soruyordum. Karından normal ultrason ve kan verme şeklinde ilerliyormus diye duydum. Fakat kesin bilgi bilen varsa bende öğreneyim hemen
Dün arkadaşıma denk geldim o dedi ki çocuğun pozisyonu ölçmeye uygun olmayınca vajinal bakıyorlarmış yine de temkinli olmakta fayda var sanırım

Hayırlı olsun . Sağlıkla kucağınıza alın. İki güne hiç takılmayın pek bişey yokmuş zaten büyüdükce arayı kapatırsniz

Ay herkesin erkek bebeği mi oluyor bana mı öyle geliyor Bu yıl erkek yılı olduğunu duymuştum, insanlar da sağda solda konuşuyordu şahit oldum. Ya da erken görünenler mi erkek acaba şaşkınım şu an. Ben de erkek hissediyorum, hayırlısı neyse o olsun tabi Bana hangisi iyi gelecekse ve ben hangisine iyi geleceksem onu nasip etsin Allah. Çünkü başka çocuk düşünmüyorum en en hayırlısı olsun aminnn

Yok kuzum önemli değil onlar benim ilk bebeğim de tüp Bebek ti arada geriden ileriden gitmeler oluyordu onlara çok takılma bence hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Gönlündeki ne ise o olsun bende çok istiyordum rabbim inşallah devamını getirir bu güzel haberin değişmez.en önemlisi sağlıklı sıhhatli olması.

Selam kızlar. Kontrolden çıktık biz çok şükür herşey yolundaymış ikili test yapıldı sonuçlar 3-4 güne çıkar dedi. Ama ölçümlere göre risk çok çok düşük çıkar hormonlarında anormal bir değer olmadığı sürece dedi. %90 cinsiyeti söyleyebilirim dedi ama biz doğumda öğrenmek istiyoruz ilkinde de öyle yapmıştık bel ağrısı ve kuyruk sokumu ağrısını sordum hamilelikte sıradan şeyler bunlar olabilir de olmayabilir de dedi. Nifty testi için biraz düşünüp ikili test sonuçlarını da alıp fiyatları da öğrenip eşimle ona göre karar vereceğiz. Sma, fragile x ve kistik fibrozu ultrasonla anlayamayız ( kendisi prof. Perinatolog ona rağmen bunu söylüyor. ultrasonla anlaşılır bulguları olmuyormuş) dilerseniz bunlara bakmak için yaptırabilirsiniz dedi. Bizimki tam nub için poz vermiş sanki çok aşırı hareketliydi bizden haberler bu kadar umarım sizlerden de çok güzel haberler vardır

Eklentiler

• IMG_1987.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 114
Doğuma kadar nasıl bekleyeceksiniz sabrınıza maşallah

Doğuma kadar nasıl bekleyeceksiniz sabrınıza maşallah
Kızımda da öyle yapmıştık. Başkasının bebeği olsa meraktan çatlarım ama benim olunca nedense merak etmiyorum doğumda öğrenmek çok heyecanlıydı eskiden beri hep bir kızım olsun isterdim sonra iki kız bebek kaybettim belki onun da etkisi var bu psikolojide. Şükürler olsun Allah 3. De nasip etti Tek merak ettiğim şey kalbi atıyor mu herşey yolunda mı

Erkeğe benziyor sağlıkla gelsin inşallah

Ben doktoru o kadar taciz ettim o kadar zorladım ki söylemek zorunda kaldı merakım gidince sakinleştim helal olsun bana çok zor geliyor siz ilkinde de yapmışsınız sağlıcakla kucağınıza alın inşallah

Kızlar, az önce tansiyonumu ölçtürdüm 12-7 çıktı, yüksek mi acaba? Dr üst sınıra yakın olduğunu söyleyip bir yere yönlendirdi, şu an bekliyorum eğer yüksekse bir haftadır böyleydim ve bebeğe bir şey olmuş mudur acaba o kadar merak ediyorum ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…