2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Benim geçen gün 11-7 çıkmıştı normal dediler.

12/8 ideal aslında ama, mesela ben 9/5le falan yaşıyorum normalde 14/11le acillik olmuştum. Bünyenize göre mi çok acaba?
Tansiyonum normalde düşüktür, sizinki gibi.. dr da öyle deyince endişelendim. Bünyeme göre çok olabilir belki dediğiniz gibi, bebeğe bir şey olmuş mudur acaba yaa

Yaas erkek mi sen gordu mu anladin mi peki erkekler grupta cogalmaya basladi cok sevindim canim benim
Erkek dedi ama ispatlayacak hiçbir sey görmedim iyice de baktım ama yarın ikili tarama var orda sorucam banada göstersin bakayım neye göre erkek dedi kanıt istiyorum

Bebeğim iyi mi stresi var gün içinde evet, salı günü kontrolüm ve şimdi iyice stres olurum. Haklısınız, Allah bebeklerimizi korusun... teşekkür ederim mesajınız için
Yoktan var eden bize emanet eden Allah , o yüzden tedbir bizden takdir yüce Allahtan buna inanınca çok rahat geçiyor gerçekten hiç kendimize zehir etmeye gerek yok, geçmiş olsun güzel haberlere inşallah

Masallah 3 uncu erkek masallah erkek senesi herhalde bu sene olacak bende doktoruma 4 gun erken rica etsem acaba kabul edermi 2 li testi yapmaya

2 gunden bisey olmaz kusum gelsiimi herseyi iyi olsun onemli olan o

Masallah kac haftalikken yapti cok guzel resimde baya buyuk benimde doktor perinatolog benimkide aynisi dedi hoslanmadigim sonuclar olursa hemen fetal dna yaptiririz dedi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…