- 15 Ocak 2024
- 42
- 40
- 8
- 36
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #6.101
Benim geçen gün 11-7 çıkmıştı normal dediler.Kızlar, az önce tansiyonumu ölçtürdüm 12-7 çıktı, yüksek mi acaba? Dr üst sınıra yakın olduğunu söyleyip bir yere yönlendirdi, şu an bekliyorumeğer yüksekse bir haftadır böyleydim ve bebeğe bir şey olmuş mudur acaba o kadar merak ediyorum ki...
Hımm, bana niye öyle dedi acaba dr? Ama benimki 12-7Benim geçen gün 11-7 çıkmıştı normal dediler.
12/8 ideal aslında ama, mesela ben 9/5le falan yaşıyorum normalde 14/11le acillik olmuştum. Bünyenize göre mi çok acaba?Hımm, bana niye öyle dedi acaba dr? Ama benimki 12-7
Yaas erkek mi sen gordu mu anladin mi peki erkekler grupta cogalmaya basladi cok sevindim canim benimEki Görüntüle 3403912 bende dün gittim karnım ağrıyor diye, bana da erkek dedi ama aşırı ısrar ettim anca öyle
EkledimYaş 31 , İstanbul, sat : 5 Ocak kalp ve kese atışı ; 7+1 cinsiyet tahminim kıztahmini doğum 11 Ekim
Tansiyonum normalde düşüktür, sizinki gibi.. dr da öyle deyince endişelendim. Bünyeme göre çok olabilir belki dediğiniz gibi, bebeğe bir şey olmuş mudur acaba yaa12/8 ideal aslında ama, mesela ben 9/5le falan yaşıyorum normalde 14/11le acillik olmuştum. Bünyenize göre mi çok acaba?
Erkek dedi ama ispatlayacak hiçbir sey görmedim iyice de baktım amaYaas erkek mi sen gordu mu anladin mi peki erkekler grupta cogalmaya basladi cok sevindim canim benim
Stress tansiyonu çıkaran en önemli şey bence iyisini düşünTansiyonum normalde düşüktür, sizinki gibi.. dr da öyle deyince endişelendim. Bünyeme göre çok olabilir belki dediğiniz gibi, bebeğe bir şey olmuş mudur acaba yaa
Bebeğim iyi mi stresi var gün içinde evet, salı günü kontrolüm ve şimdi iyice stres olurum. Haklısınız, Allah bebeklerimizi korusun...Stress tansiyonu çıkaran en önemli şey bence iyisini düşünonlar melek korunuyorlar
Yoktan var eden bize emanet eden Allah , o yüzden tedbir bizden takdir yüce Allahtan buna inanınca çok rahat geçiyor gerçekten hiç kendimize zehir etmeye gerek yok, geçmiş olsun güzel haberlere inşallahBebeğim iyi mi stresi var gün içinde evet, salı günü kontrolüm ve şimdi iyice stres olurum. Haklısınız, Allah bebeklerimizi korusun...teşekkür ederim mesajınız için
AmiinnErkeğe benziyorsağlıkla gelsin inşallah
Amiin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımızaBen doktoru o kadar taciz ettim o kadar zorladım ki söylemek zorunda kaldımerakım gidince sakinleştim helal olsun bana çok zor geliyor siz ilkinde de yapmışsınız sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Masallah 3 uncu erkek masallah erkek senesi herhalde bu sene olacak bende doktoruma 4 gun erken rica etsem acaba kabul edermi 2 li testi yapmayaMerhaba arkadaşlar yazinizi okuyorum ancak pek yazma fırsatım olmuyor hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza bebeklerimiziBizim cinsiyetimiz belli oldu bir hafta önden giden haftamız var normalde 10+5 ancak 11+5 görünüyor.Cinsiyetimiz erkek bende gördüm ancak iki hafta sonra netlestirelim şuan görsekte dedi 3 de yeniden gorucem inşallah bebegimi
2 gunden bisey olmaz kusum gelsiimi herseyi iyi olsun onemli olan oKızlar benim tüp bebekle oldu. 6+4 olması gerekirken 6+2ydi. Şimdi de 8+6 olması gerekirken 8+4. Bu 2 gün önemli bi durum mudur acaba? Yani sizler doğal yolla olduğu için tabi ne zaman yumurtlama oldu döllenme oldu bilemeyeceğiniz için sizde tam günü gününü tutmaması normal. Ama benimkinde de normal mi acaba
Nezaman cagirdi canim seni?Kızlar ikili tarama testini vajinal ultrasonla yapma ihtimalleri var mı? Ona göre önlem alayım şimdi geldi aklıma
Vajina cok buyuk duruyor bebek benim ilk doktor hep vajinadan bakti sonra doktor degistirdim oda ustten bakiyor onda daha kucukYoook maalesef hesap makinesinden hallicevajinalde güzel gösteriyor ama oda artık sanırım olmaz büyüdü bebek diye
Masallah kac haftalikken yapti cok guzel resimde baya buyuk benimde doktor perinatolog benimkide aynisi dedi hoslanmadigim sonuclar olursa hemen fetal dna yaptiririz dedi canimEki Görüntüle 3404220 Selam kızlar. Kontrolden çıktık biz çok şükür herşey yolundaymışikili test yapıldı sonuçlar 3-4 güne çıkar dedi. Ama ölçümlere göre risk çok çok düşük çıkar hormonlarında anormal bir değer olmadığı sürece dedi. %90 cinsiyeti söyleyebilirim dedi ama biz doğumda öğrenmek istiyoruz ilkinde de öyle yapmıştık bel ağrısı ve kuyruk sokumu ağrısını sordum hamilelikte sıradan şeyler bunlar olabilir de olmayabilir de dedi. Nifty testi için biraz düşünüp ikili test sonuçlarını da alıp fiyatları da öğrenip eşimle ona göre karar vereceğiz. Sma, fragile x ve kistik fibrozu ultrasonla anlayamayız ( kendisi prof. Perinatolog ona rağmen bunu söylüyor. ultrasonla anlaşılır bulguları olmuyormuş) dilerseniz bunlara bakmak için yaptırabilirsiniz dedi. Bizimki tam nub için poz vermiş sanki çok aşırı hareketliydi bizden haberler bu kadar umarım sizlerden de çok güzel haberler vardır
2 Li tarama yapacak demi seni canim ay cok heyecanli yaaaa masallah seninki baya onde grupta en buyuk haftalik kac acabs12+3 yarın gidiyorum
Evet bize de atErkek dedi ama ispatlayacak hiçbir sey görmedim iyice de baktım amayarın ikili tarama var orda sorucam banada göstersin bakayım neye göre erkek dedi kanıt istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?