2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar 10. haftadayım doktorum hiç takviye vermedi ama zayıf biriyim iştah açılması için vitamin istiyorum aranızda var mı 3 ay önceden d vitamini multivitamin kullanan

Kızlar 10. haftadayım doktorum hiç takviye vermedi ama zayıf biriyim iştah açılması için vitamin istiyorum aranızda var mı 3 ay önceden d vitamini multivitamin kullanan
Ben hamile kalmadan 1 ay önce doktorun tavsiyesiyle multivitamin folik asit hepsini içeren bi takviye kullanmıştım hamilelikten sonra da vifolice başlattı devam ediyorum ona 8+6yım

Bende de aynısı oluyor bugün doktor kontrolüm var soracağım. 11+4 olduk biz de kalbim pır pır. Çok korkuyorum kötü birşey duymaktan. En son 9 da görmüştüm

Regenesis içmiştim önceki gebeliğim de cok memnundum tavsiye edebilirim içeriği güzel

Aynı şey için dün doktora gittim bu haftalarda normal dedi 2 haftayı geçerse ve kanama olursa gel yoksa evde geçer dedi, bende ek olarak idrarda enfeksiyon da çıktı. Panik yapmayın stress daha kötü etkiliyor

Eğer cuma söylerse ilk senin öğrenicez hadi inşallah

4 nisanda 11+6 oluyor canım yani 12 diyelim. 10 gün içinde ne kontrolleri oluyor? Benim geç yumurtlama olmuştu bugün 9+4 uz mesela sata bakarsak tam 10 haftalık olmam lazim
Canımm şimdi mesela gittin ya özel para verdik 10 gün içinde bi daha gidince ücretsiz muayene oluyorsun sen teklif etmesende onlar o 10 gün içinde bir daha kontrol amaçlı çağırıyor yani bana öyle dedi erdinç sekreteri benim de sata göre pazartesi 9+4 dü ama hesaplama yapıyor ya ona göre 10 haftalık yazdırdı. Bnm de önden gidiyor nedense . Senin bnce o 4 Nisan 2li tarama yapar bence cinsiyet tahmini de yapar sende şimdi iki meyveden de var gene de heyecan var mı

Ben tüp bebekle hamile kaldım. Daha transfer öncesi hatta yumurta toplamadan başladım vitamine, hala da kullanıyorum bırak demedi.
Omegrav ve vitalea alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…