2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ozaman sevindim gonlunden bisey gecmiyorsa bende hep hayirlisini diliyorum acikcasi evladin hayirlisi onemli insallah hepimize oule evlat diliyorum

Yarin yaz bize mutlaka herseyi cok korkuyorum ben yapacak bisey yok ,Yaa bende doktoruma desem 12+2 de yaparmi benide 2 li taramayi 12+6 da cagirdi annemler gormek istiyor memlekete gidecekler 5 ay yoklar goruyum diyor kizar mi doktorum acaba
Ben hem özele hem üniversite hastanesine gidiyorum orda doktor kendi dedi 21ine al diye hiç öyle kaç günlük falan diye bakmadı öyle denk geldi bence

Kızlar biz de 10+1 olduk.
Arefe günü doktora gideyim diyorum.13 haftalık oluyoruz. Hem ense kalınlığına bakılır hem cinsiyet tahmini oğlum da hemen göstermişti 9 haftalıkken. Bakalım bu ne çıkacak

Masallah kac haftalikken yapti cok guzel resimde baya buyuk benimde doktor perinatolog benimkide aynisi dedi hoslanmadigim sonuclar olursa hemen fetal dna yaptiririz dedi canim
Bizim bugün 11+4 bitti ultrasona göre 11+5. Bugün yaptı ikiliyi. Sen düşünüyor musun nifty canım?

Canm normal bu değer korkma bnm 12-8 çıktı ona rağmen normal dediler üstüne çıkarsa takip et

Ayyy umarım beni bulmaz erkek bebek senesi Benim ikisi ikiz üç oğlum var. Hayırlısıyla şimdi kızım olur inşallah

Ayyy umarım beni bulmaz erkek bebek senesi Benim ikisi ikiz üç oğlum var. Hayırlısıyla şimdi kızım olur inşallah

Ben de öncelikle hayırlı bir evlat olmasını diliyorum Rabbimden ama kızım olmasını çok isterim. Hatta inadına pembe şeyler giyiyorum falan ama erkek olacak gibi hissediyorum bana daha çok var yaa. Daha yarın 8+0 olacağız

Dr yanlış söylemiş, 14-7 dediler aonra tekrar ölçtürdüm 15-14 çıktı, kardiyolojiye yönlendirdiler
Korkma canm tansiyon ilacı verirler hiç bir zararı da olmaz dikkat edersen hicbisey olmaz.oncesindede tansiyon problemin var mıydı doktora sor istersen gebelikten dolayı mı oluşmuş diye gebelikten dolayı çıkmışsa doğumdan bı müddet sonra normale döner

Vajina cok buyuk duruyor bebek benim ilk doktor hep vajinadan bakti sonra doktor degistirdim oda ustten bakiyor onda daha kucuk
Evet bende vajinal muaneyi daha cok seviyorum daha belli büyük gözüküyor ya hosuma gidiyor bana mecbur hep vajinal baktılar kistlere de bakmak için bu sefer nasıl olacak bilmiyorum heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…