2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar 10. haftadayım doktorum hiç takviye vermedi ama zayıf biriyim iştah açılması için vitamin istiyorum aranızda var mı 3 ay önceden d vitamini multivitamin kullanan
Ben de tüp bebekle gebeyiim. 12+2'deyiz. Gebelik öncesinden beri Gevitamax kullanıyorum. İçeriği bayağı zengin. Bu bitince normal folik asite geçeceğiz dedi doktor. O zaman bir de ekstra magnezyum demir ve devit damla verecekmiiş. Multivitaminden mi gebelikten mi bilmiyorum, ben de zayıfım ama iştahım fena. Bende bulantı da çok çok hafif oldu o yüzden yedim de yedim.

He anladım canım evet benimde öyleydi bir hafta muayene 1 hafta sonra kontrol oldu hep ama ilk defa 3 hafta sonraya attı sanırım taramaya denk geliyor. Ay iki meyvem olsada ben yine heyecanlıyım cinsiyet için sanki ilk defaymis gibi ya paket aldınız mı siz canım?

Almadım canım bana fazla geldi bi de ben normal yaptım ilkini şimdi belki ebe bulursam iyi eğitim araştırmaya giderim belli de olmaz napıcağım şerifeye giderim ya da bir de onların eklediği testleri hep yaptırmayan ben ekle çıkar varmı konuşmaya gitmedim gerçi ama yok gibi sanki standart demişler ..
Cinsiyette içine doğan var mı az çok diğer çocuklara nazaran ultrason resimleriyle benzeyen falan

Banada fazla geldi canım çok abartmışlar Aralık fiyatıyla arasında neredeyse 20 bin fark var, bende konuşmadım ama benim ikiside sezaryen olduğu için ben bundan devam ederim Allah nasip ederse normal olsaydı bende dediğin gibi yapardım ya bence %90 erkek çünkü oğluma hamileligimdeki ilk ultrason fotoğraflarıyla aynıii duruş yerleri bile aynı sen ne hissediyorsun 2 numaranı

Ya hamilelik serüvenim farklı geçtiği için erkek olabilir diyorum ama belli de olmaz tabi ne bilim heyecan var baya bende de

Merhaba arkadaşlar yazinizi okuyorum ancak pek yazma fırsatım olmuyor hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza bebeklerimizi Bizim cinsiyetimiz belli oldu bir hafta önden giden haftamız var normalde 10+5 ancak 11+5 görünüyor.Cinsiyetimiz erkek bende gördüm ancak iki hafta sonra netlestirelim şuan görsekte dedi 3 de yeniden gorucem inşallah bebegimi

Kızlar benim tüp bebekle oldu. 6+4 olması gerekirken 6+2ydi. Şimdi de 8+6 olması gerekirken 8+4. Bu 2 gün önemli bi durum mudur acaba? Yani sizler doğal yolla olduğu için tabi ne zaman yumurtlama oldu döllenme oldu bilemeyeceğiniz için sizde tam günü gününü tutmaması normal. Ama benimkinde de normal mi acaba

Aynı şey için dün doktora gittim bu haftalarda normal dedi 2 haftayı geçerse ve kanama olursa gel yoksa evde geçer dedi, bende ek olarak idrarda enfeksiyon da çıktı. Panik yapmayın stress daha kötü etkiliyor
Allah razı olsun içimi nasıl rahatlattın mübarek günde Allah ne muradın varsa versin panik korku yok neden bilmiyorum son muanede büyümüş gördükten sonra içime bi huzur geldi stres yapmıyorum artık çok şükür

Bende de aynısı oluyor bugün doktor kontrolüm var soracağım. 11+4 olduk biz de kalbim pır pır. Çok korkuyorum kötü birşey duymaktan. En son 9 da görmüştüm
Bende 10+5 de gördüm canım en son şimdi 12 hafta bitti haftaya gideceğim doktora heyecanlıyım düşündükçe kalbimde sanki kelebekler kanat çırpıyor nasıl geçti kontrolün nasılmış bebegin

11+5 te mü erkek dedi görünüyor mı çıkıntı net var mı resmi ya önden gidenler acaba erkek mi olur ki

11+5 te mü erkek dedi görünüyor mı çıkıntı net var mı resmi ya önden gidenler acaba erkek mi olur ki
Evet canım çıkıntı var resimde verdi tabi iki hafta sonra netlestirelim dedi ama belli dedi doktor yine de bakarız dedj.önden giden kız da duydum ama hamileliğim arasında farklardan biraz hissediyordum.kizimda çok kustum hastanelik oluyordum bunda sadece bulantı halsizlik.buaradavgecen hafta bacak arası boştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…