2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin oğlunuz. Çok heyecanlı yahu

Masallah guzel haberler hep boyle olsun gec dollenmedir canim gelisimi kalbi yerinde olsun yeter insallah saglikli sekilde hepimiz aliriz kucagimiza yavrularimizi bin bir korku

Günaydın kızlar. Dün gece başlayan hafif kahve lekelenmem bardaktan boşalırcasına kana dönüştü. Muyane bekliyorum şimdi. 11 haftamdayım. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Ay canim benim guzel haberlerini ver bize her kanamada kotu anlama gelmiyor buradaki yasayan arkadaslarimdan okudugum gonlunu ferah tut ayni haftadayiz seninle insallah guzel haberlerini verirsin yaz mutlaka dualarimiz seninle

kızlar selam

Midem bulanmasın diye sürekli tuzlu bişeler yiyorum. 1 kilo almışım şimdiden

Sizlerin de kilosu arttı mı?
aşko benim artık rahim genişlemesi mi, direk kilo mu, gaz mı bilmiyorum öyle bir göbeğim var ki sanki 4 aylık. 2 kilo almışım toplamda ama daha fazla görünüyor. o ikinin de en az biri ödemdir cidden.

8+6 yım. midem kötu yıyemıyorum. aslında canım yemek ıstıyor ama mıdem almıyor. her saat bası bır lokma yıyordum.
ama 4 gundur o da ıse yaramıyor. cıkartıyorum.
gun sayıyorum gecsın dıye resmen surunuyorum.
Allahtan ramazan dolayısıyla sureklı evden calısıyorum. ıse gıtseydım daha kotuydu benım ıcın.

Sanırım caresı yok. beklıyecegız gecsın dıye.

Günaydın kızlar. Dün gece başlayan hafif kahve lekelenmem bardaktan boşalırcasına kana dönüştü. Muyane bekliyorum şimdi. 11 haftamdayım. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
İnşallah basit bir kanamadır bebeğin sağlıkla gelsin inşallah

Merhaba arkadaşlar 11.haftadayım bu üç gündür aralıksız kusuyorum bugün 5. Oldu ne yesem midemde kalmıyor bu kadarı normal mi doktora danışmam gerekiyor mu
Hastaneye gidin serum takarlar. Sıvı almanız gerekiyor çünkü. Bulantı hapı da yazarlar eğer kullanmıyorsanız.

aşko benim artık rahim genişlemesi mi, direk kilo mu, gaz mı bilmiyorum öyle bir göbeğim var ki sanki 4 aylık. 2 kilo almışım toplamda ama daha fazla görünüyor. o ikinin de en az biri ödemdir cidden.
Mesela göğüslerim 1 kilo almıştır bence ve cidden aç kalınca midem bulanıyor tıka basa tok olmam lazım

Aiyy ben de iki kızımda da böyleydim. Ama daha erken haftalardayım. Yavaştan vuruyor mide bulantısı. Çok su kaybettiğinizi düşünüyorsanız serum alın. Prilam vermişti benim doktorum henüz onu kullanacak kadar bulanmıyorum. Size bir şey vermedi mi?

ben de kızımda aynı boyleydım 13-14 haftaya kadar surmustu sonra azalmıstı.
ya verdıde arastırdım bıraz. bulantıyı gecırmıyormus. kusmayı engellıyormus.
yata kalka ıdare edıyorum dıye kullanmadım. ılk gebelıkte drum cunku onermemıstı. hamılesın bulanacak demıstı.

normalde en az 2 lıtre 3 lt su ıcerım. su an. mınık mınık agzımı ıslatıyorum. su cok fena kana kana ıcesım var aslında
serumluk olmadım henuz Daha kötu olmayız ınsallah

Merhabalar herkese, ben 1-2 kilo vermişim görünüyor ama kıyafetlerim de olmamaya başladı kendimi çok şiş hissediyorum anlamadım nasıl oluyor (10+3)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…