2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Merhaba arkadaşlar 11.haftadayım bu üç gündür aralıksız kusuyorum bugün 5. Oldu ne yesem midemde kalmıyor bu kadarı normal mi doktora danışmam gerekiyor mu
Canım benim doktorum günde 1 kere sorun olmaz artıyorsa vücutta sıvı kalmaz serum takviyesi için hastaneye yatman lazım demişti benim günde 1 i geçmiyor bende 11+4 um hemen hemen her gün bi kere küsüyorum bende ilaçlara rağmen . Senin nasıl

Geçeceğini bilmek iyi hissettiriyor. Birde ben artık batma hissetmiyorun ilk zamanlarki gibi karnımda. Bulantı sanki bebeğimden bi işaret gibi o sebeple bulanıyorum diye bazen seviniyorum

Ay bende kilo aldım ya tartıya çıkmaya korkuyorum göğüslerim kocaman oldu ve popom büyüdü gibi hissediyorum zaten kot pantolonların fermuarı kapanmıyor
Ya ben normal giyiyorum çok güzel aa oldu diyorum. Sonra oturunca allahım ölcem sanki nasıl sıkmak e bebelere zarar olur, kan akışı yavaşlar diye giyemiyorum.

Ben de fitness antrenoruyum suan spor yapmayinca vucut cidden salıyor

Merhabalar herkese, ben 1-2 kilo vermişim görünüyor ama kıyafetlerim de olmamaya başladı kendimi çok şiş hissediyorum anlamadım nasıl oluyor (10+3)
Gebelikte vücudumuzdaki yağlar tekrar dağılıyor. Spora başlayınca toparlayacağız. Ben de yumuş yumuşum sanki. Ama baya kaslı biriyim normalde :)

12. Haftada adet sancisi gibi sanci normal midir. Dün aksam yatarken oldu kasiklarim sancidi biraz sanki regl olacakmisim gibi sonra gecti şükür

Ben de spor antrenörüyüm. Doktor 3 hafta daha tempolu yürümen bile yasak dedi. Bekleyelim biraz daha :)
Ayy ne güzell. Benim de evimde bir odam spor odasi gelip gecip dumbellara bakip ic cekiyorum spin bisikletim de var doktora soracagim cok tempolu olmadan bisiklet surebilir miyim diye

Ayy ne güzell. Benim de evimde bir odam spor odasi gelip gecip dumbellara bakip ic cekiyorum spin bisikletim de var doktora soracagim cok tempolu olmadan bisiklet surebilir miyim diye
Off ben bile çok özledim sizi düşünenedim instagramsa halter kaldıran hamile kadınlar çıkıyo arada sinir oluyorum ahhshs

Mesela göğüslerim 1 kilo almıştır bence ve cidden aç kalınca midem bulanıyor tıka basa tok olmam lazım
Ay benim goguslerimde cok buyudu yaaa ama hep vucuduma gore buyuktur ve hep cocugum olsun kestirecegim diye diye 37 oldumAllah tan uzun boyluyum zayifim guzel duruyor bu yasa kadar geldim ay Allah im hayirli evlat versim Allah in gucune gitmesin kucultcegim

Merhabalar herkese, ben 1-2 kilo vermişim görünüyor ama kıyafetlerim de olmamaya başladı kendimi çok şiş hissediyorum anlamadım nasıl oluyor (10+3)
Salı günü doktor bana dedi ki sana kac haftalık demiştik dedim 12 dediniz bu göbek ne o zaman dedi 5.5 kilo vermişim ama kocaman bir göbek var ve cok aşağıda doğuma yakın iner ya sanki öyle doktor bile şaşırdı iç karnın yok sanırım dedi kocamın esofman altlarını giyiyorum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…