- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #6.181
Canım benim doktorum günde 1 kere sorun olmaz artıyorsa vücutta sıvı kalmaz serum takviyesi için hastaneye yatman lazım demişti benim günde 1 i geçmiyor bende 11+4 um hemen hemen her gün bi kere küsüyorum bende ilaçlara rağmen . Senin nasılMerhaba arkadaşlar 11.haftadayım bu üç gündür aralıksız kusuyorum bugün 5. Oldu ne yesem midemde kalmıyor bu kadarı normal mi doktora danışmam gerekiyor mu
Canım korkma stres yapma. Çıkınca haber Vet lütfenGünaydın kızlar. Dün gece başlayan hafif kahve lekelenmem bardaktan boşalırcasına kana dönüştü. Muyane bekliyorum şimdi. 11 haftamdayım. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Beni de bilmeyen kilo aldım diye düşünmez ama kot pantolon falan giyemiyorum rahatsız ediyo karın kısımları, göbüşten ötürüValla ben kilo almamis gorunuyorum ama vucudum yaglandı hissediyorum ve kalcam buyudu
12 den sonra başlayabiliriz spora tekrar az kaldı dayanalımBeni de bilmeyen kilo aldım diye düşünmez ama kot pantolon falan giyemiyorum rahatsız ediyo karın kısımları, göbüşten ötürüsporu bırakmak zorunda kaldığım için ben de yumuşacık oldum gibi
Geçeceğini bilmek iyi hissettiriyor. Birde ben artık batma hissetmiyorun ilk zamanlarki gibi karnımda. Bulantı sanki bebeğimden bi işaret gibi o sebeple bulanıyorum diye bazen seviniyorumben de kızımda aynı boyleydım 13-14 haftaya kadar surmustu sonra azalmıstı.
ya verdıde arastırdım bıraz. bulantıyı gecırmıyormus. kusmayı engellıyormus.
yata kalka ıdare edıyorum dıye kullanmadım. ılk gebelıkte drum cunku onermemıstı. hamılesın bulanacak demıstı.
normalde en az 2 lıtre 3 lt su ıcerım. su an. mınık mınık agzımı ıslatıyorum. su cok fenakana kana ıcesım var aslında
serumluk olmadım henuz Daha kötu olmayız ınsallah
Evet onu bekliyorum ben de12 den sonra başlayabiliriz spora tekrar az kaldı dayanalım
Ya ben normal giyiyorum çok güzel aa oldu diyorum. Sonra oturunca allahım ölcem sanki nasıl sıkmakAy bende kilo aldım ya tartıya çıkmaya korkuyorumgöğüslerim kocaman oldu ve popom büyüdü gibi hissediyorum zaten kot pantolonların fermuarı kapanmıyor
Ben de fitness antrenoruyum suan spor yapmayinca vucut cidden salıyorBeni de bilmeyen kilo aldım diye düşünmez ama kot pantolon falan giyemiyorum rahatsız ediyo karın kısımları, göbüşten ötürüsporu bırakmak zorunda kaldığım için ben de yumuşacık oldum gibi
Gebelikte vücudumuzdaki yağlar tekrar dağılıyor. Spora başlayınca toparlayacağız. Ben de yumuş yumuşum sanki. Ama baya kaslı biriyim normalde :)Merhabalar herkese, ben 1-2 kilo vermişim görünüyor ama kıyafetlerim de olmamaya başladı kendimi çok şiş hissediyorum anlamadım nasıl oluyor(10+3)
Ben de spor antrenörüyüm. Doktor 3 hafta daha tempolu yürümen bile yasak dedi. Bekleyelim biraz daha :)Ben de fitness antrenoruyum suan spor yapmayinca vucut cidden salıyor
Kıyafetlerim oluyor benim ama göbüşümü çok sıkınca midem bulanıyorYa ben normal giyiyorum çok güzel aa oldu diyorum. Sonra oturunca allahım ölcem sanki nasıl sıkmake bebelere zarar olur, kan akışı yavaşlar diye giyemiyorum.
Ayy ne güzell. Benim de evimde bir odam spor odasi gelip gecip dumbellara bakip ic cekiyorumBen de spor antrenörüyüm. Doktor 3 hafta daha tempolu yürümen bile yasak dedi. Bekleyelim biraz daha :)
Doktorum bana hic oyle bir sey soylemedi ben gecen hafta 2 kere tempolu yurudumBen de spor antrenörüyüm. Doktor 3 hafta daha tempolu yürümen bile yasak dedi. Bekleyelim biraz daha :)
Off ben bile çok özledim sizi düşünenedimAyy ne güzell. Benim de evimde bir odam spor odasi gelip gecip dumbellara bakip ic cekiyorumspin bisikletim de var doktora soracagim cok tempolu olmadan bisiklet surebilir miyim diye
Ay benim goguslerimde cok buyudu yaaa ama hep vucuduma gore buyuktur ve hep cocugum olsun kestirecegim diye diye 37 oldumMesela göğüslerim 1 kilo almıştır benceve cidden aç kalınca midem bulanıyor tıka basa tok olmam lazım
Ay evett ağırlık ile antrenman yapan hamileleri goruyorum ben de. ben asla cesaret edemem vallaOff ben bile çok özledim sizi düşünenediminstagramsa halter kaldıran hamile kadınlar çıkıyo arada sinir oluyorum ahhshs
Aaa wow ne guzel kizlar bende pilatese istiyorum nezaman baslayayim spor hocalarimiz var soralimBen de spor antrenörüyüm. Doktor 3 hafta daha tempolu yürümen bile yasak dedi. Bekleyelim biraz daha :)
Salı günü doktor bana dedi ki sana kac haftalık demiştik dedim 12 dediniz bu göbek ne o zaman dediMerhabalar herkese, ben 1-2 kilo vermişim görünüyor ama kıyafetlerim de olmamaya başladı kendimi çok şiş hissediyorum anlamadım nasıl oluyor(10+3)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?