2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
12. Haftada adet sancisi gibi sanci normal midir. Dün aksam yatarken oldu kasiklarim sancidi biraz sanki regl olacakmisim gibi sonra gecti şükür
Aynı o ağrı için tam 12.haftamda doktora gittim, kanama eşlik etmediği sürece korkma dedi, bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı hatta o yapmış. Yakın zamanda kontrol varsa idrar testi verebilirsin

Merhaba kızlar, hiç burnu kanayan var mı? Benim 2 3 gün arayla kanıyor bu 4. Oldu. Tansiyonum mu yükseliyor acaba?

Günaydın kızlar. Dün gece başlayan hafif kahve lekelenmem bardaktan boşalırcasına kana dönüştü. Muyane bekliyorum şimdi. 11 haftamdayım. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Merhaba doktorla gorustunuzmu durumunuz nedir dualarim sizinle

Ya ben normal giyiyorum çok güzel aa oldu diyorum. Sonra oturunca allahım ölcem sanki nasıl sıkmak e bebelere zarar olur, kan akışı yavaşlar diye giyemiyorum.
34 beden pantolonlarım artık olmuyor likralı olmasına rağmen zaten çok zayıf değildim göbeğim vardı ama şimdi baya şişik bir şekilde duruyor doktora gidince sorucam normal mi bu kadar şişmem diye

kızlar selam

Midem bulanmasın diye sürekli tuzlu bişeler yiyorum. 1 kilo almışım şimdiden

Sizlerin de kilosu arttı mı?
Ben azda olsa kilo verdim bu aralar , normalde iştahlı biriyim ama şuan yiyemiyorum. Yemek görünce midem bulanıyor. Birde midemde birşey var sanki doluluk hissediyorum sürekli.

Ben tam bugün özellikle alt giyim baktım ne alsam diye gerçekten kendimi aşırı şiş hissediyorum üstelik de iştahım yok bsey yiyemiyorum kusma olmamasına rağmen, spora başlamak için sabırsızlanıyorum iki haftaya ikili test var o gün soracağım artık yapaym mi bseyler diye

Mesela göğüslerim 1 kilo almıştır bence ve cidden aç kalınca midem bulanıyor tıka basa tok olmam lazım
Enteresan bir şekilde bulantım falan yok. Nazar değdirmek istemiyorum ama gayet keyifli geçiyor tek sıkıntım göbüş.
Göğüslerim hep iriydi şu an gece sütyensiz yatarsam beni nefessiz bırakıp boğacak iriliğe ulaştılar hahahah
Şimdiden doğum sonrası meme küçültme ameliyatı falan bakıyorum.

Merhaba kızlar, hiç burnu kanayan var mı? Benim 2 3 gün arayla kanıyor bu 4. Oldu. Tansiyonum mu yükseliyor acaba?
Aşko iki üç seçenek var genelde, ya kaloriferler yanıyor ya çok kuruyor hava. Geçen bana da oldu, doktor odanı nemlendir dedi. Ya da sanırım burun eti, geniz eti falan şişebiliyormuş hamilelikte. Bir arkadaşım burun fısfısına bağımlı yaşamıştı resmen.
Son ihtimale de evet tansiyon. Sürekli olarak kontrol etmeye bak ihmal etme.

Teşekkür ederim canım. Sağlık ocağına gidip Bi ölçtürüyüm bakalım.

Kızlar merhaba sabah peçeteye varla yok arası akıntıyla karışık bir pembelik geldi hemen doktorumu aradım çağırdı gel bakalım diye. Gittim ultrasonda küçük kanama alanı var dedi hem iğne hem hap hem de fitil verdi. Bizde kan uyuşmazlığı da var onun için test yaptı test sonucunu beklemeden de uyuşmazlık iğnesi yaptı. 9 gün de rapor yazdı evde dinlen hiçbir şey yapmadan dedi. Haftaya cumartesi kontrolüm var bakalım ne olacak

sanırım tüm sıkıntılarımız aynı hiç midem bulanmadı vs bi göbegim cok sisiyoo ilginc bi seklde ama gögüs konusunda seni o kadar iyi anlıyrum kii o kadar olur maalesef beraber olabilriiz bu ameliyatı

34 beden pantolonlarım artık olmuyor likralı olmasına rağmen zaten çok zayıf değildim göbeğim vardı ama şimdi baya şişik bir şekilde duruyor doktora gidince sorucam normal mi bu kadar şişmem diye
Muhtmelen salgıladığımız progestan kaynaklı bağırsaklarımız gevşiyo ondan şişiyo göbek

sanırım tüm sıkıntılarımız aynı hiç midem bulanmadı vs bi göbegim cok sisiyoo ilginc bi seklde ama gögüs konusunda seni o kadar iyi anlıyrum kii o kadar olur maalesef beraber olabilriiz bu ameliyatı
Valla bakalım el ele girelim ameliyata
Şu an beş aylık hamile göbüşlü koca memintolu bir danayım:)

Kızlar adet döneminde böyle sanki adet olacakmış gibi hisseden oluyor mu? Mesela benim şu an normal şartlarda adet dönemim ve sanki kasıklarımda öyle bir his var

Hayırlı olsun canım. Bende birkaç gündür çok yorgun hissediyorum. Sabahları midem bulanıyor. Yataktan zor kalkıyorum.

Kızlar adet döneminde böyle sanki adet olacakmış gibi hisseden oluyor mu? Mesela benim şu an normal şartlarda adet dönemim ve sanki kasıklarımda öyle bir his var
Benim ara ara çok oluyor. Doktoruma sorduğumda rahim genişlemesinden kaynaklı olabilir dedi. Bazen kesin kanamam var diye gidip bakıyorum. O kadar adet ağrısına benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…