- 3 Ekim 2022
- 441
- 722
- 33
- 28
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #6.201
Aynı o ağrı için tam 12.haftamda doktora gittim, kanama eşlik etmediği sürece korkma dedi, bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı hatta o yapmış. Yakın zamanda kontrol varsa idrar testi verebilirsin12. Haftada adet sancisi gibi sanci normal midir. Dün aksam yatarken oldu kasiklarim sancidi biraz sanki regl olacakmisim gibi sonra gecti şükür
Merhaba doktorla gorustunuzmu durumunuz nedir dualarim sizinleGünaydın kızlar. Dün gece başlayan hafif kahve lekelenmem bardaktan boşalırcasına kana dönüştü. Muyane bekliyorum şimdi. 11 haftamdayım. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Canim sor doktoruna surekli kanamasinin bir anlami vardirMerhaba kızlar, hiç burnu kanayan var mı? Benim 2 3 gün arayla kanıyor bu 4. Oldu. Tansiyonum mu yükseliyor acaba?
Bende aynı canım şişkinlik varValla ben kilo almamis gorunuyorum ama vucudum yaglandı hissediyorum ve kalcam buyudu
34 beden pantolonlarım artık olmuyor likralı olmasına rağmen zaten çok zayıf değildim göbeğim vardı ama şimdi baya şişik bir şekilde duruyor doktora gidince sorucam normal mi bu kadar şişmem diyeYa ben normal giyiyorum çok güzel aa oldu diyorum. Sonra oturunca allahım ölcem sanki nasıl sıkmake bebelere zarar olur, kan akışı yavaşlar diye giyemiyorum.
Ben azda olsa kilo verdim bu aralar , normalde iştahlı biriyim ama şuan yiyemiyorum. Yemek görünce midem bulanıyor. Birde midemde birşey var sanki doluluk hissediyorum sürekli.kızlar selam
Midem bulanmasın diye sürekli tuzlu bişeler yiyorum. 1 kilo almışım şimdiden
Sizlerin de kilosu arttı mı?
Salı günü doktor bana dedi ki sana kac haftalık demiştik dedim 12 dediniz bu göbek ne o zaman dedi5.5 kilo vermişim ama kocaman bir göbek var ve cok aşağıda doğuma yakın iner ya sanki öyle doktor bile şaşırdı iç karnın yok sanırım dedi kocamın esofman altlarını giyiyorum şuan
Ben tam bugün özellikle alt giyim baktım ne alsam diye gerçekten kendimi aşırı şiş hissediyorum üstelik de iştahım yok bsey yiyemiyorum kusma olmamasına rağmen, spora başlamak için sabırsızlanıyorum iki haftaya ikili test var o gün soracağım artık yapaym mi bseyler diyeSalı günü doktor bana dedi ki sana kac haftalık demiştik dedim 12 dediniz bu göbek ne o zaman dedi5.5 kilo vermişim ama kocaman bir göbek var ve cok aşağıda doğuma yakın iner ya sanki öyle doktor bile şaşırdı iç karnın yok sanırım dedi kocamın esofman altlarını giyiyorum şuan
Enteresan bir şekilde bulantım falan yok. Nazar değdirmek istemiyorum ama gayet keyifli geçiyor tek sıkıntım göbüş.Mesela göğüslerim 1 kilo almıştır benceve cidden aç kalınca midem bulanıyor tıka basa tok olmam lazım
Aşko iki üç seçenek var genelde, ya kaloriferler yanıyor ya çok kuruyor hava. Geçen bana da oldu, doktor odanı nemlendir dedi. Ya da sanırım burun eti, geniz eti falan şişebiliyormuş hamilelikte. Bir arkadaşım burun fısfısına bağımlı yaşamıştı resmen.Merhaba kızlar, hiç burnu kanayan var mı? Benim 2 3 gün arayla kanıyor bu 4. Oldu. Tansiyonum mu yükseliyor acaba?
Teşekkür ederim canım. Sağlık ocağına gidip Bi ölçtürüyüm bakalım.Aşko iki üç seçenek var genelde, ya kaloriferler yanıyor ya çok kuruyor hava. Geçen bana da oldu, doktor odanı nemlendir dedi. Ya da sanırım burun eti, geniz eti falan şişebiliyormuş hamilelikte. Bir arkadaşım burun fısfısına bağımlı yaşamıştı resmen.
Son ihtimale de evet tansiyon. Sürekli olarak kontrol etmeye bak ihmal etme.
Enteresan bir şekilde bulantım falan yok. Nazar değdirmek istemiyorum ama gayet keyifli geçiyor tek sıkıntım göbüş.
Göğüslerim hep iriydi şu an gece sütyensiz yatarsam beni nefessiz bırakıp boğacak iriliğe ulaştılar hahahah
Şimdiden doğum sonrası meme küçültme ameliyatı falan bakıyorum.
Muhtmelen salgıladığımız progestan kaynaklı bağırsaklarımız gevşiyo ondan şişiyo göbek34 beden pantolonlarım artık olmuyor likralı olmasına rağmen zaten çok zayıf değildim göbeğim vardı ama şimdi baya şişik bir şekilde duruyor doktora gidince sorucam normal mi bu kadar şişmem diye
Valla bakalım el ele girelim ameliyatasanırım tüm sıkıntılarımız aynı hiç midem bulanmadı vs bi göbegim cok sisiyoo ilginc bi seklde ama gögüs konusunda seni o kadar iyi anlıyrum kii o kadar olur maalesef beraber olabilriiz bu ameliyatı
Hayırlı olsun canım. Bende birkaç gündür çok yorgun hissediyorum. Sabahları midem bulanıyor. Yataktan zor kalkıyorum.Mrb anneler bende yeni üye oldum 7 haftalığım henüz kalp atışını duymadık.çok kötüyüm bedenim yorgun sürekli midem ağrıyor yesemde yemesemde su içemiyorum az sık yiyorum olmuyor cıldırcam
Benim ara ara çok oluyor. Doktoruma sorduğumda rahim genişlemesinden kaynaklı olabilir dedi. Bazen kesin kanamam var diye gidip bakıyorum. O kadar adet ağrısına benziyorKızlar adet döneminde böyle sanki adet olacakmış gibi hisseden oluyor mu? Mesela benim şu an normal şartlarda adet dönemim ve sanki kasıklarımda öyle bir his var
salı akşamı yasadım 3 kere kramp girdii ama doktor eğer kanaman yoksa korkulcak bişey yok dediBenim ara ara çok oluyor. Doktoruma sorduğumda rahim genişlemesinden kaynaklı olabilir dedi. Bazen kesin kanamam var diye gidip bakıyorum. O kadar adet ağrısına benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?