2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Teşekkür ederim canım, daha önce tansiyon problemim yoktu ve hep düşüktü tansiyonum. Gebelikte çıkabiliyormuş, şimdi idrar tahlili sonucunu göstereceğim bakalım ne diyecek. Gebeliğin başlarında yüksrk tansiyon beklenmiyormuş ve artarak devam ederse gebelik sonlandırmaya kadar gidilebilir dedi acildeki doktor

Yoktan var eden bize emanet eden Allah , o yüzden tedbir bizden takdir yüce Allahtan buna inanınca çok rahat geçiyor gerçekten hiç kendimize zehir etmeye gerek yok, geçmiş olsun güzel haberlere inşallah

Amin, çok teşekkür ederim... öyle tabii ama o ultrasona giderken öylr korktum ki, hepimiz sağlıcakla kavuşalım bebeklerimize inşAllah

Bana da kızım olmayacakmış gibi geliyor,bilemiyorum. Sadece oğullarımda hamileliğim çok rahattı.Bu hamileliğim çok farklı. Biraz o noktadan yola çıkarak farklı olabilir mi acaba diye düşünüyorum sadece. Şu an 11+5teyim, 1,5 aydır kusmaktan mahvoldum, hiçbir şey yapamıyorum. Her şeyden tiksiniyorum. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah, duada sınır yok, Allah gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin dilerim.. Takdir tabi ki Allah'ın ve asıl önemli olan sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları kesinlikle evet

20. Haftadan sonra başlıyor diye biliyorum ama en iyisini kardiyoloji doktoru bilir sen ona sor acildeki doktorlara çok güvenme yani. İçin rahat olsun annem kardeşime gebeyken tansiyon hastasıydi ve bı bilgimiz yoktu giderek arttı tansiyonlari sonlara doğru da hep yüksekti ilaç hiç kullanmadi sağ salim de doğdu şükür şuan 10 yaşında.simdiki gebelere özel tansiyon ilacı veriyorlar günde 8 taneye kadar icebiliyorsun sıkıntı etme sağlıkla geçer bu zmnlar inşallah

Yaa içimi rahatlattın çok teşekkür ederim Amin, inşAllah bir an önce geçsin bu günler... idrar tahlili sonucu temiz çıkmış, bir hafta boyunca sabah-akşam tansiyonumu ölçüp kardiyolojiye gşdecekmişim, duruma göre bakacakmış doktor. bir de ayakta ve konuşturarak tansiyon ölçüyorlar ya nasıl iş anlamadım. Salı günü gideceğim kardiyolojiye de. Umarım mide bulantısından dolayı sadece yiyebildiğim makarna salatasına bağlı gelişen bir durumdur...

Çok şükür canm adına sevindim bizide bilgilendir canm bide 10 dakika oturur pozisyonda dinlendikten sonra tansiyonunu ölç ayakta ölçülen tansiyon yüksek çıkar bilgin olsun.mide bulantısı içinde prilam iç ben kullandigimdan beri çok rahatım mide bulantısı olmuyor

O an stresten kafam durmuştu ve düşünemedim, tansiyonumu ölçen kişi de nir şey demediği gibi konuşturdu bitene kadar. Kesin tavsiyem şudur ki bir vatandaş olarak acil durumda asla devlet hastanesine gitmeyin, özellikle de çam sakura'ya... tam bir rezalet, insan yerine koyulmuyor insanlar prilam'ı deneyeceğim mutlaka canım, çok teşekkür ederim, Allah razı olsun

Bizim bugün 11+4 bitti ultrasona göre 11+5. Bugün yaptı ikiliyi. Sen düşünüyor musun nifty canım?
Canimnben doktora sordum benimki perinatalog 2 li de karar verecegim dedi daha iyi olur hem dedi test dedi organlarida gelismis olur dedi 14 haftaya kadar zamani var dedi fetal dna nin sen kafana takma dedi

Gunaydin kizlar. Bugun kendi doktorum haricinde baska bir doktora gittim medikal park'ta, kan ve idrar tahlili verdim. Mide bulantisi icin prilam yazdi. Normalde bugun 9+0im, hem benim hesabima hem de kendi doktorumun hesabina gore, ama bu doktor 8+0sin dedi. Bebek boyu 1.58cm dedi. Kalp atisini duyduk yine cok sukur bin sukur. Hepimiz icin dunyanin en guzel sesi bu ses su an :)

Günaydın kızlar. Dün gece başlayan hafif kahve lekelenmem bardaktan boşalırcasına kana dönüştü. Muyane bekliyorum şimdi. 11 haftamdayım. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Acil şifalar diliyorum doktora gittiniz mi bebekten olmayabilir plasenta zedelenmesi falan olabiliyormuş korkmayın olumsuz düşünmeyin

Eki Görüntüle 3403912 bende dün gittim karnım ağrıyor diye, bana da erkek dedi ama aşırı ısrar ettim anca öyle
Maşallah hayırlı olsun bizimle aynı zamanda hamile kalan bi arkadaşım var fetal dna da sonucu erkek çıktı şu ana kadar duyduklarım hep erkek grupta hiç kız olmayacak mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…