- 8 Şubat 2024
- 144
- 131
- 18
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #6.141
Teşekkür ederim canım, daha önce tansiyon problemim yoktu ve hep düşüktü tansiyonum. Gebelikte çıkabiliyormuş, şimdi idrar tahlili sonucunu göstereceğim bakalım ne diyecek. Gebeliğin başlarında yüksrk tansiyon beklenmiyormuş ve artarak devam ederse gebelik sonlandırmaya kadar gidilebilir dedi acildeki doktorKorkma canm tansiyon ilacı verirler hiç bir zararı da olmaz dikkat edersen hicbisey olmaz.oncesindede tansiyon problemin var mıydı doktora sor istersen gebelikten dolayı mı oluşmuş diye gebelikten dolayı çıkmışsa doğumdan bı müddet sonra normale döner
Yoktan var eden bize emanet eden Allah , o yüzden tedbir bizden takdir yüce Allahtan buna inanınca çok rahat geçiyor gerçekten hiç kendimize zehir etmeye gerek yok, geçmiş olsun güzel haberlere inşallah
Ben de öncelikle hayırlı bir evlat olmasını diliyorum Rabbimden ama kızım olmasını çok isterim. Hatta inadına pembe şeyler giyiyorum falan ama erkek olacak gibi hissediyorumbana daha çok var yaa. Daha yarın 8+0 olacağız
Bana da kızım olmayacakmış gibi geliyor,bilemiyorum. Sadece oğullarımda hamileliğim çok rahattı.Bu hamileliğim çok farklı. Biraz o noktadan yola çıkarak farklı olabilir mi acaba diye düşünüyorum sadece. Şu an 11+5teyim, 1,5 aydır kusmaktan mahvoldum, hiçbir şey yapamıyorum. Her şeyden tiksiniyorum. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah, duada sınır yok, Allah gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin dilerim.. Takdir tabi ki Allah'ın ve asıl önemli olan sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları kesinlikle evetBen de öncelikle hayırlı bir evlat olmasını diliyorum Rabbimden ama kızım olmasını çok isterim. Hatta inadına pembe şeyler giyiyorum falan ama erkek olacak gibi hissediyorumbana daha çok var yaa. Daha yarın 8+0 olacağız
20. Haftadan sonra başlıyor diye biliyorum ama en iyisini kardiyoloji doktoru bilir sen ona sor acildeki doktorlara çok güvenme yani. İçin rahat olsun annem kardeşime gebeyken tansiyon hastasıydi ve bı bilgimiz yoktu giderek arttı tansiyonlari sonlara doğru da hep yüksekti ilaç hiç kullanmadi sağ salim de doğdu şükür şuan 10 yaşında.simdiki gebelere özel tansiyon ilacı veriyorlar günde 8 taneye kadar icebiliyorsun sıkıntı etme sağlıkla geçer bu zmnlar inşallahTeşekkür ederim canım, daha önce tansiyon problemim yoktu ve hep düşüktü tansiyonum. Gebelikte çıkabiliyormuş, şimdi idrar tahlili sonucunu göstereceğim bakalım ne diyecek. Gebeliğin başlarında yüksrk tansiyon beklenmiyormuş ve artarak devam ederse gebelik sonlandırmaya kadar gidilebilir dedi acildeki doktor
Yaa içimi rahatlattın çok teşekkür ederim20. Haftadan sonra başlıyor diye biliyorum ama en iyisini kardiyoloji doktoru bilir sen ona sor acildeki doktorlara çok güvenme yani. İçin rahat olsun annem kardeşime gebeyken tansiyon hastasıydi ve bı bilgimiz yoktu giderek arttı tansiyonlari sonlara doğru da hep yüksekti ilaç hiç kullanmadi sağ salim de doğdu şükür şuan 10 yaşında.simdiki gebelere özel tansiyon ilacı veriyorlar günde 8 taneye kadar icebiliyorsun sıkıntı etme sağlıkla geçer bu zmnlar inşallah
O an stresten kafam durmuştu ve düşünemedim, tansiyonumu ölçen kişi de nir şey demediği gibi konuşturdu bitene kadar. Kesin tavsiyem şudur ki bir vatandaş olarak acil durumda asla devlet hastanesine gitmeyin, özellikle de çam sakura'ya... tam bir rezalet, insan yerine koyulmuyor insanlarÇok şükür canm adına sevindim bizide bilgilendir canm bide 10 dakika oturur pozisyonda dinlendikten sonra tansiyonunu ölç ayakta ölçülen tansiyon yüksek çıkar bilgin olsun.mide bulantısı içinde prilam iç ben kullandigimdan beri çok rahatım mide bulantısı olmuyor
Canimnben doktora sordum benimki perinatalog 2 li de karar verecegim dedi daha iyi olur hem dedi test dedi organlarida gelismis olur dedi 14 haftaya kadar zamani var dedi fetal dna nin sen kafana takma dediBizim bugün 11+4 bitti ultrasona göre 11+5. Bugün yaptı ikiliyi. Sen düşünüyor musun nifty canım?
Ayyy umarım beni bulmaz erkek bebek senesiBenim ikisi ikiz üç oğlum var. Hayırlısıyla şimdi kızım olur inşallah
hayır canım karından ultrason ile bakılıyor ölçümlereKızlar ikili tarama testini vajinal ultrasonla yapma ihtimalleri var mı? Ona göre önlem alayım şimdi geldi aklıma
Evett kuzum hiç korkma rica ederim ne demekA öyle mi bazen geriden bazen ileride olabiliyor yani. Tşk ederim çok sağ ol canım
Cuma günü ikili teste gideceğim inşallah iyi sonuçlar alırızİlk sizden mi geldi tahmin hadi hayırlısı bi sonra ki kontrol ne zaman
Acil şifalar diliyorum doktora gittiniz mi bebekten olmayabilir plasenta zedelenmesi falan olabiliyormuş korkmayın olumsuz düşünmeyinGünaydın kızlar. Dün gece başlayan hafif kahve lekelenmem bardaktan boşalırcasına kana dönüştü. Muyane bekliyorum şimdi. 11 haftamdayım. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Maşallah hayırlı olsunEki Görüntüle 3403912 bende dün gittim karnım ağrıyor diye, bana da erkek dedi ama aşırı ısrar ettim anca öyle
çıkınca haber ver mutlaka inş korkulcak bişey yoktur dualarımız seninleGünaydın kızlar. Dün gece başlayan hafif kahve lekelenmem bardaktan boşalırcasına kana dönüştü. Muyane bekliyorum şimdi. 11 haftamdayım. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?