2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Aynı o ağrı için tam 12.haftamda doktora gittim, kanama eşlik etmediği sürece korkma dedi, bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı hatta o yapmış. Yakın zamanda kontrol varsa idrar testi verebilirsin
Bana da doktorum hep kanama olmadigi surece agri normal diyor. Travazol krem vermisti. Rahim buyudugu icin agri olur diyor ama yine de korkuyorum

Benim ara ara çok oluyor. Doktoruma sorduğumda rahim genişlemesinden kaynaklı olabilir dedi. Bazen kesin kanamam var diye gidip bakıyorum. O kadar adet ağrısına benziyor
Böyle olunca bir tedirgin oldum 8. Haftadayım pazartesi kontrol vardı her şey güzeldi çok şükür şimdi bunu yaşayınca acaba bir durum mu var tedirginliği oldu ister istemez, birde adet dönemim o yüzden aynı şeyleri hissettim sanki

Aaa normalde kaç haftalık peki nasıl açlıktan olabilir şaşırdım doğrusu oruçluyum demiş miydin onlar sevmiyor ha böyle oruç vs gıcıklıgına da demiş olabilir .

Merhaba kızlar. Çok şükür bebeğim de bende iyiyiz. Dua eden herkesten Allah razı olsun. Düşük riskim varmış ama çok çok düşük korkma dedi doktor. Bir iğne ve fitil verdi pazara kadar yat dinlen dedi. Şimdi içim gönlüm biraz daha rahat en azından bebeğim iyi. Merak edenlere dönmüş olayım istedim. Rabbim kimseye yaşatmasın korkuyu.

Benim artık her gün olmaya başladı son 1 aydır ama bu hafta çok arttı çalışıyorum aşırı zorlanıyorum halim kalmıyor ne ilaç ne başka şey fayda etmiyor canım

Gözün aydın canım kendini yorma bol bol dinlen psikolojini iyi tut herşey iyi olacak de senin mutluluğun bebeğine de yansıyacak rabbim sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Canım korkma, kanama alanı bende de vardı. En büyük ilacı yatıp dinlenmek gerçekten. Ben de iki hafta dinlendim, hiçbir şey yapmadım. Yerimden kalkarken bile hep birinden destek aldım. 2 hafta sonra tamamen yok oldu çok şükür. Şu an 12+3'üz.
Bir de bazı makalelerde alpha lipoic asit içeren ıspanak, brokoli, brüksel lahanası gibi besinlerin kanama alanının küçülmesine yardımcı olduğunu okuduğum için onları tükettim. Ispanakla smoothie yapıp içtim falan. Sen de öyle yap, geçer merak etme.

Benim 1 haftadır sürekli migrenim tutuyor hozume enseme vuruyor ağrısı. Çıktığım 3 doktor da günde 3 parol icebilirsin demisti bazi gunler 2 bazı gunler 3 tane iciyorum
Migren bende de oluyor zaten vardı ama haftada 1 kere tutuyor artık. Parol da sıkıntı yok dedi benim de doktorum ben de içiyorum vallahi günde 2 tane bazen 3 yoksa dayanamıyorum , çalışıyorum bir de :)

Hayırlı olsun canım. Bende birkaç gündür çok yorgun hissediyorum. Sabahları midem bulanıyor. Yataktan zor kalkıyorum.
Saolsın 3 haftadır cekıyorum napcam bilmiyorum yarın kontrolum var ölü gibiyim nası gitcem Allah bilir. Sabahları peynir dilimi zeytin domates ye rahatlarsın naneli sakız ciğne iyi geliyo bulantıya benimde surekli bulantı ağrı oluyo olmadı ilaç yazdırcam

Çok teşekkür ederim canım ben de ıspanak yiyeyim madem çok sağ ol inşallah geçer bakalım daha küçüğüz biz 8+4 olmuş bugün

Kızlar uzun zamandır girmediğimi fark ettin. 11+5 kontrolünde yani pazartesi günü doktor iyice baktı ve yüksek ihtimalle kız bebiş gibi görünüyor dedi. Yarın tekrar kontrolüm var. Netleştireceğiz cinsiyeti. Bir oğlum var hakkımızda hayırlısı olsun inşallah kız bebiş yolunu açmış olayım grup erkek bebişlerle doldu

Aman maşallah bazıları hiç yaşamıyor bulantı. Belki sende o şanslı kesimdesindir

ay böyle erken ögrenenleri görünce seviniyorum ben daha 8+6 yımm ama böyle düşününce nisan ayının ortasında belki bende diyorum tüümm herkesin gönlündeki gibi olsun hepimiz kucağımıza almak nasip olsun inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…