- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #6.221
Bana da doktorum hep kanama olmadigi surece agri normal diyor. Travazol krem vermisti. Rahim buyudugu icin agri olur diyor ama yine de korkuyorumAynı o ağrı için tam 12.haftamda doktora gittim, kanama eşlik etmediği sürece korkma dedi, bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı hatta o yapmış. Yakın zamanda kontrol varsa idrar testi verebilirsin
Böyle olunca bir tedirgin oldum 8. Haftadayım pazartesi kontrol vardı her şey güzeldi çok şükür şimdi bunu yaşayınca acaba bir durum mu var tedirginliği oldu ister istemez, birde adet dönemim o yüzden aynı şeyleri hissettim sankiBenim ara ara çok oluyor. Doktoruma sorduğumda rahim genişlemesinden kaynaklı olabilir dedi. Bazen kesin kanamam var diye gidip bakıyorum. O kadar adet ağrısına benziyor
Aaa normalde kaç haftalık peki nasıl açlıktan olabilir şaşırdım doğrusu oruçluyum demiş miydin onlar sevmiyor ha böyle oruç vs gıcıklıgına da demiş olabilir .Kızlar ikili taramaya gittim yapmadılar. Niyetliydim git yemek ye gel dedi. Bi de ultrason da 11+4 ile uyumlu çıktı o yüzden pazartesi sabah erkenden tok karnına gel dedi yolladı, açlıktan çocuk büzüşmüş cenin pozisyonundaydı ölçüm yapamam dedi
Benim artık her gün olmaya başladı son 1 aydır ama bu hafta çok arttı çalışıyorum aşırı zorlanıyorum halim kalmıyor ne ilaç ne başka şey fayda etmiyor canımCanım benim doktorum günde 1 kere sorun olmaz artıyorsa vücutta sıvı kalmaz serum takviyesi için hastaneye yatman lazım demişti benim günde 1 i geçmiyor bende 11+4 um hemen hemen her gün bi kere küsüyorum bende ilaçlara rağmen . Senin nasıl
Gözün aydın canım kendini yorma bol bol dinlen psikolojini iyi tut herşey iyi olacak de senin mutluluğun bebeğine de yansıyacak rabbim sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba kızlar. Çok şükür bebeğim de bende iyiyiz. Dua eden herkesten Allah razı olsun. Düşük riskim varmış ama çok çok düşük korkma dedi doktor. Bir iğne ve fitil verdi pazara kadar yat dinlen dedi. Şimdi içim gönlüm biraz daha rahat en azından bebeğim iyi. Merak edenlere dönmüş olayım istedim. Rabbim kimseye yaşatmasın korkuyu.
Canım korkma, kanama alanı bende de vardı. En büyük ilacı yatıp dinlenmek gerçekten. Ben de iki hafta dinlendim, hiçbir şey yapmadım. Yerimden kalkarken bile hep birinden destek aldım. 2 hafta sonra tamamen yok oldu çok şükür. Şu an 12+3'üz.Kızlar merhaba sabah peçeteye varla yok arası akıntıyla karışık bir pembelik geldi hemen doktorumu aradım çağırdı gel bakalım diye. Gittim ultrasonda küçük kanama alanı var dedi hem iğne hem hap hem de fitil verdi. Bizde kan uyuşmazlığı da var onun için test yaptı test sonucunu beklemeden de uyuşmazlık iğnesi yaptı. 9 gün de rapor yazdı evde dinlen hiçbir şey yapmadan dedi. Haftaya cumartesi kontrolüm var bakalım ne olacak
Migren bende de oluyor zaten vardı ama haftada 1 kere tutuyor artık. Parol da sıkıntı yok dedi benim de doktorum ben de içiyorum vallahi günde 2 tane bazen 3 yoksa dayanamıyorum , çalışıyorum bir de :)Benim 1 haftadır sürekli migrenim tutuyor hozume enseme vuruyor ağrısı. Çıktığım 3 doktor da günde 3 parol icebilirsin demisti bazi gunler 2 bazı gunler 3 tane iciyorum
Saolsın 3 haftadır cekıyorum napcam bilmiyorum yarın kontrolum var ölü gibiyim nası gitcem Allah bilir. Sabahları peynir dilimi zeytin domates ye rahatlarsın naneli sakız ciğne iyi geliyo bulantıya benimde surekli bulantı ağrı oluyo olmadı ilaç yazdırcamHayırlı olsun canım. Bende birkaç gündür çok yorgun hissediyorum. Sabahları midem bulanıyor. Yataktan zor kalkıyorum.
Çok teşekkür ederim canım ben de ıspanak yiyeyim madem çok sağ ol inşallah geçer bakalım daha küçüğüz biz 8+4 olmuş bugünCanım korkma, kanama alanı bende de vardı. En büyük ilacı yatıp dinlenmek gerçekten. Ben de iki hafta dinlendim, hiçbir şey yapmadım. Yerimden kalkarken bile hep birinden destek aldım. 2 hafta sonra tamamen yok oldu çok şükür. Şu an 12+3'üz.
Bir de bazı makalelerde alpha lipoic asit içeren ıspanak, brokoli, brüksel lahanası gibi besinlerin kanama alanının küçülmesine yardımcı olduğunu okuduğum için onları tükettim. Ispanakla smoothie yapıp içtim falan. Sen de öyle yap, geçer merak etme.
Bunları nereden dolduruyoruz acaba sitede yeniyim
ANNE ADI emozer YAŞ 33 ŞEHİR Ankara SAT21 Wkim 2024 KESE 9+1 KALP ATIŞI ANNENİN
? CİNSİYET
İSİM
Menekşe/MehmetDOĞUM TARİHİ 21 Ekim 2024
Siz bilgileri yazın normal şekildeBunları nereden dolduruyoruz acaba sitede yeniyim
Aman maşallahEnteresan bir şekilde bulantım falan yok. Nazar değdirmek istemiyorum ama gayet keyifli geçiyor tek sıkıntım göbüş.
Göğüslerim hep iriydi şu an gece sütyensiz yatarsam beni nefessiz bırakıp boğacak iriliğe ulaştılar hahahah
Şimdiden doğum sonrası meme küçültme ameliyatı falan bakıyorum.
Bu durum bende de var ama midem boş kalınca daha beter midem bulanıyorBen azda olsa kilo verdim bu aralar , normalde iştahlı biriyim ama şuan yiyemiyorum. Yemek görünce midem bulanıyor. Birde midemde birşey var sanki doluluk hissediyorum sürekli.
Ben 8 haftalıkken başlıyorum ama doktor onayı çok önemli. Mutlaka ama mutlaka pilates yapılmalı. Başka türlü formumuz çok fazla deforme olurAaa wow ne guzel kizlar bende pilatese istiyorum nezaman baslayayim spor hocalarimiz var soralim
ay böyle erken ögrenenleri görünce seviniyorum ben daha 8+6 yımm ama böyle düşününce nisan ayının ortasında belki bende diyorum tüümm herkesin gönlündeki gibi olsun hepimiz kucağımıza almak nasip olsun inşşKızlar uzun zamandır girmediğimi fark ettin. 11+5 kontrolünde yani pazartesi günü doktor iyice baktı ve yüksek ihtimalle kız bebiş gibi görünüyor dedi. Yarın tekrar kontrolüm var. Netleştireceğiz cinsiyeti. Bir oğlum var hakkımızda hayırlısı olsun inşallahkız bebiş yolunu açmış olayım grup erkek bebişlerle doldu
Benim daha önceden 10 haftalık bebeğimi kaybetmiştim. 6 haftalık kalbi durmuştu. Doktorum bu sebeple riske atmak istemiyor sanırımDoktorum bana hic oyle bir sey soylemedi ben gecen hafta 2 kere tempolu yurudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?