2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar su mubarek Ramazan'ın yüzü suyu hürmetine... Bi bakarmısınız .

Arka arkaya ıki test ılk 3-4 dakıkada cıkan sonuclar bunlar

Eklentiler

• IMG_20240321_160249.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 85
  • Screenshot_2024-03-21-16-00-08-507_com.google.android.apps.photos.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 82
Evet işte yesen bı türlü yemesen bi türlü. Açken hem başım dönüyor hem midem bulanıyor ama yemek yemeye başlayınca da tiksiniyorum sanki. Az az ve mideme iyi gelecek şeyler yemeye çalışıyorum.
Bende mide bulantısının yanında bide mide ağrısı da var mineralli su süt falan da içemiyorum ağzıma bile süremem aç hissediyorum kendimi midem bulanıyor yeyince daha çok bulanıyor bir ortası yok bunun

Oh sukurler olsun yavruma Allah sana bagisladi

Benimde midem çok sorunlu.Hamilelikten önce ilaç kullanıyordum bıraktım. Bir sürü yiyecek dokunuyor, gaz problemi oluyor sürekli. Balon gibi şişiyor midem. Şuan ilaç kullanmadığım için korka korka yiyorum herşeyi. Geçen bir komşum reçel vermişti azıcık ondan yedim, ölüyordum az daha. Günlerce kıvrandım ağrıdan. Şimdi birde bulantı sorunu var, bebek iyi beslensin istiyorum ama yemeden nasıl olacak bilmiyorum. Yoğurt çorbası iyi geliyor sık sık onu içiyorum.

Yaaaa cok guzel haber masallah masallah benimde haftaya cumaya cekti 1 hafta var bana daha

benim de ilk yaptıgımda böyle silikti sonra 2 gün sonra yaptım daha belirgindi derken derken cok sükür suan hamileyim inş güzel haberi sende alırsın
Productor early ile yaptım ama hatalı o testler diyen kızlar var. Biri erken biri kaset test.. Hasasıyetlerı farklı oluyor dıye biliyorum

Benimde böyle çıkmıştı canım. Çok silikti ikinci çizgi. Gözün aydın hamilesin Hemen gidip kan ver.
Allahım su mesajlara aglıyorum suan mutluluktan allahım gozumdekı yaslar artık inşallah hep böyle mutluluktan olsun. Cok agladım cok üzüldüm çünkü inaaşlah kusum ınsallah

Gerçekten bulantının yanı sıra ağrı yapması çok kötü bir durum hamile değilken bir şekilde halloluyor da bu süreçde daha zor oluyor gece ağrıyla uyanıyorum bu sıra Allah bu süreçlerimizi kolaylaştırır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…