- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #6.241
Pilates efsane olur birbirimizi gaza getirelimBen 8 haftalıkken başlıyorum ama doktor onayı çok önemli. Mutlaka ama mutlaka pilates yapılmalı. Başka türlü formumuz çok fazla deforme olur
Evet işte yesen bı türlü yemesen bi türlü. Açken hem başım dönüyor hem midem bulanıyor ama yemek yemeye başlayınca da tiksiniyorum sanki. Az az ve mideme iyi gelecek şeyler yemeye çalışıyorum.Bu durum bende de var ama midem boş kalınca daha beter midem bulanıyor
Ben de de silik çizgiydi erken gebeliklerde silik çıkıyor sağlık ocağına gidip betana baktır bence hayırlısı olsun hakkındaKızlar su mubarek Ramazan'ın yüzü suyu hürmetine... Bi bakarmısınız .
Arka arkaya ıki test ılk 3-4 dakıkada cıkan sonuclar bunlar
Hamılemıydınız pekiBen de de silik çizgiydi erken gebeliklerde silik çıkıyor sağlık ocağına gidip betana baktır bence hayırlısı olsun hakkında
Bende mide bulantısının yanında bide mide ağrısı da var mineralli su süt falan da içemiyorum ağzıma bile süremem aç hissediyorum kendimi midem bulanıyor yeyince daha çok bulanıyor bir ortası yok bununEvet işte yesen bı türlü yemesen bi türlü. Açken hem başım dönüyor hem midem bulanıyor ama yemek yemeye başlayınca da tiksiniyorum sanki. Az az ve mideme iyi gelecek şeyler yemeye çalışıyorum.
Evet oyleymişsiniz rabbım bir agrıda kurtarsınBen de de silik çizgiydi erken gebeliklerde silik çıkıyor sağlık ocağına gidip betana baktır bence hayırlısı olsun hakkında
Evet geçen gebeliğimde de silik çizgiydi hamileydim o düşük oldu bunda da silik çizgiydi şuan 9+4 deyimHamılemıydınız peki
Tskler cevabınız içinEvet geçen gebeliğimde de silik çizgiydi hamileydim o düşük oldu bunda da silik çizgiydi şuan 9+4 deyim
Rica ederim canım yarın gidip betana baktır güzel haberlerini bekliyoruz rabbim hayırlısını nasip etsinTskler cevabınız için
Amın bebegım insallahRica ederim canım yarın gidip betana baktır güzel haberlerini bekliyoruz rabbim hayırlısını nasip etsin
benim de ilk yaptıgımda böyle silikti sonra 2 gün sonra yaptım daha belirgindi derken derken cok sükür suan hamileyim inş güzel haberi sende alırsınKızlar su mubarek Ramazan'ın yüzü suyu hürmetine... Bi bakarmısınız .
Oh sukurler olsun yavruma Allah sana bagisladiMerhaba kızlar. Çok şükür bebeğim de bende iyiyiz. Dua eden herkesten Allah razı olsun. Düşük riskim varmış ama çok çok düşük korkma dedi doktor. Bir iğne ve fitil verdi pazara kadar yat dinlen dedi. Şimdi içim gönlüm biraz daha rahat en azından bebeğim iyi. Merak edenlere dönmüş olayım istedim. Rabbim kimseye yaşatmasın korkuyu.
Benimde midem çok sorunlu.Hamilelikten önce ilaç kullanıyordum bıraktım. Bir sürü yiyecek dokunuyor, gaz problemi oluyor sürekli. Balon gibi şişiyor midem. Şuan ilaç kullanmadığım için korka korka yiyorum herşeyi. Geçen bir komşum reçel vermişti azıcık ondan yedim, ölüyordum az daha. Günlerce kıvrandım ağrıdan. Şimdi birde bulantı sorunu var, bebek iyi beslensin istiyorum ama yemeden nasıl olacak bilmiyorum. Yoğurt çorbası iyi geliyor sık sık onu içiyorum.Bende mide bulantısının yanında bide mide ağrısı da var mineralli su süt falan da içemiyorum ağzıma bile süremem aç hissediyorum kendimi midem bulanıyor yeyince daha çok bulanıyor bir ortası yok bunun
Yaaaa cok guzel haber masallah masallah benimde haftaya cumaya cekti 1 hafta var bana dahaKızlar uzun zamandır girmediğimi fark ettin. 11+5 kontrolünde yani pazartesi günü doktor iyice baktı ve yüksek ihtimalle kız bebiş gibi görünüyor dedi. Yarın tekrar kontrolüm var. Netleştireceğiz cinsiyeti. Bir oğlum var hakkımızda hayırlısı olsun inşallahkız bebiş yolunu açmış olayım grup erkek bebişlerle doldu
Productor early ile yaptım ama hatalı o testler diyen kızlar var. Biri erken biri kaset test.. Hasasıyetlerı farklı oluyor dıye biliyorumbenim de ilk yaptıgımda böyle silikti sonra 2 gün sonra yaptım daha belirgindi derken derken cok sükür suan hamileyim inş güzel haberi sende alırsın
Hamilesin canimm tebriklerKızlar su mubarek Ramazan'ın yüzü suyu hürmetine... Bi bakarmısınız .
Allahım su mesajlara aglıyorum suan mutluluktan allahım gozumdekı yaslar artık inşallah hep böyle mutluluktan olsun. Cok agladım cok üzüldüm çünkü inaaşlah kusum ınsallahBenimde böyle çıkmıştı canım. Çok silikti ikinci çizgi. Gözün aydın hamilesinHemen gidip kan ver.
Gerçekten bulantının yanı sıra ağrı yapması çok kötü bir durum hamile değilken bir şekilde halloluyor da bu süreçde daha zor oluyor gece ağrıyla uyanıyorum bu sıra Allah bu süreçlerimizi kolaylaştırır inşallahBenimde midem çok sorunlu.Hamilelikten önce ilaç kullanıyordum bıraktım. Bir sürü yiyecek dokunuyor, gaz problemi oluyor sürekli. Balon gibi şişiyor midem. Şuan ilaç kullanmadığım için korka korka yiyorum herşeyi. Geçen bir komşum reçel vermişti azıcık ondan yedim, ölüyordum az daha. Günlerce kıvrandım ağrıdan. Şimdi birde bulantı sorunu var, bebek iyi beslensin istiyorum ama yemeden nasıl olacak bilmiyorum. Yoğurt çorbası iyi geliyor sık sık onu içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?