2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Allahım su mesajlara aglıyorum suan mutluluktan allahım gozumdekı yaslar artık inşallah hep böyle mutluluktan olsun. Cok agladım cok üzüldüm çünkü inaaşlah kusum ınsallah
Çokmu bekledin canım Rabbim gönlüne göre versin, bundan sonra sadece mutluluktan aksın göz yaşların

Hiç sorma. Bazen uykudan uyanıyorum bende. Her zaman yok ama bilmeden dokunacak birşey yediysem zehirlenmiş gibi oluyorum, geçmiyorda, günlerce sürüyor o ağrı. Allah yardımcımız olsun.

Aaa normalde kaç haftalık peki nasıl açlıktan olabilir şaşırdım doğrusu oruçluyum demiş miydin onlar sevmiyor ha böyle oruç vs gıcıklıgına da demiş olabilir .
İlk gittiğimde programa islemistim aslında bugün 11+6 ama salı günü gittiğimde kendi doktorum 12+0 demişti. Üniversite hastanesi de 11+4 dedi . Ölçüm yapamam hiç kıpırdamıyor diyince ben sordum hatta kalp atışına bakalım niye kıpırdamıyor diye, karnın açsa git bir seyler ye gel dedi. Bende şuan midem bulanıyor yemek yiyemem dedim pazartesi sabahı kahvaltı yap gel dedi

Evet işte yesen bı türlü yemesen bi türlü. Açken hem başım dönüyor hem midem bulanıyor ama yemek yemeye başlayınca da tiksiniyorum sanki. Az az ve mideme iyi gelecek şeyler yemeye çalışıyorum.
Benim hiç bişey iyi gelmiyor mideme..İlk gebeliğim böyle değildi.Ne zormuş mide bulantısı.Ağzıma bişey alırken korka korka yiyorum.12+0 haftalık oldum bugün.İlk aylardan sonra geçer sanıyordum ama yok

Merhaba kontrole gittin mi? Her şey yolundadır umarım

Yoğurt çorbası, peynir, zeytin gibi şeyler yiyorum. Özellikle yağlı ve salçalı yemekler çok rahatsız ediyor. Bebekler iyi beslensin istiyoru, ama yemeden nasıl olacak bilmiyorum

Migren bende de oluyor zaten vardı ama haftada 1 kere tutuyor artık. Parol da sıkıntı yok dedi benim de doktorum ben de içiyorum vallahi günde 2 tane bazen 3 yoksa dayanamıyorum , çalışıyorum bir de :)
Ben de icmeden asla dayanamıyorum agri daha da siddetleniyor gozume enseme vuruyor. Benim her gun tutuyor neredeyse

Kaçıncı haftada yaptınız testleri arkadaşlar nerede yaptırdınız yurtdışına mı gitti birde Türkiye’de yapilani varmış

Kizlar bende iyi değilim midem kotu bişe yiyemiyorum anca peynir ekmek napcaz bilmem boğazım şişti yüzüm sinuzit doldu basım hergun agriyor küsüp duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…