- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #6.261
Çokmu bekledin canımAllahım su mesajlara aglıyorum suan mutluluktan allahım gozumdekı yaslar artık inşallah hep böyle mutluluktan olsun. Cok agladım cok üzüldüm çünkü inaaşlah kusum ınsallah
Hiç sorma. Bazen uykudan uyanıyorum bende. Her zaman yok ama bilmeden dokunacak birşey yediysem zehirlenmiş gibi oluyorum, geçmiyorda, günlerce sürüyor o ağrı. Allah yardımcımız olsun.Gerçekten bulantının yanı sıra ağrı yapması çok kötü bir durum hamile değilken bir şekilde halloluyor da bu süreçde daha zor oluyor gece ağrıyla uyanıyorum bu sıra Allah bu süreçlerimizi kolaylaştırır inşallah
İlk gittiğimde programa islemistim aslında bugün 11+6 ama salı günü gittiğimde kendi doktorum 12+0 demişti. Üniversite hastanesi de 11+4 dedi . Ölçüm yapamam hiç kıpırdamıyor diyince ben sordum hatta kalp atışına bakalım niye kıpırdamıyor diye, karnın açsa git bir seyler ye gel dedi. Bende şuan midem bulanıyor yemek yiyemem dedim pazartesi sabahı kahvaltı yap gel dediAaa normalde kaç haftalık peki nasıl açlıktan olabilir şaşırdım doğrusu oruçluyum demiş miydin onlar sevmiyor ha böyle oruç vs gıcıklıgına da demiş olabilir .
Evet haftada 2-3 gün pilates 3 gün ortalama 10 bin adımPilates efsane olur birbirimizi gaza getirelim
Benim hiç bişey iyi gelmiyor mideme..İlk gebeliğim böyle değildi.Ne zormuş mide bulantısı.Ağzıma bişey alırken korka korka yiyorum.12+0 haftalık oldum bugün.İlk aylardan sonra geçer sanıyordum ama yokEvet işte yesen bı türlü yemesen bi türlü. Açken hem başım dönüyor hem midem bulanıyor ama yemek yemeye başlayınca da tiksiniyorum sanki. Az az ve mideme iyi gelecek şeyler yemeye çalışıyorum.
Benim de 8. gündü bugün bekliyorum meraklaİyi akşamlar kızlar
Fetal DNA (nift) testi çıkan var mı ölüyorum meraktan 10 gün oldu haber yokCinsiyetten çok sağlıklı mı meraktayım.
Merhaba kontrole gittin mi? Her şey yolundadır umarımBenim hamileliğimin ilk anından beri her gün aralıklı kramplarım olurdu, göğüslerim şiş olurdu. iki gündür aa bildiğin kuş gibiyim. ne bir kramp, ne şişlik hiçbir şey yok.
Zaten 6-7-8 sıkıntılı haftalarmış en kötüsünü düşünmekten alamıyorum kendimi.
Yoğurt çorbası, peynir, zeytin gibi şeyler yiyorum. Özellikle yağlı ve salçalı yemekler çok rahatsız ediyor. Bebekler iyi beslensin istiyoru, ama yemeden nasıl olacak bilmiyorumBenim hiç bişey iyi gelmiyor mideme..İlk gebeliğim böyle değildi.Ne zormuş mide bulantısı.Ağzıma bişey alırken korka korka yiyorum.12+0 haftalık oldum bugün.İlk aylardan sonra geçer sanıyordum ama yok
Ben de icmeden asla dayanamıyorum agri daha da siddetleniyor gozume enseme vuruyor. Benim her gun tutuyor neredeyseMigren bende de oluyor zaten vardı ama haftada 1 kere tutuyor artık. Parol da sıkıntı yok dedi benim de doktorum ben de içiyorum vallahi günde 2 tane bazen 3 yoksa dayanamıyorum , çalışıyorum bir de :)
Başınız sağolsun, evet riske atmamak en iyisi spor yapilir elbet bebislerimizi sag saglim kucagimiza alalim daBenim daha önceden 10 haftalık bebeğimi kaybetmiştim. 6 haftalık kalbi durmuştu. Doktorum bu sebeple riske atmak istemiyor sanırım
Vallahi migren zor olmayan anlamaz canım. Progestan yapıyormuş zaten migreni tetikliyormuş Allah yardımcımız olsunBen de icmeden asla dayanamıyorum agri daha da siddetleniyor gozume enseme vuruyor. Benim her gun tutuyor neredeyse
Merhabalar kizlar nereye yaptirdinz testleriBenim de 8. gündü bugün bekliyorum merakla
Amin kuzum amin. Sag saglim gebelik surecini tamamlayalım inşallahVallahi migren zor olmayan anlamaz canım. Progestan yapıyormuş zaten migreni tetikliyormuş Allah yardımcımız olsun
Panorama firmasınaMerhabalar kizlar nereye yaptirdinz testleri
Ben samsung firmasina yaptirdim guney koreye gidiyormus test icin. 6 gun oldu yaptirali. 11+5gunlukken test verdimKaçıncı haftada yaptınız testleri arkadaşlar nerede yaptırdınız yurtdışına mı gitti birde Türkiye’de yapilani varmış
Bende onla öğrendim gayet iki hamileliğimde deProductor early ile yaptım ama hatalı o testler diyen kızlar var. Biri erken biri kaset test.. Hasasıyetlerı farklı oluyor dıye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?