- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #6.281
16 haftada bitmişti ilk gebeliğimde genelde 4. Aya kadar devam ediyor diye biliyorum ama 12vden sonra azalmaya başlar12 hafta bugün bitti benim doktor mide bulantisi geçer artık dedi ama yok bitesi yok acaba dedim saçımı çıkıyor ama 14 cu haftada cikiyormus
Umarım yoksa bebek içerde aç yasicak16 haftada bitmişti ilk gebeliğimde genelde 4. Aya kadar devam ediyor diye biliyorum ama 12vden sonra azalmaya başlar
Sicaksu torbası en iyisiKızlar dün gece boynum tutuldu sabit kaldım sağa sola öne arkaya kımıldatamıyorum kaldım kilitli şekilde malum ilaç krem yasak ne yapabilirim öneriniz var mı
12+2 yim bir ümit azalir diye bekledim ben de yok. Bugün mental olarak bile iyi değildim evimden nefret ettim ağladım koku var diyorum ya yok inan yok ne yapıyım diyor ama anlatamam hassasiyeti nefes almak istemedim. Bulantidan birşey yiyemedim zorla tost iyice kuruttum ekmeği fln umarım biter bir günum bir günüme uymuyor ya12 hafta bugün bitti benim doktor mide bulantisi geçer artık dedi ama yok bitesi yok acaba dedim saçımı çıkıyor ama 14 cu haftada cikiyormus
Canım bende aynı durumdayım 11+5 ama mide bulantısı fena kusma da var12 hafta bugün bitti benim doktor mide bulantisi geçer artık dedi ama yok bitesi yok acaba dedim saçımı çıkıyor ama 14 cu haftada cikiyormus
Minik minik masaj, ılık dusta eşiniz sabunla ovsun boynunuzu biraz sıcak kompleks aklıma gelenler bunlar Allah şifa versinKızlar dün gece boynum tutuldu sabit kaldım sağa sola öne arkaya kımıldatamıyorum kaldım kilitli şekilde malum ilaç krem yasak ne yapabilirim öneriniz var mı
Benim de bugun 5.gunum, visco yastik vardi boyun destekli hemen ona gectim, sicak su torbasi koyunca yumusatti uyuyabildim, masaj aleti var onunla masaj yaptim sanki daha kotu oldu, bi daha denemedim. Bugun doktora sordum herhangi bi sey surebilir miyim diye, butun kas gevseticiler yasak boynuna dahi suremezsin dediKızlar dün gece boynum tutuldu sabit kaldım sağa sola öne arkaya kımıldatamıyorum kaldım kilitli şekilde malum ilaç krem yasak ne yapabilirim öneriniz var mı
Boyun fıtığınız var mı?Kızlar dün gece boynum tutuldu sabit kaldım sağa sola öne arkaya kımıldatamıyorum kaldım kilitli şekilde malum ilaç krem yasak ne yapabilirim öneriniz var mı
Kremler neden yasak kızlar ben ilk gebeliğimde kullaniyordum sürekli boynum tutuluyordu bıde mentollü yakan kremler sürüyordum hiç doktorada sormamistimBenim de bugun 5.gunum, visco yastik vardi boyun destekli hemen ona gectim, sicak su torbasi koyunca yumusatti uyuyabildim, masaj aleti var onunla masaj yaptim sanki daha kotu oldu, bi daha denemedim. Bugun doktora sordum herhangi bi sey surebilir miyim diye, butun kas gevseticiler yasak boynuna dahi suremezsin dedielimde tek kalan sicak su torbasi oldu.
Viksle masaj yaptirin, sıcak havlu koyun boynunuza utuyle ısıtıpKızlar dün gece boynum tutuldu sabit kaldım sağa sola öne arkaya kımıldatamıyorum kaldım kilitli şekilde malum ilaç krem yasak ne yapabilirim öneriniz var mı
Kas gevsetici oldugu icin iyi degilmis, tam bilmiyorum rahim agzi mi aciliyor ne oluyorsa artik... Hap kullanilmaz zaten de boyna surulen kremden bi sey olmaz belki diye sordum, bugun gittigim doktor kullanamazsin dedi.Kremler neden yasak kızlar ben ilk gebeliğimde kullaniyordum sürekli boynum tutuluyordu bıde mentollü yakan kremler sürüyordum hiç doktorada sormamistim
Yaa evet eğer erkek olursa emir kız olursa Zümra düşünüyorum. Ben düşünüyorum çünkü eşim kızımda hakkını kullandıKızlar cinsiyetlerimiz henüz belli değil ama isim var mı aklınızda kız olursa bu ya da erkek olursa bu diye
Hamilelikte masaj aleti sakıncalı diye biliyorum canım.Benim de bugun 5.gunum, visco yastik vardi boyun destekli hemen ona gectim, sicak su torbasi koyunca yumusatti uyuyabildim, masaj aleti var onunla masaj yaptim sanki daha kotu oldu, bi daha denemedim. Bugun doktora sordum herhangi bi sey surebilir miyim diye, butun kas gevseticiler yasak boynuna dahi suremezsin dedielimde tek kalan sicak su torbasi oldu.
Bende kızımda krem kullanmıştım sormamıştım da doktora bişi de olmadıKremler neden yasak kızlar ben ilk gebeliğimde kullaniyordum sürekli boynum tutuluyordu bıde mentollü yakan kremler sürüyordum hiç doktorada sormamistim
Bende kız olursa Feride düşünüyorum. Eski bir isim ama benim çok hoşuma gidiyor.Kızlar cinsiyetlerimiz henüz belli değil ama isim var mı aklınızda kız olursa bu ya da erkek olursa bu diye
Ben bilmiyodum ama bi daha kullanmam zaten daha kotu yapti nedense, her gun yeni bi sey ogreniyoruz.Hamilelikte masaj aleti sakıncalı diye biliyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?