2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
12 hafta bugün bitti benim doktor mide bulantisi geçer artık dedi ama yok bitesi yok acaba dedim saçımı çıkıyor ama 14 cu haftada cikiyormus
16 haftada bitmişti ilk gebeliğimde genelde 4. Aya kadar devam ediyor diye biliyorum ama 12vden sonra azalmaya başlar

Kızlar dün gece boynum tutuldu sabit kaldım sağa sola öne arkaya kımıldatamıyorum kaldım kilitli şekilde malum ilaç krem yasak ne yapabilirim öneriniz var mı

12 hafta bugün bitti benim doktor mide bulantisi geçer artık dedi ama yok bitesi yok acaba dedim saçımı çıkıyor ama 14 cu haftada cikiyormus
12+2 yim bir ümit azalir diye bekledim ben de yok. Bugün mental olarak bile iyi değildim evimden nefret ettim ağladım koku var diyorum ya yok inan yok ne yapıyım diyor ama anlatamam hassasiyeti nefes almak istemedim. Bulantidan birşey yiyemedim zorla tost iyice kuruttum ekmeği fln umarım biter bir günum bir günüme uymuyor ya

Kızlar dün gece boynum tutuldu sabit kaldım sağa sola öne arkaya kımıldatamıyorum kaldım kilitli şekilde malum ilaç krem yasak ne yapabilirim öneriniz var mı
Minik minik masaj, ılık dusta eşiniz sabunla ovsun boynunuzu biraz sıcak kompleks aklıma gelenler bunlar Allah şifa versin

Benim de bugun 5.gunum, visco yastik vardi boyun destekli hemen ona gectim, sicak su torbasi koyunca yumusatti uyuyabildim, masaj aleti var onunla masaj yaptim sanki daha kotu oldu, bi daha denemedim. Bugun doktora sordum herhangi bi sey surebilir miyim diye, butun kas gevseticiler yasak boynuna dahi suremezsin dedi elimde tek kalan sicak su torbasi oldu.

Kremler neden yasak kızlar ben ilk gebeliğimde kullaniyordum sürekli boynum tutuluyordu bıde mentollü yakan kremler sürüyordum hiç doktorada sormamistim

Kremler neden yasak kızlar ben ilk gebeliğimde kullaniyordum sürekli boynum tutuluyordu bıde mentollü yakan kremler sürüyordum hiç doktorada sormamistim
Kas gevsetici oldugu icin iyi degilmis, tam bilmiyorum rahim agzi mi aciliyor ne oluyorsa artik... Hap kullanilmaz zaten de boyna surulen kremden bi sey olmaz belki diye sordum, bugun gittigim doktor kullanamazsin dedi.

Hamilelikte masaj aleti sakıncalı diye biliyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…