2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar iyi akşamlar benim ilk gebeligim tup bebekle su an 15. Haftadayim gaz sıkışması yaşıyorum iç organlarım bükülüyor resmen karnima sıcak su torbası koysam olur mu bebege zararı olur mu üşüttüm galiba

Karna koymayin, nolur nolmaz. Ayaklarinizin altina koyun bence, o da rahatlatir vucudunuzu.

Ben aslında kızlarda tek isim daha çok seviyorum ama oğlanın iki ismi var diye eşim ikinci çocuğa da mutlaka iki isim istiyor. Adaletli baba
Ben de kızlarda tek isim olması gerektiğini düşünüyorum ama onların zamanı bizim gibi olmayacak. Sadece kendi soy isimlerini kullanmak isteyecekler belki. Eskisi kadar mesafeli değilim sanki 2 isim olayına :)

Ben de kızlarda tek isim olması gerektiğini düşünüyorum ama onların zamanı bizim gibi olmayacak. Sadece kendi soy isimlerini kullanmak isteyecekler belki. Eskisi kadar mesafeli değilim sanki 2 isim olayına :)
Evet bende kızlarda iki isim zor olur diye düşünüyorum ama eşim ne alakası var, iki soyisim kullanmak zorunda mı diyor. Feridenin yanına isim de bulamadım pek. Feride Beyza hoş geliyor kulağa ama çevremde o kadar çok Beyza varki vazgeçiyorum

Bende öyle ilaçlar da fayda etmiyor çok korkuyorum bitmezse artık işte benimilk gebelik böyle değildi bilmiyorum etrafta virüs salgın varmış acaba bünyemiz hep düşüyor midemize mi vuruyor

Bende sıcak su torbasıyla uyuya kalmışım pişmiş etim kıpkırmızı olmuş bende eşime ovdurdum az baskıyla o bile maf etti simdi sadece yavas yavas ben ovuyor gibi yapıyorum cok kötü oldum kilit boynum tamamen sağa sola asla döndüremiyorum Allah sizede şifa versin acaba neden oluyor ki

Kızlar cinsiyetlerimiz henüz belli değil ama isim var mı aklınızda kız olursa bu ya da erkek olursa bu diye
Ay bizim isimler 2 senedir falan belli
Kız ise: Yaz
Erkek ise: Han ya da Ege
Soyismimiz o kadar uzun ki kısa isim koymak zorundayız:)

Kızlar cinsiyetlerimiz henüz belli değil ama isim var mı aklınızda kız olursa bu ya da erkek olursa bu diye
Kız olursa: İnci, Gökçe ya da Sedef
Erkek olursa: eşim Alparslan'a inanılmaz ısrarcı ama geçen senenin en çok koyulan ismi olmuş o yüzden ben Bi tık uzağım alternatifimiz yok henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…