- 6 Mart 2019
- 911
- 2.016
- 113
- 33
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #6.301
Nane yağı iyi gelir mi acaba gevşetir diye okudum nette amaBen bilmiyodum ama bi daha kullanmam zaten daha kotu yapti nedense, her gun yeni bi sey ogreniyoruz.
Olur mu olur, bi bakayim yarin :) tesekkurlerNane yağı iyi gelir mi acaba gevşetir diye okudum nette ama
Karna koymayin, nolur nolmaz. Ayaklarinizin altina koyun bence, o da rahatlatir vucudunuzu.Kızlar iyi akşamlar benim ilk gebeligim tup bebekle su an 15. Haftadayim gaz sıkışması yaşıyorum iç organlarım bükülüyor resmen karnima sıcak su torbası koysam olur mu bebege zararı olur mu üşüttüm galiba
Evet mantıklı teşekkür ederim deniyecegimKarna koymayin, nolur nolmaz. Ayaklarinizin altina koyun bence, o da rahatlatir vucudunuzu.
Emir çok karakteristik bir erkek ismiYaa evet eğer erkek olursa emir kız olursa Zümra düşünüyorum. Ben düşünüyorum çünkü eşim kızımda hakkını kullandı
Doruk ismine bayılıyorum.Ben kız olursa Derinsu(soyismim dalgıç uyumlu olsun istedim), erkek olurs Görkem, Doruk
Piraye isminin asaleti yalnızKız olursa Piraye, oya, ipek erkek olursa cihangir gibi düşündük bilemiyoruz. Sağlıkla gelsin de yeter ki
Bazen eski isimleri duymak, telaffuz etmek çok hoş hissettiriyor. İsterseniz birde kısa isim koyabilirsiniz yanınaBende kız olursa Feride düşünüyorum. Eski bir isim ama benim çok hoşuma gidiyor.
Ben aslında kızlarda tek isim daha çok seviyorum ama oğlanın iki ismi var diye eşim ikinci çocuğa da mutlaka iki isim istiyor. Adaletli babaBazen eski isimleri duymak, telaffuz etmek çok hoş hissettiriyor. İsterseniz birde kısa isim koyabilirsiniz yanına
Ben de kızlarda tek isim olması gerektiğini düşünüyorum ama onların zamanı bizim gibi olmayacak. Sadece kendi soy isimlerini kullanmak isteyecekler belki. Eskisi kadar mesafeli değilim sanki 2 isim olayına :)Ben aslında kızlarda tek isim daha çok seviyorum ama oğlanın iki ismi var diye eşim ikinci çocuğa da mutlaka iki isim istiyor. Adaletli baba
Evet bende kızlarda iki isim zor olur diye düşünüyorum ama eşim ne alakası var, iki soyisim kullanmak zorunda mı diyor. Feridenin yanına isim de bulamadım pek. Feride Beyza hoş geliyor kulağa ama çevremde o kadar çok Beyza varki vazgeçiyorumBen de kızlarda tek isim olması gerektiğini düşünüyorum ama onların zamanı bizim gibi olmayacak. Sadece kendi soy isimlerini kullanmak isteyecekler belki. Eskisi kadar mesafeli değilim sanki 2 isim olayına :)
Bende öyle ilaçlar da fayda etmiyor çok korkuyorum bitmezse artık işte benimilk gebelik böyle değildi bilmiyorum etrafta virüs salgın varmış acaba bünyemiz hep düşüyor midemize mi vuruyor12+2 yim bir ümit azalir diye bekledim ben de yok. Bugün mental olarak bile iyi değildim evimden nefret ettim ağladım koku var diyorum ya yok inan yok ne yapıyım diyor ama anlatamam hassasiyeti nefes almak istemedim. Bulantidan birşey yiyemedim zorla tost iyice kuruttum ekmeği fln umarım biter bir günum bir günüme uymuyor ya
Bende sıcak su torbasıyla uyuya kalmışım pişmiş etim kıpkırmızı olmuşBenim de bugun 5.gunum, visco yastik vardi boyun destekli hemen ona gectim, sicak su torbasi koyunca yumusatti uyuyabildim, masaj aleti var onunla masaj yaptim sanki daha kotu oldu, bi daha denemedim. Bugun doktora sordum herhangi bi sey surebilir miyim diye, butun kas gevseticiler yasak boynuna dahi suremezsin dedielimde tek kalan sicak su torbasi oldu.
Yok hiç böyle bir rahatsızlık olmamıştı fıtık gibi bianda kilitlendi acaba vücudumda vitaminler mi eksikiyor diye düşündüm belki anlamsız ama bilmiyorumBoyun fıtığınız var mı?
Merhaba gittim gittim:) yolundaymış:)Merhaba kontrole gittin mi? Her şey yolundadır umarım
Ay bizim isimler 2 senedir falan belliKızlar cinsiyetlerimiz henüz belli değil ama isim var mı aklınızda kız olursa bu ya da erkek olursa bu diye
Kız olursa: İnci, Gökçe ya da SedefKızlar cinsiyetlerimiz henüz belli değil ama isim var mı aklınızda kız olursa bu ya da erkek olursa bu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?