- 22 Eylül 2020
- 340
- 659
- 53
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #6.321
Ayy çok güzell doğa ve aslanDoruk ismine bayılıyorum.
Can ismi de favorim ama bu sıralar aklımdan geçen tek erkek ismi Aslan
Kızım olursa Doğa olacak inşallah
Benim 2 ismim 2 soyismim var ve cook uzunBen de kızlarda tek isim olması gerektiğini düşünüyorum ama onların zamanı bizim gibi olmayacak. Sadece kendi soy isimlerini kullanmak isteyecekler belki. Eskisi kadar mesafeli değilim sanki 2 isim olayına :)
Kızlar günaydın alt giyimi ne yaptınız ben 9. Haftaya yaklaşıyorum maalesef kotlarımın düğmesini kapatınca inanılmaz rahatsız ediyor kilo da almadım ama giyemiyorum ve ne giyeceğimi de bilemiyorum aldığınız şeyler falan varsa fikir verir misiniz lütfeeen
önce sağlıklı olsun ama gönlündeki gerçekleşir inşallah :)Kızlar 12+6 yken doktora gittim doktor kıza yakınım ama bi çıkıntıda var gibi dedi, bi oğlum var hemen kesin kız bu ya erkek olsa belli ederdi dedik ama inşallah Ters köşe olmayız
Tabi canım sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallahönce sağlıklı olsun ama gönlündeki gerçekleşir inşallah :)
benımde 1 kızım var. aynı belirtiler var diye kız gibi geçiyor aklımdan ama. erkekte olur. kızım kız istiyor.
kıyafetlerını saklamıstım erkek bıraz masraflı oalcakdaha 9+0 bana cok var gercı.
Canım ben bol bol tayt ve üstüne uzun birşeyler aldım tesettürlü olduğum için aşırı rahat ettim pantolon giyemiyorum en baştan beri şişkinlik var kan dolaşımına engel olur diye sıkmayan şeyler giymek daha iyi diye biliyorum sende daha rahat şeylere yönel cok rahat edeceksin yararlanmanı öneririmKızlar günaydın alt giyimi ne yaptınız ben 9. Haftaya yaklaşıyorum maalesef kotlarımın düğmesini kapatınca inanılmaz rahatsız ediyor kilo da almadım ama giyemiyorum ve ne giyeceğimi de bilemiyorum aldığınız şeyler falan varsa fikir verir misiniz lütfeeen
Ben saten beli lastikli etekler giyiyorum midi boy hem şık duruyor işte falan hem moda bu sene trendyolda hislera markasından rengarenk aldım yazın da tişörtle kombinledim.Kızlar günaydın alt giyimi ne yaptınız ben 9. Haftaya yaklaşıyorum maalesef kotlarımın düğmesini kapatınca inanılmaz rahatsız ediyor kilo da almadım ama giyemiyorum ve ne giyeceğimi de bilemiyorum aldığınız şeyler falan varsa fikir verir misiniz lütfeeen
erkek olursa aslan istiyorum aslanımm diye sevicem hahaha can ismine bide cok sıcagımm kız olursa ada ya da doğa ama eşimin haberi yok düşüncelerimdenKızlar cinsiyetlerimiz henüz belli değil ama isim var mı aklınızda kız olursa bu ya da erkek olursa bu diye
Gaz çok büyük bir problem ama çok doğal. Ben de 9,5 haftadayım ve tam bir gaz bombasıyım.Merhababen aranızda yeniyim size bir sorum olacaktı 10. Haftaya doğru giderken zaman zaman kasik ağrılarım oluyor ve maalesef çok gaz sancım oluyor sizce bunlar normal mi? Doktor kontrolüm 2 gün sonra
12+2 kasık ağrılarım devam ediyor kanama yoksa normalmiş canım gazda sanırım hepimizde varMerhababen aranızda yeniyim size bir sorum olacaktı 10. Haftaya doğru giderken zaman zaman kasik ağrılarım oluyor ve maalesef çok gaz sancım oluyor sizce bunlar normal mi? Doktor kontrolüm 2 gün sonra
okumadan yazmıstım ama aynı isimlerii düşünüyormuşuzz :)Doruk ismine bayılıyorum.
Can ismi de favorim ama bu sıralar aklımdan geçen tek erkek ismi Aslan
Kızım olursa Doğa olacak inşallah
merhaba nasılsınız merak ediyoruz sizi.Günaydın kızlar. Dün gece başlayan hafif kahve lekelenmem bardaktan boşalırcasına kana dönüştü. Muyane bekliyorum şimdi. 11 haftamdayım. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Ayy adaşım. Çok teşekkür ederim12+2 kasık ağrılarım devam ediyor kanama yoksa normalmiş canım gazda sanırım hepimizde var
Ben sadece etek ve elbiselerimi giyiyorum şu an . 1-1,5 kg civarı aldım . Yarım kilodan fazlasını geri verdim kusmaktanKızlar günaydın alt giyimi ne yaptınız ben 9. Haftaya yaklaşıyorum maalesef kotlarımın düğmesini kapatınca inanılmaz rahatsız ediyor kilo da almadım ama giyemiyorum ve ne giyeceğimi de bilemiyorum aldığınız şeyler falan varsa fikir verir misiniz lütfeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?