2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar günaydın alt giyimi ne yaptınız ben 9. Haftaya yaklaşıyorum maalesef kotlarımın düğmesini kapatınca inanılmaz rahatsız ediyor kilo da almadım ama giyemiyorum ve ne giyeceğimi de bilemiyorum aldığınız şeyler falan varsa fikir verir misiniz lütfeeen

Canım benim iğneye bağlı göbeğim mosmor oldu zaten 2 haftadır kot, pantolon vb canımı çok acitiyordu. Lcw dan hamile pantolon ve hamile kotları aldık is yerinde rahat ettim

Kızlar 12+6 yken doktora gittim doktor kıza yakınım ama bi çıkıntıda var gibi dedi, bi oğlum var hemen kesin kız bu ya erkek olsa belli ederdi dedik ama inşallah Ters köşe olmayız
önce sağlıklı olsun ama gönlündeki gerçekleşir inşallah :)
benımde 1 kızım var. aynı belirtiler var diye kız gibi geçiyor aklımdan ama. erkekte olur. kızım kız istiyor.
kıyafetlerını saklamıstım erkek bıraz masraflı oalcak daha 9+0 bana cok var gercı.

Tabi canım sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallahBelirtiye çok takılma canım benim de benzer ilkinde de çok bulantı olmadı kusma yoktu bunda da öyleydi, bide içime hep erkek doğuyordu, bakalım artık 16 civarı giderim kesinleşir

Canım ben bol bol tayt ve üstüne uzun birşeyler aldım tesettürlü olduğum için aşırı rahat ettim pantolon giyemiyorum en baştan beri şişkinlik var kan dolaşımına engel olur diye sıkmayan şeyler giymek daha iyi diye biliyorum sende daha rahat şeylere yönel cok rahat edeceksin yararlanmanı öneririm

Ben saten beli lastikli etekler giyiyorum midi boy hem şık duruyor işte falan hem moda bu sene trendyolda hislera markasından rengarenk aldım yazın da tişörtle kombinledim.

Merhaba ben aranızda yeniyim size bir sorum olacaktı 10. Haftaya doğru giderken zaman zaman kasik ağrılarım oluyor ve maalesef çok gaz sancım oluyor sizce bunlar normal mi? Doktor kontrolüm 2 gün sonra

Merhaba ben aranızda yeniyim size bir sorum olacaktı 10. Haftaya doğru giderken zaman zaman kasik ağrılarım oluyor ve maalesef çok gaz sancım oluyor sizce bunlar normal mi? Doktor kontrolüm 2 gün sonra
Gaz çok büyük bir problem ama çok doğal. Ben de 9,5 haftadayım ve tam bir gaz bombasıyım.
Kasık ağrısı da çok sık görülebiliyor. Rahim genişliyor.

12+2 kasık ağrılarım devam ediyor kanama yoksa normalmiş canım gazda sanırım hepimizde var

Ben sadece etek ve elbiselerimi giyiyorum şu an . 1-1,5 kg civarı aldım . Yarım kilodan fazlasını geri verdim kusmaktan ama akşam 16-17 den sonra şişiyorum ne hikmetse. Bahar ve yazın göbek şişeceği için ve hala biraz tedirginlik yaşadığım için yeni kıyafetler almadım . Ama H&M in internette hamile kıyafetlerine bayıldım özellikle keten pantolonlar vs efsane . Nisan mayıs gibi mecbur alınacak sanki .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…